Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnamamba199988

HEJKA POTRZEBNA POMOC DO ANKIETY,O CIAZY

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyyyypppp
wypelnilam chociaz juz urodzilam. popraw 5 pytanie

Gość żyrafa155
wypełniłam,tylko 5 pytanie jest z błędem

Gość the day that never comes
o co chodzi w pytaniu nr 5 i w ostatnim?

Nie wiecie o co chodzi w 5 pytaniu które brzmi ''Czy ciąża miała wpływ na Twoją ciążę?'' . Przecież to banalne pytanie jest skierowane do matek które zachodzą w ciążę podczas trwania wcześniejszej ciąży . Wiecie takie bliźniaki tylko poczęte w różnych miesiącach . A tak poważnie to popraw na spokojnie ankietę ;) Pozdrawiam .

Gość LOKALOKA
mhmm... pyt 2 ..? ja mam zawodowe wiec co wybrac???

Gość ja ci powiem bez ankiety
ze cięzarne to pojecia nie mają o odzywianiu ciazy i higienicznym trybie życia podczas niej ! 80% pije i pali podczas jej trwania, 10% pracuje 2% uprawia sport 1% chodzi do szkoły rodzenia 20% zażywało kwas foliowy przed ciążą a 40% podczas ciąży :P zgadza sie co ?:D

Gość pytanie 6
Pytanie nr. 6 jest jak dla mnie nie dokonca wlasciwie. Pytasz, co sie zmienilo a nie pytasz jakie byly wczesniej przyzwyczajenia. Tutaj bym zrobila tabele porownawcza: jak bylo i jak jest. Pytanie jest: Jakie zmiany wprowadzilas w swojej dziecie w czasie ciazy. Moja odpowiedz jest, ze jem wszystko na co mam ochote, bo juz od bardzo dawna odzywiam sie zdrowo (warzywa, chude mieso, produkty zbozowe, a kontrlouje spozywanie slodyczy i calej niezdrowej reszty), wiec w okresie ciazy nie wprowadzilam nic nowego i jem to na co mam ochote. Ale chyba ta odpowiedz bedzie inaczej zinterpretowana.