Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mami09

Majtki poporodowe

Polecane posty

Gość Mami09

Witam :) bardzo proszę o opinie dotyczące majtek wielorazowych siateczkowych poporodowych :) Czy warto? Jeśli tak jakie polecacie? Ja znalazłam: http://www.abcmalucha.eu/141,hartmann-majtki-siateczkowe-wielorazowe-poporodowe-1-s-m-l-xl.html Z góry dziękuję za odp :)

ja takich uzywałam po porodzie w szpitalu i bardzo dobrze sie sprawdziły :) miałam też jednorazowe z ligniny, ale po jednym dniu wyrzuciłam je do kosza i zaczełam uzywac tych z siateczki. te z ligniny były niewygodne i nierozciągliwe

Hej, kup siateczkowe te co masz sa okej tylko nie te z flazeliny jesli dobrze pisze, tyle w tym temacie, a no i w twojej aptece taniej Ci wyjdzie niz zakupione na allegro

Gość fgoloia
tak też zgadzam się z tym żebyś przypadkiem na fizelinowe się nie skusiła.

Gość asgkkagx
A ja miałam te jednorazowe i były super! :) Miałam cc i były luźne, nic nie opinały- superowe były. No i w razie jak się zaplamiły to się je wywalało a nie prało, więc to akurat mi się bardzo w nich podobało :D

scarlett - u nas w szpitalu bielizna jakakolwiek była zakazana, ale lekarze przymykali oko na te siateczkowe. natomiast jak zobaczyli pacjentkę w zwyklłych majtkach to była jatka ;)

meaa - u nas oficjalnie też nie wolno było mieć majtek, ale i tak wszystkie miały, a przed obchodem chodziła pielęgniarka i mówiła, że obchód już idzie i żeby ściągać majtki :P

no pamietam ten popłoch: dziewczyny majtki w dół - oobchóóód! no ale zdarzyło sie, ze nie poinformowały i lipa. wiec lepiej było miec siateczkowe lub jednorazowe ;)

Gość vcxv x
te siateczkowe są spoko;) Tylko nie kupujcie z flazeliny, bo tez sa niby jako poporodowe, ale nie przepuszczaja powietrza

Gość Mami09
Bardzo dziękuję za odp, kupię siateczkowe :) a na nie należy założyć jeszcze normalne majtki?

Gość aaaabbzjjx
Lekarze sa pojebani zabraniaja zakladania gaci a jednoczesnie pozwalaja na.odwiedziny na salachbosob trzecich noz kurwa

Ja kupowałam bawełniane siatkowane wielokrotnego użytku, kupiłam 3 sztuki i prałam co dziennie .

Gość karooolciagam
WItam;-) jestem mamą 2latki;-) Szczęśliwa mamusia;-) Po porodzie kupiłam sobie bielizne bardzo podobną do tej http://sklep.bhclub.pl/kategoria/dla-mam/biustonosz-1270 i muszę przyznać że było mi komfortowo. Bardzo wygodna bielizna i praktyczna przy karmieniu piersią-to wielki atut. Mogę z pewnością polecić