Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bemkag

CC w Bytomiu

Polecane posty

mozliwe ze na 3ce nie ma warunkow wiec kazano mleko kupowac....na Batorego jest duzo swietnych lekarzy,ja tam lezalam 3razy i za kazdym razem bylo ok,duzo porodow wczesniakow przyjmuja,mnostwo operacji wykonuja jak jeszcze maluch w brzuszku jest,tam sa sami specjalisci...zaluje ze malo dofinansowany ten szpital bo powinien dostawac wszystko co najlepsze,z rzeczy waznych to miej podklady poprodowe,podpaski xlll,pieluchy dla malenstwa,ciuszki ja mialam swoje bo wolalam bo tam malo ciuszkow maja i czasem dzieci mialy tylko body wlozone wiec wolalam swoje zalozyc ,by nozek nie mial golych...no i chusteczki nawilzajace dla maluszka... Jak poszlam na pierwsza wizyte do pediatry to byla w szoku ze moj synek mial tyle badan porobionych po urodzeniu w szpitalu,podobno to rzadkosc...sama nie jestem z Bytomia i nie zaluje tych km bo warto bylo,zreszta bardzo duzo kobiet tam bylo z odleglych stron Polski powodzenia i trzymam kciuki za twoje malenstwo

Gość dgdklks
bemkag a czemu nie chcesz karmić dziecka piersią?To szczególnie ważne dla niego skoro ma mieć jakąś operację :( Nie zaczynaj od butli, bo skończysz karmić piersią zanim zaczniesz :(

Podejrzewam że nie dostanę pokarmu bo tak miałam już po 2 cc. Mój organizm jakoś tych CC nie odnotowywał i pokarm przychodził za późno. Przy córce po 2 tygodniach dopiero a wtedy już była butelkowa. Przystawianie nic nie dało. Poza tym nie wiem czy będę mogła zostać z dzieckiem w szpitalu. Mam jeszcze dwójkę w domu. A codzienne dojeżdżanie nie wchodzi w grę - ja mam śmieciowe wychowawcze a każda wizyta w Bytomiu to ponad 100 zł za samo paliwo ...

Gość Butelka wina czerwonego
Witajcie. Wiem, że nie trafie w temat swoim pytaniem ale nie mogę znaleźć nigdzie opini na temat oddziału dziecięcego w szpitalu w Bytomiu nr 2. W styczniu mam tam być z dwuletnim synem, na gastroskopie i ph metrie. Czy ktoś z Was coś mógłby mi napisać? Bardzo proszę. Jestem z częstochowy

Gość s7spi
Witam Kilka dni temu leżałam na "piątce" i wiem na 100 %, że trzeba mieć swoje wenflony i jak dobrze pamiętam to do cesarki chcą w kolorze zielonym. Pierwszy wenflon daje szpital, kolejne musisz mieć swoje.

Ja już jestem po CC weflony przywiozłam z powrotem do domu :) Bardzo polecam blok nr 5 :)

Gość Cc bytom

W bytomiu jest najlepsza i najlepiej wyspecjalizowana kadra . Maja średnie opinie od Bytomskiej patologi ponieważ 50% pacjentów nie ma ukończonych 16 lat a przychodzą rodzice 3 dziecko - jak tu takie osoby szanować . Jeżeli jest trudny przypadek do każdy profesor czy klinika kieruje do Bytomia