Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anarchizta

TU PISZEMY DEWIZY LEMINGÓW którymi kierują się w życiu :D

Polecane posty

Gość Leming 200%
o

Gość Tralllllllllaaaaaa
Gutekszoł. Naćpałeś się???:D

Gość lemingu
Wyłącz telewizor-włącz rozum.To nie boli.

Gość Leming 200%
Wyznanie wiary leminga: o Wierzę w jednego Tuska, Ojca Wszechuwielbianego, Stworzyciela Stadionów i Autostrad, wszystkich dotacji z Unii widzialnych i niewidzialnych. I w jednego Pana Rostowskiego, doradcę Tuska prawdomównego, który z Putina jest zrodzony przed wszystkimi długami. Tusk z Tuska, Europejskość z Europejskości, Fakty prawdziwe z TVNu prawdziwego. Przez Lisa stworzone, mówione. Współistotne Tuskowi, a przez Niego wszystko się stało. On to dla nas lemingów i dla naszego ogłupienia zstąpił z Kremla. I za sprawą Putina Wielkiego przyjął miliardy z Unii i stał się komuchem. Pomógł Grecji również za nas, pod namową Angeli został poklepany i pochwalony. I ponownie wybrany dnia trzeciego, jak oznajmia OBOP. I wstąpił do Rządu; siedzi po prawicy Bronka. I powtórnie przyjdzie w chwale na następną kadencję, a Kurestwu Jego nie będzie końca. Wierzę w pancerną brzozę, Sikorskiego, jej Ożywiciela, który od Tuska i Rostowskiego pochodzi. Który z Tuskiem i Bronkiem wspólnie odbiera uwielbienie i chwałę który mówił przez Olejnik i Durczoka. Wierzę w jeden, wielki, powszechny i europejski kryzys. Wyznaję brak emerytury na odpuszczenie grzechów. I oczekuję kromki chleba, szklanki wody i nowej edycji Tańca z Gwiazdami w TVN. Amen. :classic_cool:

Gość edx
Tak mi dopomoż B...tfu Tusk:D:D

Gość Obecaj konDonku
Nie głosuję na PiS bo mam prawo jazdy.

Gość leming nie głosuje na PIS
bo ma prawo jazdy;jedyną książką jaką przeczytał jest kodeks drogowy

Gość prof Leming
Leming to brzmi dumnie! :classic_cool:

każdy głosuje jak chce:D skoro uważacie że w polsce od 5 lat ponad 30% upranwionych do głosowania i głosujących + 50% upranwionych ale nieglosujacych w ogole to lemingi bo nie chcą zmiany ekuipy rządzacej to ja się pytam po chuj się tak podniecacie niezdrowo:D:D:D::D przeżywacie to widze bardzo, to lemingowanie:d ale takie są fakty, jesteście w mniejszości...a nawet jeśli dla uproszczeni uznamy ze jest równowaga...idealna...to i tak te 50% uprawnionych a nieglosujących jasno pokazuje że WIEKSZOSC DOROSLYCH POLAKOW MA WYJEBANE NA TO KTO NIMI RZĄDZI!!!!!! czyli to że rządzi tusk aż tak im nie przeszkadza:D xxx smutne ale prawdziwe:D

Gość Mi wszystko jedno
kto rządzi, byle to nie był kaczak. Dlaczego tak? Sam nie wiem, przyjechałem tu 10 lat temu o od tego czasu tak mam. Podaję parufki Tusk mi nie przeszkadza a za kaczaka by mi chyba pszeszkadzano o moją pannę zgfałcono.

Gość Jestem lemingiem
mam na imię Miachau, jestem synem Shatyna przyjechałem tu zarabiać na siebie bo tata jest na rencie. Nienawidzę macierewicza jak mój tata, nie wiem dlaczego. Tata mi tłumaczy że macierewicz to komuszek jak mój tata, tylko że zdrajca. Nienawidzę też katoli jak mój tata bo oni są pedofilami i złodzejami i szpiegami. Wiem to od taty. Chciałbym wrócić kiedyś do taty z dużymi pieniędzmi aby tata założył swoją własną telewizję gdzie będą tylko mądrzy ludzie z Platformy i nie będzie kłótni.

