Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość La Isla Bonita 1410

POMOCY!!!

Polecane posty

Gość La Isla Bonita 1410

Czy prezerwatywa Durex Extra Safe , stosowana w dni niepłodne w stosunku przerywanym to dobre zabezpieczenie?

Gość iksperiens
to bardzo dobre zabezpieczenie,zapewni ci emeryture i dostatnie zycie zanim odejdziesz do domu pana

Gość La Isla Bonita 1410
WTF? Pytam poważnie

Gość La Isla Bonita 1410
Odpowie mi ktoś ?

Gość asdasfas
Dobre, prezerwatywa jest równie skuteczna jak tabletki antykoncepcyjne :classic_cool:

Gość rycerz niebieski
Nie łudźcie się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwięźli, ani mężczyźni współżyjący z sobą, 10 ani złodzieje, ani chciwi, ani pijacy, ani oszczercy, ani zdziercy nie odziedziczą królestwa Bożego. 11 A takimi byli niektórzy z was. Lecz zostaliście obmyci, uświęceni i usprawiedliwieni w imię Pana naszego Jezusa Chrystusa i przez Ducha Boga naszego.

Gość La Isla Bonita 1410
Rycerz Niebieski - ale tu jest topik o antykoncepcji , więc po co wyjezdzasz z katolicyzmem :o

Gość rycerz niebieski
chciałbym aby Ciebie,własnie Ciebie omineły pokusy ziemskie i abyś dostąpiła chwały wiecznej

Gość La Isla Bonita 1410
Ale wiesz Ja katoliczką nie jestem , jestem ateistką szanuje twoje poglądy religijne wkońcu każdy ma prawo wyrażać to co ma w serduchu ale nie próbuj mnie przekonywać do zasad moralnych wyznaczonych przez Kościół bo to nie są moje zasady

Gość La Isla Bonita 1410
Jarek - Ale problem tkwi w tym ze nie jestem pewna bo te prezerwatywy - jak wszystkie firmy durex nie posiadają środka plemnikobojczego :o i zastanawiam sie czy nie Unimil :o

Gość rycerz niebieski
oto szatan.który cie opętał,ale miecz pana utnie jego głowę i przyjmie cie do grona sług jego http://tiny.pl/hpk42

Gość La Isla Bonita 1410
Rycerz- Ile masz lat 8 ? Do nauki lepiej idź dziecko

To tylko wymysł Księży że uprawianie seksu w prezerwatywie to Grzech! Im nie chodzi o prawidłowy sex czy przestrzegania przykazń. Tylko o kasę Gdyż za chrzest komunie wesela i inne tam 1 czy drugie urodziny większość ludzi zamawia msze a za wszystko trzeba płacić i to sporo!

Gość rycerz niebieski
niestety już jestem wyedukowany:-) co i tobie radzę,a nie zajmuj sie rzeczami,które nie przysporzą Ci chwały

Zawsze dla pewności można założyć 2 prezerwatywy. Lub wybrać się do SEX-Shopu Tam powinnaś dostać takie i wiele innych zapezpieczeń!!

Gość tygfhyr
Buahaha, dwie prezerwatywy :D co za debile tu siedzą :D

Gość La Isla Bonita 1410
Rycerz - Ty naprawdę nie rozumiesz że każdy Ludź : Ja , Ty , Jarek 6776 czy ktokolwiek inny ma prawo do wyrażania swojej opini ? Rozumiem że wierzysz w Boga to dobrze bo postępując wg mądrych zasad (no może nie wszystkich ale większości ) stajemy sie lepszymi ludźmi i ja to rozumiem i nie oceniam . A mówieniem ze szatan mnie opętał pokazujesz tylko swoje braki . Żyj i daj żyć innym wg swoich poglądów .

Niech się tak każdy logicznie zastanowi co Gorsze Sex w prezerwatywie czy Panna z dzieckiem??!! Księżulkowie tylko umieją głupio gadać a nie pomagać. Bo gdyby im naprawdę zależało to pomagali by takim osobą a nie potępiali. Sex w kondonie zły Panna z dzieckiem też złe rozwiązanie. To o co im tak napraawdę chodzi??!! O kasę!!

Gość La Isla Bonita 1410
Jarek - taaa to sie nazywa rozmowa na poziomie :o jak nie masz nic mądrego do dodania (a widzę że nie ) to nic nie pisz

Gość La Isla Bonita 1410
Poza tym kościół ma tyyyle kasy i po nic mu jeszcze więcej . Spokojnie państwo mu daje co jest dużym błędem bo zamiast wydawać na kościół mogli by np.na edukację , renowację zabytków nie koniecznie na kościół

Gość La Isla Bonita 1410
Jarek - A że to miało byc śmieszne tak ?

Gość rycerz niebieski
blużnisz dziewczyno,kosciół jest ze wszech miar bezgranicznie oddany swoim wiernym,a datki ofiarne sa tylko środkiem do celu

Ja też jestem wierzącym człowiekiem i wierzę w Boga. W naszym kraju Ksiądz to uosobienie dobra i sprawiedliwości. Tylko gdzie ta ich sprawiedliwość i dobro jak tyle się słyszy w TV co wyprawiają Otwierają firmy pchają się do Rządu i jeszcze na dziwki jadą.

Gość La Isla Bonita 1410
Rycerz - Ale kościół powiedzmy sb szczerze nie powinien mieć nic wspólnego z polityka państwa , powinien utrzymywać sie sam jako prywatna instytucja i to nie ma nic do mojej wiary - nie wiary .taka prawda

Państwo nie daje kasy na Kościół Katolicki tylko Na Kościół narodowy Gdzie księża dostają pensje mają żony i dzieci. I tak powinno być. A na dodatek Kościół Katolicki nie placi podatków w naszym kraju.

Gość La Isla Bonita 1410
Jarek - Bo to prokatolicki kraj .Co poradzić ? Jestesmy 100 lat za murzynami ! Cieszę sie ze za miesiąc się przeprowadzam do Stanów :)

Np tu w naszej parafii Ksiądz organizuje festyny dożynki za co bierze kasę i to sporą. Dlaczego te pieniądze nie są opodatkowane??

Gość rycerz niebieski
blużnisz dziewczyno,jesteś słabej wiary pomiotem ludzkim