Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Jestem lewakiem i jestem z tego dumny !

Polecane posty

Gość do student
czemu piszesz że oferma jest na rencie ?? Masz jakieś konkretne dowody ?. odpowiedz

ale on przecież nigdzie nie napisał że ja jestem na rencie? czyżbym nie zauważył?

"bo lekarze biorą śmieszne łapówki" 123 trzeba uchwalić ustawę regulującą wysokość minimalnej łapówki dla lekarzy :D

"a na pewno nie jest sposobem na dyskusję bluzganie na siebie" ­ i kto to mówi! ­ "a reagowanie na czyjeś poglądy słowami "ty idioto" to nie świadczy najlepiej o nikim." ­ to może w takim razie poczytaj sobie czasem swoje posty :D ­ przejrzyj 2-3 ostatnie strony i zobacz, kto zaczął używać słowa idiota i innych.

"Większość to jednak leniwe śmiecie i żerują na państwie. Udają chorych żeby dostać te 500 zł i sobie na czarno dorobić." 123 jeżeli pracują to nie są "leniwe śmiecie" tylko pracujący ludzie. i w ten sposób przyczyniają się do wzrostu dobrobytu nas wszystkich. gdyby nie tzw "szara strefa" to z pewnością żyło by się nam gorzej a nie lepiej.

"przejrzyj 2-3 ostatnie strony i zobacz, kto zaczął używać słowa idiota i innych." 123 jasne, już się za to biorę. planujesz teraz przez kolejne strony udowadniać jak to ty masz rację? taki planujesz swój udział w tej dyskusji?

"to że jesteś idiotką to wiadomo było już wczoraj." "jak na mój gust to te pomysły są jakieś idiotyczne." "Pewnie idioci, więcej szkół biznesu" "Głupia c*pko" "To masz idiotko naiwne wyobrażenia o rencistach" ­ i to nie są moje posty :)

wczoraj cały wieczór szarpałaś się z jakąś pomarańczą, dzisiaj planujesz to samo z kimś innym?

"wczoraj cały wieczór szarpałaś się z jakąś pomarańczą, dzisiaj planujesz to samo z kimś innym?" ­ a ty się całe dnie i noce szarpiesz z jakimiś, jak to nazywasz: debilami, półmózgami, kretynami, zjebami, popierdolonymi idiotkami i tym podobnymi :classic_cool: no i ja się nie czepiam, pytając co chwila, czy długo tak będziesz :classic_cool: ­ jakoś sobie nie mogę przypomnieć, żebym się szarpała, a już na pewno nie cały wieczór. ze 2 strony może byłam dokuczliwa. ­ ale dziękuję za troskę :) póki co i tak jestem udupiona ze względu na poważną kontuzję, ale jak tylko z powrotem będę mogła chodzić, to sobie pójdę 🖐️

Gość ofus jest grzeczny
zmyslasz zab

Gość smutne to...
poziom dyskusji i przytoczonych argumentów jest porostu żenujący.nie jeden 15 latek by się zawstydził czytając te wypociny. Wszystko to ukazuje ze demokracja to zły system bo większość ludzi poprostu nie rozumie czym jest państwo i jak działa. Ale to w sumie też wina państwa bo ludzie sa niedouczeni. Ale niestety żyjemy w kraju gdzie ludzie nie spełniający podstawowych norm kulturowych i intelektualnych maja MGR. Przed nazwiskiem. WSTYD!!

skoro poziom moich argumentów jest taki żenujący to oświeć mnie, znajdź lepsze i wykaż moją ignorancję. stawianie się na pozycji recenzenta jest zawsze bardzo wygodne.

Gość smutne to...
Niema się do czego odnosić to jak gadać o motoryzacji z kucharzem. O aucie Ci on nic nie powie ale może na silniku jaja usmażyć.

i to jest dopiero żenujące. przyjść z pretensjami o "poziom" samemu nie mając zupełnie nic do powiedzenia.

Gość smutne to...
Tak jak napisałem powyżej na takie coś niema argumentów. Tu niema partnerów do dyskusji. Wpierw proponuje trochę się dokształcić, liznac trochę literatury i prasa nie gardzić. A wtedy zrozumiesz co miałem na myśli pisząc swoje posty.

to się szczeniaku dokształć i może wtedy będziesz miał cokolwiek do powiedzenia. 123 "a ty offerma zamiast zlac gowniarza to sobie podnosis cisnienie po co ?" 123 uznałem że skoro tak surowo ocenia wypowiedzi innych to sam ma jakieś przemyślenia których być może warto wysłuchać. skąd mogłem wiedzieć że to zwykły trol.

Gość dobreeeeee
racja.

Zauważyłem, że studenci politechnik mają w większości mocne prawicowe poglądy, zaś studenci uniwerków różnie (ale też przewaga prawicy). Lewactwo jest takie wstrętne, że ludzie wstydzą się do tego przyznawać.

Gość gość
Witajcie znowu lewawacy w europie zalanej migrantami przez wasze kochane liberalne lewactwo arabusy gwalca codziennie niemk,francuzki czy szwedki.Dla przykladu szwecja chciala byc krajem multikulti w 1975 ,wtedy g***ty na rok to ok.400 ,teraz ilosc g***tow to ponad 6000 na rok.Ale lewacy dalej plota ze mamy szanowac wszystkich,nawet muzumlanow ktorzy gwalca bo inaczej to rasizm .Tak samo z aborcja,aborcja to morderstwo i tyle. Partie prawicowe sa popierane przez wiekszosc europejczykow juz bo ludzie chca NARODU a nie multikulti .Mam nadzieje ze do 2 lat partie prawicowe nacjonalistyczne beda kontrolowaly juz rzady i ze pozbedziemy sie islamskiej zarazy.Prawica sie nie pierdzieli,jej zalezy na dobru narodu ,jak bedzie trzeba to powystrzelaja muzumlanow w razie gdy oni nie beda sie zgadzali na deportacje do afryki i tyle zostanie z niszczacego narody lewactwa ;)

Gość gość
Up prawda :) A merkel na wygnanie!