Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Jestem lewakiem i jestem z tego dumny !

Polecane posty

gdzie dwóch prawicowców...- Bo my jesteśmy z inhych narodów. offerma jest Polakiem a ja jestem Ślonzakiem, jesteśmy wrogami, bo podczas wojny walczyliśmy przeciwko siebie. Polacy byli za żydami a my przeciw. Myśmy walczyli w Wermachcie i w Waffen SS, a polacy nam w 1945 roku wybudowali obozy koncentracyjne. Teraz Ślonsk walczy o niepodległość, stad też jesteśmy wrogami. Offerma jest za socjalistycznym PISem a ja za JKM i Nową Prawicą, który w pełni popiera autonomię dla Ślonska.

a ja cały czas wzywam żeby z tą aborcją już skończyć. przyjąłem do wiadomości już dawno że to jest właśnie różnica między prawicą a lewicą. i oczywiste jest dla mnie że ten kto aborcję popiera jest za lewicą a ten który nie jest za prawicą. no ale tylko taka jest różnica? trochę to żałosne żeby zasadniczy podział sceny politycznej odbywał się na płaszczyźnie geje-abocja-kościół. a ekonomia nie ma zadnego znaczenia dla was?

"a sarkazm w mojej wypowiedzi dziecko, to taki szczegól" ­ sarkazm sarkazmem, ale wszak napisałaś szczerą prawdę. to co się będę sprzeczać.

patrząc na to co tu zaprezentowali "dumni lewicowcy" nie mam się co dziwić że polska scena polityczna wygląda tak jak wygląda. najwyraźniej ważne rzeczy nikogo nie interesują.

Autor to rencista, utrzymuje go państwo, wiec logiczne że popiera lewicę, bo dzięki temu żyje jak król i nic nie robi, a inni na niego zapierdalają.

"o Twoja znajomosc roznych definicji wladzy wnosi do dyskusji?" ­ ja bym raczej zapytała, co twoje bredzenie od rzeczy wnosi do dyskusji. sama zaczęłaś o władzy, a okazuje się, że nie potrafisz nawet samodzielnie wysłowić się na temat tego, czym ona jest. ­

Opowiem wam jak to jest z tymi lewakami. Przychodzi górol do partie PZPR i mówi że chce się zapisać. A tam mu mówią że to partia komunistów i wszystko jest wspólne, więc sie go pytają, czy oddał by swojego konia na partię, bo to wszystko dla dobra narodu. Górol mówi że by oddoł konia, wiync się go pytają czy by oddał krowę na partię, a on że też by krowę oddał, pytają się go czy by oddał kury na partię, a on że bez problemu dał by kury na partię, w końcu towarzysz się go pyto czy by odał owieczki na partię, a górol godo że owieczek by nie oddoł. Towarzysz zdziwony i się go pyto, czemu nie oddo owieczek, skoro konia, krowa i kury by oddoł. A górol odpowiado, że owieczki nie oddo, bo owieczki posiado...... Tak to jest właśnie z tymi lewakami.

proszę bardzo: "Prezydent Litwy Dalia Grybauskaite nie przyjedzie do Warszawy na niedzielne obchody Święta Niepodległości - oświadczyła jej rzeczniczka. Po raz pierwszy do pięciu lat w Warszawie w dniu 11 listopada zabraknie przywódcy Litwy." a propaganda od pięciu lat nam wmawiała jak to "kaczor ze wszystkimi był skłócony a otwartą i postępową platformę wszyscy kochają". no kurwa brawo.

"Tak to jest właśnie z tymi lewakami." no właśnie dlatego twierdzę że zwiad ma często rację.

"ddefinicje "naukowe" rowniez umacniaja funkcjonowanie istniejacych juz dogmatów" ­ wypadałoby się dowiedzieć ignorantko, czym jest dogmat i jak ma się do nauk jakichkolwiek. ­ i czy w ogóle ma coś z nimi wspólnego.

