Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaraz oszalejejeee

Sasiad napierdziela wiertarka a ja mam małe dziecko,gdzie zgłosić?

Polecane posty

Gość dziewczynapurzkina
poza tym wycisz sobie mieszkanie. bo sasiadowi tez pewnie przeszkadza ryk dziecka

Gość tadam!
Nie no, jasne, sąsiedzi powinni organizować sobie życie pod grafik Twojego dzieciaka. Weź idź do pracy, dziecko do żłobka i masz spokój.

Gość jfjfkg
Nie trzeba zglaszac kazdego remontu! Pewnie poprawia sciany,podlogi. Na to nie musi miec zgody. I naprawde zalosne,ze facet chce wyremontowac rodzinie mieszkanie a ty go chcesz podpierdalac.

Gość dziewczynapurzkina
wlasnie ze kazdy remont generujacy halasy powinno sie zglaszac, szczegolnie taki ktory sie przedluza!

Gość PrzyjaciółkaMuzykówPisze
Takie jest niestety prawo, że nawet głośne remonty nie są uznawane za zakłocanie spokoju. Mozna wiercić, stukać do woli nawet przez pół roku, jeśli komuś tak wygodnie:-((

Gość jfjfkg
Co za ludzie. Gwiazda kurde. Mieszkanie w bloku wiaze sie z takimi sprawami. Jakas psychiczna jestes.

Gość jfjfkg
A przeszkadza tylko tobie czy innym sasiadom tez? I szkoda,ze jestes madra na forum a nie pojdziesz jak czlowiek do niego. :O

Gość Zaraz oszalejejeee
Ale to nie jest takie sobie wiercenie wiertareczka , tylko napieprzabie tak ze mi się ściana trzęsie, nic nie słyszę, muszę się drzec jak rozmawiam. Masakra, ja rozumiem, ze każdy ma prawo do remontu, ale wypadałoby przyjść poinformować czy coś, wiadomo ze człowiek musi to musi ale to z jego strony bardzo niemilo tym bardziej ze wie ze jest małe dziecko, my jak jeszcze mieszkaliśmy dawniej w innym mieszkaniu to przy remontach poszłam do sąsiadów i powiedziałam, przeprosilam i tak moim zdaniem powinna wyglądać ludzka uprzejmosc

Gość tadam!
Może i uprzejmość, ale obowiązku nie ma. Pytam - kiedy ma wiercić? Wierci teraz jak normalny ludzie są w pracy.

Gość nastepna pinda
której wydaje się ze jej bachor to święta krowa! niech przyzwyczaja się do hałasu skoro nie mozesz zapewnic mu bardziej komfortowych warunków jakim jest posiadanie własnego domu

Gość jfjfkg
Tak kurde,w ogole niedlugo przewierci sie do ciebie :D

Gość jfjfkg
A sama masz mieszkanie po remoncie?

Gość Zaraz oszalejejeee
Nie tylko ja si skarze , jak mówiłam Sasiad piętro niżej tez, a dokładnie dwóch bo byli u mnie zapytać czy to u mnie tak wierca. Więc nie jestem jedyna, to naprawdę ogromny halas

To nie chodzi tylko o małe dziecko. Taki hałas może być uciążliwy choćby dla starszych chorych ludzi.Albo dla kogoś kto pracuje na zmiany i najzwyczajniej potrzebuje się wyspać po nocce w pracy.

Gość Zaraz oszalejejeee
To jest zel-beton jeszcze taki z drutami jakimiś ,więc rozumiem ze cieżko im się wieści. serio przekrzykuje si w domu, taki jest hałas.

Gość odpowiem w tym temacie
Ja też mam małe dziecko. I też sąsiedzi mieli remont i wiercili. Nie powiem- wkurzało mnie to, ale nigdy bym nikomu nie zwróciła uwagi z tego powodu. Zanim się wprowadziliśmy to my wierciliśmy i hałasowaliśmy przez 2 miesiące- bo remont generalny był łącznie z wyburzaniem ścian i futryn. Także widzisz- takie uroki mieszkania w bloku. A jak już bardzo Ci przeszkadza to może warto normalnie porozmawiać z sąsiadem, powiedzieć w jakich godzinach dziecko śpi i poprosić czy nie mogliby w tych godzinach przerwy sobie zrobić?

Gość fewfivhwi
a kiedy szanowny sasiad moze twoim zdaniem zrobic remont? hm?

Gość nastepna pinda
załóżmy że przyszedł by do ciebie i powiedział że będzie miał remont przez miesiąc , cyklinowanie , panele , szafy komandora itp. oraz uprzedził by ze będzie wiercenie nieustannie od 6 -22 a ty co byś zrobila , powiedziała ze nie zgadzasz się ? wysmiałby cię ! miej rozum i nie ośmieszaj się przed nami

Gość jfjfkg
Masz mieszkanie po remoncie??

Gość Zaraz oszalejejeee
Dziś wiercu od 11stej, wczoraj wiercil do 21szej od jakiejś 18stej:/ teraz jest cisza właśnie

Gość jfjfkg
A nawet jak zglosisz,to i tak mu nic nie zrobia hahahahahaha. Bo ma prawo remontowac :D

Gość dasret35
bachor cie nie usprawdliwa.

Gość tadam!
Niech mu zrobi grafik, kiedy łaskawie może wiercić. :)

Gość Goldi 2011
Dlaczego od razu nalatujecie i obrażacie? Posiedźcie w takim hałasie, to zobaczycie. Donosić nie ma co, bo rzeczywiście każdy ma prawo do remontu własnego mieszkania, a fakt, że facet powinien uprzedzić jest oczywisty. Idź i pogadaj z nim, zapytaj do kiedy planuje te "odwierty" robić i najwyżej wyjedź na ten czas z dzieckiem do rodziny. Innego wyjścia nie widzę.

Ciekawe czy bylibyście tak tolerancyjni, gdyby wam całymi dniami sąsiad hałasował za ścianą:-/

Gość Zaraz oszalejejeee
No ale ile można wiercic? Przez 4-5 h nonstop prawie? On napieprza w ta sama ścianę od4 dni ;/

matko, a co za problem pojsc do sasiada i sie z nim dogadac???

Gość domi nika
byłas u niego, żeby grzecznie i uprzejmie porozmawiać o problemie? czy jedyne co poptarfisz to użalać się tutaj i obgadywać go z sąsiadami? tyle osób Ci tu napisało co masz zrobić, ale Ty chyba myslisz, że on się sam domysli - a wydawało się, że dorosła jesteś

Gość tadam!
Nosz kurde, nie rozumiecie, że NIE MA DOBRYCH GODZIN na remont bo zawsze, ale to zawsze komuś będzie przeszkadzać?

Gość Zaraz oszalejejeee
Dobra idę spróbuje pogadać , jak wrócę to napisze