Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewfivhwi

jak zdrowa, dorosla kobieta moze nie pracowac?! w glowie sie nie miesci

Polecane posty

Gość fewfivhwi

a siedza takie lenie w domu i poprawiaja kwiaty cale zycie

Gość fewfivhwi
pocieszajace ze kiedys maz odfrunie a ta zostanie z 200 zlotymi zasilku:D

Gość fewfivhwi
No co, cieszy mnie, kiedy mąż żonę leniwą porzuca i ta nie ma z czego wyżyć. Nie mogę? Mogę :D Ha ha :D Do roboty larwy leniwe śmierdzące!

Gość zdrowa dorosla niepracująca
to daj mi jakąś pracę szmato, to bede szczesliwa.

Gość babo ty glupiaa
A ja wole lezec i pachniec i pchac kase na konto niz zapierdalac za marne 2000 :D A jak mnie zostawi,to bede miec wystarczajaco :D

Gość fewfivhwi
bylo sie uczyc:o a nie ze ja mam ci leniu pracy szukac jeszcze:o

jak maz porzuca to bierze sie swoja polowe (na ktora on oczywiscie zarabial) zwija manatki, wystepuje o alimenty i szuka nastepnego naiwniaka i tyle. nie denerwuj sie tak - no chyba ze to na ciebie padlo? :)

Gość fewfivhwi
ta jasne:D juz ja widzialam te porzucone 50 ktorych juz nikt nie chcial:)

Gość zdrowa dorosla niepracująca
to nie jęcz szmato jak pracy mi znaleźć nie możesz i zamknij japę bo jestes debilką zwyklą

no jak nie znajdzie to nie znajdzie, wielkiej tragedii tez nie bedzie :)

Gość babo ty glupiaa
Szmato?? Bo co?? Dlaczego takie slownictwo? Masz gruby problem biedaczko :)

Gość fewfivhwi
a cos jeszcze za ciebie zrobic? wulgarna osobo?? prace poszukac moze dom ci posprzatac? a moze mezowi twojemu dogodzic bo widze ześ malo zaradna i oblatana:)

Gość fewfivhwi
ale po twoim slownictwie widac ześ wsiowa dziewczyna:) wiec nie dziwie sie ze nie masz pracy pewnie jestes po podstawowce

Gość babo ty glupiaa
Upsss...jestes tak uboga,ze tylko fizycznie musisz pracowac i do tego zazdroscic innym,bo wygladasz pewnie jak koopa i liczyc mozesz na praktycznie nic :) Ide przestawic kwiatki a ty sie szykuj na nocke w supermarkecie. Zapelnij poleczki,zebym miala ladnie poukladane,jak jutro swoim pieknym autkiem i bucikach za 1300 tam podjade 😘

Gość fewfivhwi
och kolejna utrzymanka:D

Gość fewfivhwi
pracuje w biurze:)) a ty badz mila dla swojego platnika ee sory meza:) bo inaczej na tampony ci nie da:D

Gość babo ty glupiaa
Moja ty zdenerwowana fizolko :D Nie moja wina,ze masz jak masz :( serio. Zabilam ci matke,ze sie prujesz do mnie? Placisz mi za cos? Pilnuj wiec swojego parchatego nosa i odwal sie od innych,ktore maja wszystko 🖐️

Gość babo ty glupiaa
Och, a ty plac sama za siebie z tej swojej mikro pensyjki. Zalozylas post,bo nie mozesz tego zdzierzyc :D boli cie to :D

Gość babo ty glupiaa
Bedziesz mnie bluzgac,bo nie musze pracowac????? O ja piernicze :D Hahahaha

Gość fewfivhwi
przeciez place za siebie:) nikt mnie nie sponsoruje:) godnosc i honor posiadasz? czy niezbyt:o mi byloby niezrecznie na kims pasozytowac z czystej przyzwoitosci

Gość fewfivhwi
a co wy robicie cale dnie w domu?:o

w tych czasach siedzenie 8 godzin z dupa za biurkiem okresla sie mianem SAMOREALIZACJI. dziekuje za feminizm ktory wywlaczyl nam prawa ale to co sie nam koietom na glowe zwalilo przez to to jakies nieporozumienie..

Gość babo ty glupiaa
Jak to co? Tu podjade,tam podjade. Cos pieniazkow wydam. Aqua aerobik, fitness, dwa kursy jezykowe,wloski i niemiecki. Prowadze spotkania dla samotnych matek,pomagam im. Rozne zajecia :) do pracy za 2000 nie oplaca mi sie isc. Skonczylam studia, moze za jakies 3 lata otworze swoje biuro projektowe/ wnetrza. Teraz troche sie tym zajmuje,ale bardziej,by zdobyc doswiadczenie i wprawe. Dla znajomych :)

Gość tadam!
w tych czasach siedzenie 8 godzin z d**a za biurkiem okresla sie mianem SAMOREALIZACJI." Ta, za to w domu, przy garach, to znacznie lepsza samorealizacja co?

a kto ci kaze siedziec przy garachw domu? mozesz robic caaaaaala mase roznych rzeczy na ktore nie masz czasu pracujac :) poza tym kobiety pracujace rowniez musza stac przy garach - tyle ze po pracy :)

Gość ojojojoojojjjjjjj
Jesteś bezwartościowy skoro zakładasz na forum temat, w którym potępiasz leniwe osoby, tak jakby niechęć do wysiłku była największym złem świata. Gorsi są okrutnicy, sadyści, plotkarze, osoby uprzedzone... aż dziw, że czepiasz się ludzi, którzy sami w sobie nie są szkodliwi... Na szczęście ja mam właściwą hierarchię wartości- wszystko jest na swoim miejscu. :p Swoją drogą ludzie z różnych powodów nie pracują...

Gość 43243243242
ja nie pracuję, od zawsze tzn jestem po 30, czytam sobie , rysuję, chodze na konie... Mam sporo hobby i nigdy się nie nudze. Pracę wziełabym tylko b. ciekawa a że o taką trudno to daje sobie spokój. Utrzymuje się z inwestycji- nieruchomosci... Zyje dosc skromnie, ale mam w rodzinie kilka osób co mają po 40 tys. dochodu z mieszkań jakie wynajmują-