Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonaaa

moj chlopak sciagnal playboja z natalia siwiec

Polecane posty

Gość wkurzonaaa

wkur... sie na maxa, juz przezylabym jakos inna dziewczyne ale ta nie moge jestem talka zla ze chyba mu cos zrobie-takiego pustostana a sciemnial mnie ze nie wiedzial w czasie euro kto to jes :classic_cool:

Gość no w czasie euro
nie było wiadomo kto to jest

Gość asia joasia
ja tez bym sie wkurzyla-woglole co to jest za sciaganie playbojow swoich dziewczyn nie doceniacie czy co?

Gość wkurzonaaa
wiem ale to tak mnie wkurzylo ze naprawde myslalam ze on jest z tych madrych , fajnych itp. co nie obchodza go talkie lachony a teraz sie czyje jakbym dostala w policzek;(

Ściągnij sobie jakiegoś gołego pana na tapetę od razu chłopak się "nawróci" :)

Gość to że człowiek jest
na "diecie" nie oznacza, że nie może popatrzeć na inne "potrawy"

Gość sdsddssddfdfdf
przeciez ona ma cyce do pasa zwisające :D

Gość wkurzonaaa
wlasnie tak chyba zrobie sciagne sobie ale w sumie to i tak faceci inaczej na to reaguja-moze nie byc zazdrosny;( eeeh faceci czemu tacy jestescie-to znaczy ze was te panienki podniecaja? bardziej niz wasze?

Gość wkurzonaaa
sdsddssddfdfdf no wlasnie -i ma taka uutostrade miedzy nimi-ale moze dlatego ze ona ma duze a ja mam male?;(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjaa
reagują podobnie tylko kobiety rzadziej oglądają roznegliżowanych panów lub się z tym ukrywają i nie robią tego tak jawnie jak faceci. Jeśli chodzi o mnie to sama się ukrywam jednak raz mnie facet na tym przyłapał i się trochę zdołował :P

Gość jjjjjjjjjjjjjjjaa
ja mam taką trochę małą obsesję na punkcie jednego aktora/modela i tylko jego mogłabym oglądać na okrągło (wcześniej miałam jeszcze 2 takich ale mi się znudziły) Na dodatek mam jego fotki jak stoi cały nagusieńki i tylko jedną ręką zasłania wiadome miejsce, za to już tył cały widać :P

Gość wkurzonaaa
a ja sie tym przejmuje-jakos tak kocham mojego chlopaka ze mnie to az boli jak pomysle ze moze na niego dzialac ta laska , albo na takie leci "po cichu" bo ja jestem raczej z tych co nie swieca tylkiem i piersiami na wierzchu;) normalnie sie ubieram, lubie tez modnie ale wiecie nie jestem rzadna wyuzdnana- a czasami wydaje mi sie ze moj partner w takich gustuje ale sie nie przyznaje

Gość jjjjjjjjjjjjjjjaa
No i mój facet (ani żaden poprzedni) nie kręcił mnie tak jak ten model. Trochę to przykre, my pewnie nawet gdybyśmy były zjawiskowo piękne nie dorównamy paniom z męskich magazynów...

Gość wkurzonaaa
jjjjjjjjjjjjjjjjja tez bym tak chciala-ale na mnie nikt nie dziala oprocz mojego chlopaka- kurde jeden mi sie podobal ale jakos moj partner bardziej- to pewnie przez bliskosc takze:)

Gość wkurzonaaa
a moze one nam nie dorownaja:) bo w sumie to znami jest ta bliskosc- to my jestesmy tymi z ktorymi chca naparwde byc-nnoo mam tyaka mnadzieje:)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjaa
Nie wiem, chyba bliskość jest nie konieczna. Tzn ja jestem bardzo blisko ze swoim facetem, kocham go bardzo i jest dla mnie idealny pod wieloma względami. Uważam, że takiego faceta jak mój można ze świecą szukać, jednak jeśli chodzi o fizyczność to nasz popęd nie jest monogamiczny. Mamy udany i satysfakcjonujący seks, mój facet jest przystojny jednak nie oszukujmy się - nie dorówna temu modelowi... Już nie chodzi o sam fakt, że nie ma takiego ciała ale photoshop itp też robi swoje. Myślę, że Tobie Twój facet podoba się najbardziej ponieważ nawet nie interesujesz się innymi ponieważ chcesz być uczciwa. Najgorsze jest to, że mój facet nie ogląda gołych babek itd a ja oglądam i czuję się czasem nie w porządku...