:D ja macierewicza nie nienawidze:D jest poprostu postacią komiczną i tragiczną zarazem ale mi nic złego nie zrobił , nie mam powodu go nienawidzić :D a co do katolików, sam jestem katolikiem i sie teog nie wstydze, do KK nic nie ma poza tym że się nie reformuje i neibawem przestanie istnieć. bo sie skompromitował za bardzo i nie idzie z duchem czasu...nie tworzy prawdziwej wspolnoty duchownych ze świeckimi tylko nadal duchowny i pod nim wierny. znam wielu bardzo mądrych i uczciwych duchownych...normlnych ludzi. w zyciu spotkalem tylko jednego pojebanego duchownego...proboszcza , nie ma go juz bo zapil sie na smierc:D był chciwym, czesto agresywnym pijakiem a na stolku proboszcza przez prawie 10 lat (to na wsi skąd pochodzi moja mame) i mimo ze sie na niego skarżyli parafianie to byl nie do ruszneia bo mial plecy silne w kurrii biskupiej:D:D:D: xxx reasumując., wpis pomarańćzy to same bzdury 😴

Gość Jestem lemingiem
Moje mame jst ze wsi ale moje tate ja wziął do miasta pod Krakau. Teraz to dzielnica. A skąd wiem że KK przestanie istnieć? To tate mi mówił od mojego urodzenia. teraz podchodze pod 30 tkę a KK wciąż jest ale tate mówi że już blizej do normalności bez KK i kaczaków. Wierzę co tate mówi bo jestem lemingiem jak tate.

Gość w górę bo ważne
up :classic_cool:

Gość w górę lemingi
:classic_cool:

Gość anarchizta
dzięki za podniesienie topika 👄

Gość leming 200%
Amber Gold zajumał 700 milionów? nic się nie stało! a ci co nabrali sie na 14% zysku sami są sobie winni!!!!!! :classic_cool:

Gość woilllaba
Rząd przyspieszył prace przy przepisach, dzięki którym banki będą mogły przejmować mieszkania starszych osób jeszcze za ich życia. W zamian będą właścicielom wypłacać co miesiąc rodzaj dodatku do emerytury. Chodzi o tzw. odwróconą hipotekę lub dożywotnią rentę. Zasada jest prosta: my na starość oddajemy bankowi swoje mieszkanie, a bank do końca naszych dni wypłaca nam co miesiąc dodatek do emerytury. To złoty interes dla banku. Gorzej z nami: nie zapiszemy już mieszkania w spadku dzieciom albo wnukom. Mam pretensje do PO a nie do banku bank zarabia pieniądze i chce kasy gdybym była dyrektorem banku sama chapałabym staruszków z mieszkaniami jak pelikan świeże ryby rzad jest nieuczciwy skoro obowiązek utrzymania starszych ludzi przerzuca na bankierów którzy maja na tym zarabiać PONIŻEJ OPIS ŻYCIA PRZECIĘTNEGO LEMINGA KTÓRY GŁOSUJE NA PO o to że jak będziesz mieć 50 lat to zachorujesz na raka,w szpitalu tłumy na onkologii , bedzie 3400 chorych na liście a ty jestes w kolejce, musisz kupić sobie sam lek , oczywiście nie masz kasy na ten lek bo pracowałes na umowy śmieciowe za młodu więc nie masz żadnej zapomogi od państwa , czynsz masz zadłużony , wobec czego idziesz do banku i oddajesz mieszkanie własnościowe za możliwość otrzymywanie 390 zł i 49 groszy miesięcznie i tak dzieki temu starcza ci na bułkę, niestety to za mało na lek więc powolutku zdychasz leżąc w łóżku w domu a twoja córka jest wkurviona bo po twojej śmierci musi opuścić mieszkanie bo będzie należeć do banku

Gość leming 200%
Kwachu lobbuje za sprzedażą Azotów ruskom?? I co z tego??? to najlepszy polski prezydent!!!!!!!! :classic_cool: