Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja z kolee

8 dni po owul klucie w podbrzuszu teraz bol sutkow.. nakrecam sie na ciaze ;))

Polecane posty

Gość alicja z kolee

Zaczynam sie troche nakrecac wiec pisze zebyscie mi doradzily ;) Staramy sie o dziedziusia jakis czas i juz mialam milion objawow w kazdym miesiacu. ten troszke inny i to mnie skusilo do nakrecania sie. Owulacja potwiedzina, 8 dni po owulacji mialam klucie w podbrzuszu. przez jeden dzien. Chwilowe dos mocne, ze musialam przestawac sie ruszac. mijalo. tylko ten jeden dzien( poczytalam ze przy zagniezdzrniu mozliwy taki bol) Teraz po 2 dniach- zaczely mnie bolec suutki, dosc mocno.. Sutki juz mnie bolaly eczesniej przed okresem ale tego klucia w podbrzuszu jeszcze nie mialam.. troche sie nakrecam ze to moze ciaza.. Co myslicie ? Mialyscie cos podobnego ?

Gość Piccolo Bianco
nie nakręcaj sie bo nakrecony baczek-bezsens sie z ciebie zrobi zrób badania i tyle

Gość też odkryłam amerykę
Ja też miałam tak jak Ty! :D Identyczne kłucie w podbrzuszu, ból sutków :D Przez bite PÓŁ ROKU bo się nakręcałam jak durna :/ Dopiero jak na wakacje pojechałam i wyluzowałam zaczął mi się@ spóźniać. Zero objawów, ZERO, myslałam, ze zmiana klimatu- ciąża! Jak nie wyluzujesz to za Chiny Ludowe nie zajdziesz- tyle Ci powiem

Gość Jesus Luz
wyluzować, wyluzować :O a do wojska na bacznośc nie łaska? :D

Gość alicja z kolee
He he no wyluZowac wyluzowac ;)) postaram sie bo pewnie i tak skonczy sie to jak co miesiac ;(