Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kikimoto

Jak schudnąć bez ćwiczenia?

Polecane posty

Gość Kikimoto

Zanim mnie zjedziecie, pozwólcie proszę, że wyjaśnię. Choruję, ćwiczyć mi nie wolno. Mam pozwolenie na rzeczy typu brzuszki, skłony, skręty tułowia. Żadnych wysiłkowych, kardio, aerobów, nic. Nie wolno mi. Diet też mi nie wolno stosować, ani głodówek... W trakcie leczenia przybrałam kilka kilo (prawie zero ruchu, a jeść trzeba...). Nie wiem teraz, jak to zrzucić :( nie musi być nie wiadomo ile, wystarczy 1-2 kg, głównie na brzuchu i bioderkach.

Gość mniej wpierdalać
.

Gość Kikimoto
Nie jem dużo. 5 małych posiłków dziennie, zdrowo i racjonalnie. Niezdrowe żarcie jest jedną z rzeczy zakazanych :P Robię, co mogę i na ile mi zdrowie pozwala, ale to za mało...

Gość mniej wpierdalać
a spacery? można robić wiele kilometrów spaceru a schudnąć, chyba że nie możeszc hodzić

Gość Kikimoto
Mogę chodzić, ale też bez przesady. Takie spacery bardziej do sklepu, na pocztę, przejść się po osiedlu... Po zakupy nigdy też nie chodzę sama, nawet dźwigać nie mogę. Jestem dopiero na początku leczenia, rokowania są dobre i kiedyś będę mogla ćwiczyć trochę więcej, a nie chciałabym sie do czasu tego "kiedyś" zapuścić nie wiadomo jak. Ogólnie kiepsko ze mną... Mimo to chciałabym o siebie jakoś zadbać.