Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_frania83

co myslicie o tej sukience i butach na ślub cywilny???

Polecane posty

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiocha tańczy i spiewa

sukienka mnie się podoba...ale buty zestawiłabym jakieś lżejsze, najlepiej sandałki na szpilce :)

Gość noł noł ders noł lymit
nie za bardzo ta sukienka. i te złote buty... lepiej nude pasuje do białego. weź znajdź jakąś fajną bialą kieckę, ale bez takiej firany z tyłu

A ja uwazam ze obie sukienki sa bardzo ladne i jezeli dziewczyna jest nie za niska i szczupla to bedzoe wygladala piekne.

Gość smutna_frania83
w koncu ktos ma podobny gust do mnie :)

Gość 112211221122
sukienka sliczna buty tez ale jak dla mnie buty do tej sukienki powinnas wybrac ine

Gość smutna_frania83
a dacie jakies linki do fajnych butow do tej sukienki?? ( tej kardasziankowej)

Gość Renkaaa
Sukienki są okej, ale buty to jakaś masakra :/ co Ty ślub na dyskotece bierzesz, że takie cekinowo-brokatowe buty chcesz? Wszystkie które wrzuciłaś są tragiczne.

Gość smutna_frania83
chodzi wlasnie o to ze nie chce bialych typowo weselnych butow bo mi sie one nie podobaja i do niczego ich potem nie zaloze, bez sensu a takie buty wlasnie fajnie pasują do sukienki ktora wrzucilam, zreszta na kolejnych zdjeciach tej mlodej kardashianki widac ze ona ma do tej sukienki wlasnie tego typu buty wydaje mi sie ze jesli ubieral ja stylista to chyba lepiej wie niz polskie przecietne kafeterianki

Gość smutna_frania83
Pancerna Kołdora - zupelnie nie rozumiem dlaczego nazywasz mnie pustakiem, bo mi sie takie buty podobają?? czemu ludzie na tym forum sa tacy zlosliwi ludzie co sie z wami dzieje

Gość smutna_frania83
ok fajnie jakbyscie wrzucily linki do butow ktore waszym zdaniem powinnam zalozyc do takiej sukienki moze jakies propozycje zamiast nazywanie pustakiem?

Gość smutna_frania83
moze jednak znajdzie sie ktos kto wrzuci link do fajnych butow na slub??? te mądralińskie ktore uwazaly ze buty ktore ja chce zalozyc są nieodpowiednie ( delitaknie mowiac) gdzies sie nagle pochowaly...

Gość Renkaaa
renkaa - pierwsze ok, ale to sa zwyle pantofle nude i takie juz mam i nosze je np do jakiegos kostiumu albo sukienki, ale nie nadaja sie one do sukienki slubnej inne ktore wrzucilas mi sie nie podobaja

nie no lepiej wybrac kiczowate brokatowe hahahaha bardzo duzo wyslala opcji i niektore buty sa piekne, ubierz te brokatowe i wygladaj smiesznie twoj slub twoja broszka

4 od gory w ostatnim linku w zasadzie sa one puerwsze w drugim rzedzie najfajniejsze4

ja nie mowie ze te buty sa brzydkie ale ja takie juz mam i nie widze sie w nich i sukience slubnej zaznaczam ze bede miala bardzo skromna sukienke krotką i chcialabym zeby buty sie wyroznialy to oczywiste ze nie chce zalozyc takich butow do dlugiej typowej sukni slubnej

musze miec "szczudla" bo jestem niska a jesli sukienke bede miala bez zadnych wzorow, cekinow, kwiatkow itp to fajnie jakby buty graly "pierwsze skrzypce"

Gość Renkaaa
Ślub to nie dyskoteka. Takie brokatowe potworki urągają powadze uroczystości zaślubin, czy to cywilnej czy kościelnej.

a mi się buty Autorko podobają :) złote fajne szpile jako dodatek byłyby naprawdę good. Tylko ta sukienka kardashianki nie bardzo na ślub. Niby ok, ale te plisy z tyłu to raczej do spódnicy w podstawówce a nie na ślub