"nie widzisz \ze to zawsze funkcjinuje wg schematu obnizymy podatki= zabierzemy cos damy cos=podwyzszymy podatki." 123 czyżbyś była zdania że należy łupić naród podatkami i urzędnicy powinni zająć się "uszczęśliwianiem" nas? jednym słowem że urzędnik zabierze mi pieniądze bo on wie lepiej niż ja na co powinienem je wydać?

kijakkk-Polityk nie ma nam niczego dawać, broń boże aby nam coś dawał, bo przecież najpierw musi nam zabrać, aby nam miał coś dać. Niech nam nie zabiera a tym samym niech nam nie daje, mamy dwie ręce i sami umiemy sobie zapracować. Ja jakoś do MOPSu nie chodzę, wolę na życie zapracować, niż iść z menelami do MOPSu. Jest stare prawicowe przysłowie, otóż nie pytaj co Tusk może dla ciebie zrobić, tylko proś aby rząd Tuska nic dla ciebie nie robił" Zawsze tak jest że jak rząd lewicowy coś robi dla 'ludu" to temu ludowi zawsze żyje się gorzej i biedniej. Wiec niech nam rząd nic nie daje, ale też niech nam naszych pieniędzy nie rabuje i nie zabrania nam pracować, tak jak to jest w tej chwili, gdzie praca bez umowy jest uznawana za nielegalną. Jak praca może być legalna albo nielegalna? praca to praca, ten co pracuje bezumowy, to tak samo pracuje i tą samą pracę wykonuje jak co pracownik z umową, wiec skoro z pracy robi się wykroczenie, to prawicowa władza być to nie może. Pieniądze biorą się z pracy a nie z tego co rząd da lub nie da. Bo ta kasa z rządu jest od nas zrabowana, aby rząd mógł coś dać, to najpierw musi zabrać, bo z pustego to nawet Salomon nie naleje.

"nie, ja tylko napisalam jak to funkcjonuje w teorii (obietnice politykow) i w realu (wasze rozczarowania) . Nigdy nie będzie idealnie." 123 o nie. taka jest właśnie różnica między normalnie pojmowanymi "lewicą" a "prawicą". a nie geje-aborcja-kościół. socjaliści, czyli lewica, uważają że urzędnik wie lepiej. ciągle podwyższają nam podatki i obiecują cuda. i ci którzy na nich głosują w te cuda wierzą. a prawica, czyli konserwatyści uważają że podatki powinny być płacone na utrzymanie państwa a "uszczęśliwiać" każdy powinien się na własny rachunek. i moim zdaniem nie sposób się z tym nie zgodzić. jak można uważać w ogóle że lepiej jest oddawać własne pieniądze biurokratom a potem liczyć że nam "dadzą"? że dostaniemy od nich więcej niż nam zabrali. jakim niby cudem? czyżby lewacy wierzyli że biurokraci dołożą nam ze swojego? o to chciałem was głównie zapytać ale skończyło się na aborcji i kościele niestety.

a czemu ja mam podawać definicje, skoro ja pierwsza zapytałam? logiki cię nie uczyli? ­ "jak to funkcjonuje w teorii (obietnice politykow)" ­ to nie teoria, tylko praktyka polityczna. nie kompromituj się już.

"to nie teoria, tylko praktyka polityczna. nie kompromituj się już." 123 a ty się już wreszcie uspokój też. doczepiła się jak rzep do psiego ogona i będzie wiercić dziurę w brzuchu.

Ludzie to idioci i nawet nie mają pojęcia że jak kupują komputer za 2000 tys zł, to komputer kosztuje 1200 zł a 800 zł to podatek, czyli za komputer muszą zapłacić państwu 800zł. Ludzie nawet nie wiedzą, ile podatków comiesiąc płaca państwu, choćby w samym paliwie.Gdyby te podatki policzyli przez cały rok, to wyszło by im z 50 tys zł albo i więcej w zależności od zarobków. Każdego roku mogli by mieć 50 tys więcej kasy. Ale oni wierzą w socjalizm, bo lekarz ich przyjął i nie chciał kasy, a nie wiedza o tym że za tą ich wizitę u lekarza to co miesiąc płaca parę setek za samych lekarzy, bez znaczenia czy z nich korzystają czy też nie. A jak chcą specjalistę, to musza czekać parę lat w kolejce, mimo że co miesąc placą kilka setek na lekarzy, ale pochłania to biurokracja. Nic nie poradzę że polacy to idoci i Nowa prawica dostaje 2% głosów.

