Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wataro joke

Wyjebałem na randce 37zł a ona teraz milczy

Polecane posty

Chyba powrócę do spacerów, albo kupie obwarzanka za 1,5 i pójdziemy pokarmić kaczki. Jeszcze zamówiła sobie drugie piwo jakby płaciła za siebie. Mogłaby się odezwać.

Ale się wykosztowałeś..wow :D A tak na serio to,że Ty płaciłeś nie oznacza od razu,że jesteś dla niej interesującym mężczyzną.

Wiem, ale skoro jej nie przypadłem go gustu to mogła by sobie darować to drugie piwo i zakończyć wcześniej, a jakąś siedziała dalej ze mną.

ależ ty jesteś żałosny. I oto 2 piwo tak płaczesz? Hahaha no to się wykosztowałes. Miała panna intuicje, nie powiem

mi nie zalezy bo mnie stac ale ona mogła przynajmniej zaproponować że zapłaci za siebie, a w ogóle to mogła by coś odpisać

Gość jsjsjsjsjsjbdbuedn
wlasnie widac jak tobie nie zalezy..to o co to halo?

Gość dama z lesiczka;)
hope28 wyjelas mi to z ust:O🖐️

Gość dama z lesiczka;)
a moze ona wie ze siedzisz idioto na kafe i chciala se poczytac jak zrelacjonujesz randke :D

Gość embryon
to dobrze, że nie wiesz ile mnie kiedyś kosztowała randka a właściwie obiad w bardzo dobrej restauracji , gdy odszedłem na chwilę od stołu w restauracji zwyczajnie do łazienki to wtedy kobieta sobie zamówiła , nawet nie pytaj co sobie i mnie zamówiła , rachunek wyniósł na ponad 1200 zł. jak to dobrze, że jeszcze miałem schowane 50 zł. na paliwo aby na stacji paliwowej auto zatankować i wrócić do domu po 'fantastycznej' randce , takie są kobiety , aby tylko kilka godzin spędzić poza domem i nie płacić za przyjemności