Gość jjjjjjjjjjjjjjjaa
" a moze one nam nie dorownaja bo w sumie to znami jest ta bliskosc- to my jestesmy tymi z ktorymi chca naparwde byc-nnoo mam tyaka mnadzieje" W takim przypadku to oczywiście, że nam nie dorównują. Jednak ja miałam na myśli czystko fizyczne walory

Gość wkurzonaaa
masz racje ze nie dorownamy poniewaz one maja wszystko popowiekszane, maja na to kase i jeszcze photoshop je zrobi tak ze nikt z ludzi tak naprawde nie wyglada;( smutne to - i masz racje ja staram sie byc jakos uczciwa i czasem jak mi sie ktos spodoba to gaszę te uczucie- nie wiem czemu tak mam, ale lepiej jest jesli to Ty jestes ta osoba co sobie oglada nizz ta druga osoba:) a umnie na odwrot;(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjaa
"masz racje ze nie dorownamy poniewaz one maja wszystko popowiekszane, maja na to kase i jeszcze photoshop je zrobi tak ze nikt z ludzi tak naprawde nie wyglada" Dokładnie, poza tym na takich zdjęciach fotografowie zawsze się starają żeby się wyglądało idealnie, tu się wypną a tam się napną, wszędzie idealne sexy pozy wraz z perfekcyjnym makijażem i fryzurą, a nas faceci widzą bardzo różnie (w każdej pozie, rozczochrane, bez makijażu itd) Myślę, że jeśli to Ciebie tak boli to powinnaś porozmawiać o tym ze swoim facetem i powiedzieć mu co czujesz. Może ja też nie powinnam się tak rajcować tym modelem...

Gość jjjjjjjjjjjjjjjaa
No i w sumie on powinien się z tym trochę ukrywać wiedząc, że jesteś wrażliwa. Mój facet też taki jest dlatego nigdy mi nawet do głowy nie przyszło, żeby przy nim rajcować się kimś innym

Gość wkurzonaaa
nie przejmuj sie :) napewno on troszke inaczej tez to odbiera:) i masz racje pogadam o tym znim:) dzieki za rade a i moze i Ty jak widzisz ze Twoj chlopak zle siez tym czuje pogadaj z nim:)? i wiesz powiedzmu cosmilego ale jak bedzie tym przejety bo tak mis ei wydaje ze faceci staraja sie tego nie pokazywac:)

Gość WUJEK ZUO
I MU SIE NIE DZIWIE JEDNA Z NIEWIELU ŁADNYCH POLEK

Gość wkurzonaaa
ej wujku nawet nie wiesz jak wygladam;D hehe az bys sie zdziwil;D

Gość jjjjjjjjjjjjjjjaa
Tylko jak będziesz z nim rozmawiać to nie rób mu wyrzutów, powiedz mu po prostu co czujesz, że jest Ci przykro, że chciałabyś być tą jedyną, że przez takie zachowanie czujesz się mniej atrakcyjna i żeby Ci powiedział czy czegoś od Ciebie oczekuje, że może np chciałby coś zmienić (np żebyś zaczęła nosić bardziej seksy stroje itd) Jeśli chodzi o mnie to ja ze swoim już o tym rozmawiałam. Jak już wspominałam to przyłapał mnie na tym :O :P Przez pewien czas przestałam to robić ale później przypadkiem natknęłam się na tego modela i znowu się zaczęło :P

Gość wkurzonaaa
tak zrobie czasami lapie sie na tym ze chce mu jakies wyrzuty zrobic a on wowczas ma dosyc i nie chce rozmawiac,ucina temat musze wiec tak zrobic jak mowisz:) a moge z ciekawosci sie zapytac jaki to model:)?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjaa
myślałam już wcześniej napisać kto to jest ale obawiałam się, że mój facet może natknąć się na ten temat i się domyśli, że to ja i że nadal go oglądam... No ale niech tam będzie. Oto i on http://www.modele.lytum.waw.pl/5.jpg http://www.seventeen.com/cm/cosmogirl/images/chad-michael-murray-3-ec1206-240x312.jpg Słodki :P

Gość wkurzonaaa
aaa to ten aktor:) poznaje bo on takze wystepuje w filach prawda:) noo przystojny to on jest:) wlasnie mamnadzieje ze Twoj chlopak tu nie wejdzie najlepiej wyjsc z tego forum za nim omn przyjdzie;)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjaa
tak gra w filmach chociaż widziałam go tylko w jednym "dom z woskowych ciał" gra też w one tree hill i właśnie tam go dostrzegłam. Wcześniej podobał mi się też charlie hunnam ale jak zapuścił włosy to wygląda jak dziad :( channing tatum też mi się podobał choć trochę mniej (chyba wolę blondynów) ale mi się znudził i było ich jeszcze trochę ale chyba tylko chadowi jestem wierna :P

Gość wkurzonaaa
ja tez lubie blondynow:) chociaz to tez zalezy bo jak brunet jest tez ciachem to tez sie spodoba:) ja juz musze leciec- ale dziekuje za porady:)))i za pisanie:) zycze udanego dnia i zeby chlopak n=sie nie martwil:)nie bedzie pewnie ale lepiej to robic po cichu:)pozdrowiobka:)