"a ty się już wreszcie uspokój też. doczepiła się jak rzep do psiego ogona i będzie wiercić dziurę w brzuchu" ­ ona może pierdolić bzdury, więc i ja mogę skomentować :o ­

skomentowanie a wiercenie przez parę stron dziury w brzuchu to dwie różne sprawy.

a jak ona przez parę stron wypisuje kurwa te swoje bzdety, to ci nie przeszkadza. weź się odpierdol.

Gość offerma o której wstajesz?
bo lewicowe państwo czeka na Twój wkład z prawicowe dobro narodu

OK MĄDRALE- TO na kogo tak naprawde głosujecie????????????????????????? KTO wg was jest w stanie COKOLWIEK ZMIENIĆ? pytam czy to lewakók czy to prawików- po prostu czy uważacie, że jest jakakolwiek partia, o której z czystym sumieniem można powiedzieć, że jest DOBRA, ROZWOJOWA, PRZYSZŁOŚCIOWA, PROLUDZKA, PROJAKAKOLWIEK CO WAM ODPOWIADA. bo ja wiem na kogo głosować... rzygam. uważam, że jak by nie było i tak nic się nie zmieni.

"TO na kogo tak naprawde głosujecie" 123 ja na liberałów. na ogół związanych z JKM. ja wiem że oni mają swoje wady ale dla mnie sprawą najważniejszą nie jest jakaś aborcja czy kościół tylko pieniądze. i nie do przyjęcia jest lewackie stwierdzenie że to urzędnik powinien je za mnie wydawać bo on "wie lepiej" co jest dla mnie dobre.

Gość oferma nie chodzi na wybory
sam pisal ze nie ma po co bo i tak go przeglosuja

"to wystarczy zeby uzurpowac sobie prawo do bycia kopiącym." 123 możesz darować sobie tego rodzaju wrzuty? mam ci powklejać filmy z maszerującymi bandami zamaskowanych niemieckich oprychów ściągniętych przez "krytykę polityczną"? a może interesują cię zdjęcia bandyckich akcesoriów które policja znalazła w lokalu należącym do owej "postępowej", lewackiej krytyki politycznej?

a tu mamy kolejną próbkę słynnej "lewicowej wrażliwości": 123 „Mam nadzieję, że twoi heteroseksualni rodzice cię zgwałcą albo "głupia dziwko, mam nadzieję że umrzesz we własne urodziny". 123 takie teksty pisali "lewicowi wrażliwcy", ci zatroskani o los dzieci "już narodzonych" (bo płody to nie ludzie) 14 letniej dziewczynce która wystąpiła publicznie z apelem do władz o odrzucenie ustawy o homo-związkach. http://wpolityce.pl/wydarzenia/40023-mam-nadzieje-ze-twoi-heteroseksualni-rodzice-cie-zgwalca-czyli-jak-wyglada-tolerancja-wedlug-homoaktywistow

Moim zdaniem gdyby Korwin-Mikke skupił w sobie nacjonalistyczną młodziez, wszedłby do Parlamentu. Obrona polskich interensów+racjonalna gospodarka = Wielka Polska.

sorry koleś ale mając zwolenników takich jak ty to nie ma mowy o "wielkiej polsce". jak ty się chcesz porozumieć z kimkolwiek jak walisz takie teksty jak ten tutaj: "Jak zobaczę lewaka który nie pozwoli mi dojść do pomnika Dmowskiego, dostanie wpie**ol" 123 jak normalni ludzie mają nie uważać narodowców za pojebanych fanatyków skoro takie rzeczy od nich słyszą? na jednego normalnego który naprawdę chce coś zrobić żeby choć trochę poprawić sytuację w tym kraju przypada dziesięciu zjebów. to nic dziwnego że wolą tuska i jego gangsterów. ci przynajmniej im mówią że wszystko jest OK a to co nie jest to po prostu "nie wyszło". niestety, za pomocą garstki świrów nie tylko nie da się "zbudować wielkiej polski" ale nawet zmienić czegokolwiek na lepsze.