Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Jestem lewakiem i jestem z tego dumny !

Polecane posty

lewak to określenie pejoratywne. dlaczego więc je wybrałeś? ja im jestem starsza tym bardziej lewicowa. ale mam do siebie szacunek, jak ktoś mnie nazwie- lewak, to ja jego-prawik. i tyle.;-p

Gość laolalka
Ble jesteś z AntiFA?

Lewaki wstydzą się swoich poglądów zazwyczaj. A prawicowcy są dumni. 75% Polaków z 3 Marszów (Niepodległości, Komora i Pedałów) wybrało Niepodległości.

a dlaczego jesteście "lewakami"? naprawdę uważacie że państwo powinno z nas wydusić ile się tylko da? że powinni nam odbierać to co zarobimy i rozdawać między swoich?

a może uważacie że należy pluć na polskę, na naszą historię, tradycję, na polskie mundury? że należy "wyrzec się polskości" jak to powiedział pan palikot. na czym polega ta wasza "lewicowość"?

tak właśnie pan kalisz "wrażliwy na ludzką krzywdę" zapierdala jaguarem "w obronie najuboższych". to przecież jest po prostu żenada. to jest identycznie jak w tym kawale z czasów stalinowskich, że koniak jest ulubionym napojem klasy robotniczej, pitym ustami jej przedstawicieli.

halllo?? lewicowcy, lewacy, lewusie gdzieście się podziali? a może wy "uważacie się za lewicowców" bo wam w telewizji napisali że "lewica to postęp a prawica to ciemnogród"? bo lewicowego baracka husejna popiera prawie cały hollywood i to jest cool, fajne i odlot? i z takich powodów "jesteście lewicowi"?

jestem za lewicą bo jestem za aborcją. i dlatego, że prawica jest ciągle przy władzy i gówno im wychodzi. prawica produkuje fanatyków, których ma dość. nie ma tak radykalnych lewicowców, co prawicowców, tego uczy historia. i chcę , żeby wreszcie ktoś praktycznie zajął się tym parszywym bezrobociem. i niech ktoś weźmie się za MĄDRY socjal. niech będa mieszkania. niech zniknął głupie zakazy, typu nie pal trawy (sama nie palę, ale to jest paranoja), nie śpij chłopcze z kolegą, bo to nie jest niczyja sprawa. potzebuję w tym kraju świeżości, która teraz da mi tylko lewica. prawicy dziękujemy. aha- no i coś trzeba zrobić z kościołem. jesteśmy państwem wyznaniowym i tyle. kler ma za dużo do powiedzenia. drażni mnie jednolitość naszego społeczeństwa. to rodzi ciemnogród, fobię przed ludźmi, wieczne robienie z siebie ofiary i obwinianie niemców i rosjan za wszystko.

my chemy dobra dla wszystkich a wy byscie bozabijali tych co wam nie pasuja ja tez kocham polske i jestem patryjota ale nie wchodzmy w skrajnosci :)

historia i tradycja jest ok, ale onanizacja cierpiętnictwem, bigosem i krzyżem pod pałacem itp to już jest dla mnie zboczenie. ja się nie będę masturbować symbolami narodowymi. one mnie nie podniecają. one mają mi służyć, a nie ja im. polacy płacą w pip podatków i co z tego mają?

oferma !!! JESTEŚ OFERMĄ, TERAZ KLASA ŚREDNIA ZAPIERDZ.ELA CADILLACIEM, JAGUAREM lub ALFA ROMEO, a koniakiem zapija frustracje dobrobytu... za czasów stalinowskich to żarli prawdziwą ikrę z jesiotra łyżkami, zapijali wódą, a później wybijali się nawzajem, również zamiast uprawiać seks, z kochankami (-:

Gość do Heli
Heloiza -z tego co piszesz jesteś mocno nietolerancyjna....Czyli zbliżasz się do ekstremistów typu Antifa ....Czy masz tak że ludzie którzy mają inne poglądy wzbudzają w tobie :gniew /strach /agresję /nienawiść ? Które z tych odczuć ?

Gość Julia244324244
A ja jakie mam poglady? Bardziej lewicowe czy prawicowe? Wg mnie aborcja powinna być lagalna , tak jak in vitro ,czy eutanazja( w pewnych przypadkach) ,kościół powinien być oddzielony od panstwa i powinna byc tez zupełna swoboda wyznania. Co do instytucji to powinny być i te panstwowe i prywatnych też nie powinno sie ograniczać. Natomiast jesli chodzi o gospodarke to jestem za kapitalizmem absolutnie . Dlaczego ma sie ,, zabierac bogatym zeby dawać biednym"? Ci bardziej zamożni powinni płacić troche tylko wyższy podatek dochodowy ,ale nie taki żeby dużo na tym tracili

Gość Julia244324244
czyli w skrocie jestem za mniej wiecej tym systemem co jest teraz ( tyle ,ze rzad mamy fatalny ,ale pominmy to) tyle że Polska powinna być bardziej oddzielona od Kościoła i jak pisałam legalizacja aborcji ,eutanazji i in vitro

Gość Julia244324244
Powinna być legalna na zyczenie bo lepsze to niż tyle niechcianych dzieci ,albo biedne wielodzietne rodziny , czy matki mordujące swoje dzieci. A teraz jak nie jest legalna to jeśli ktoś się postara i tak ja usunie

heloiza999-Czemu sobie nie kupisz mieszkania? Otóż odpowiem ci, nie kupisz mieszkania bo jest socjalizm. Z twojej wypłaty lewica bierze 80% twojego zarobku, utrzymuje z nich meneli, menelom daje mieszkania, oraz zatrudnia urzedników, abyś ty się musiała prosić o wycięcie drzewa na twoim terenie, albo postawienia domu na twoim terenie. Powiedź mi kto twoim zdaniem jest prawicowy? Bo skoro w Polsce ludzie niepracują i z głodu nie umierają, mają za darmo mieszkania to znaczy że rządzi lewica, bo tylko lewica zabiera ludziom pracującym ich kasę i daje ją menelom . Mieszkań nie ma, bo ludzie nie mają pieniędzy żeby ich kupić, bo lewica zabrała im kasę. pracy nie ma, bo firm mało, ludziom nie opłaca się zakładać firm, bo nie dość że biurokracja to jeszcze wysokie podatki, aby utrzymywać meneli. Lewica jest na Kubie, my właśnie zmierzamy do poziomu życia na Kubie. W USA robotnik po półroku pracy kupował mieszkanie bez kredytu i samochód, w lewicy takiej jak polska, to musisz brać kredyt na 30 lat i ciężko harować jak wół, aby spłacić kredyt. Za to menele nic nie robią, a państwo daje im mieszkania i co miesiąc ich utrzymuje. Wiec to jest właśnie twoja lewica.