Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowe gacie

powiedziec o zdradzie?

Polecane posty

Gość uyuyututfut
masz rację nie pomyślałam że mogłaby być taka głupia że pokazałaby te smsy mężowi i spytała kochanie co to ma znaczyć;)

Gość fakt, można powiadomić
gdybym była złośliwa z telefonu na kartę wysłałabym informacje do żon moich kolegów - daty, miejsca nie problem. Dokopałabym ich żonom, prawda czy nie ale po kiego grzyba razem lancz jedzą albo po pracy wpadają razem na chwilę na drinka, piwo?

Gość ktoś Ci autorko dobrze napisał
poradź się księdza, psychologa też możesz. Nie sprowadzaj nieszczęścia na innych, to też grzech! Prawda? Tak?, ale w jakim wydaniu? Anonimowo? Jeżeli masz odwagę powiadomić kobietę o incydencie, mniej również odwagę przedstawić się jej. Anonimy mądrzy ludzie nie przyjmują do wiadomości. A tak swoją drogą, masz na tego gościa chrapkę?

Powinnaś powiedzieć, każdy odpowiada za swoje czyny. A oszukiwanie drugiego jest nie w porządku.

Gość kolorowe gacie
Nie, na faceta nie mam chrapki...jest przystojny owszem, ale nieakceptowalne sa dla mnie pewne cechy jego charakteru i to z automatu przekreśliło juz 10 lat temu jakiekolwiek inne (niz kumpelskie) relacje. Do jutra:) Dzieki za odp.