Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paląca ruda małpa

palicie papierosy w domu?

Polecane posty

Gość Paląca ruda małpa

ja zawsze mam papierosa w pyszczku jak siedze przed laptopem tak samo mój chłopak , albo jak kąpiemy sie razem w wannie to też obowiązkowo papieroski jak i po seksie :D a z tego co widze sporo ludzi nie pali w domu, jak wy wytrzymujecie, za kazdym razem jak chcecie zapalic to wychodzicie na zimno? :D

Gość oni ciebie wychowywali i odmaw
zniszczysz sobie twarz :(

ja nie pale bo nie chce szybko sie posypac

Gość Paląca ruda małpa
jak zaczne sie starzec to sie bede martwiła :)

jak zaczniesz sie starzec to juz tego nie cofniesz, to jest najgorsze co mozesz zrobic swojej skorze, wiesz ile tam jest metali ciezkich? juz nawet chuj z tym rakiem ale wiesz jak sie zaczniesz szybko sypac ?!!!!

Gość Paląca ruda małpa
spoko, mam 24 lata, rzuce jak bede miała 30 i bedzie luz :) nawet palaczki nie wygladają jeszcze jak stare baby w wieku 30 lat :)

Gość Paląca ruda małpa
a co do pytania, jak nie palicie w domu to gdzie palicie w trzaskające mrozy np.? wychodzicie w tedy i sie trzęsiecie z zimna? :)

Gość deesceentraadaa
Nie palę w domu i nigdy palić nie będe, tak samo mój chłopak. Nawet w trzaskające mrozy na dwór/balkon. Mieszkania osób, które palą w środku śmierdzą dymem, śmierdzą ich ubrania, meble itp

Gość deesceentraadaa
Wolę zapach szarego mydła, naftaliny i dawno niemytego krocza:classic_cool:

Gość lorda27
ja w poprzednim mieszkaniu paliłam, mąż tak samo. teraz sobie nie wyobrażam, jak mogłam to robić. nie wyobrażam sobie siedzieć cały czas w tym dymie, spać w tym, nie wyobrażam sobie, żeby mi wszystko tym przesiąkało. Ja teraz wcale nie palę, a mąż pali na balkonie i jest tego dodatkowy plus, bo pali mniej, dużo mniej niż jakby to robił przy komputerze czy przed tv.

Gość gośćdfsgdg
u mojej koleżanki w domu wszyscy palą w każdym pomieszczeniu!!! a nawet jak niby palą "tylko" w salonie to niesie się wszędzie bo maja "otwarte" przestrzenie. Zawsze jak od niej wychodzę do muszę wszystko dać do prania bo j***e i od razu się kąpie łącznie z włosami feeee paskudne. Albo w niektórych knajpach jak się wejdzie to tak j***e tłuszczem albo niewietrzonym pomieszczeniem że zerzygać się można. Jak wracam od kebaba to wszystko do prania j***e starym tłuszczem ja p*****le no straszne

Gość gość
Ja nie palę w ogóle i mój obecny mąż też nie pali, nasi pierwsi małżonkowie palili, jego była żona tylko w kuchni (ale nie mieli otwartych przestrzeni), a mój były mąż palił sobie w garażu, jak coś tam majsterkował. W domu nie palił.

Gość gość
Jak macie dzieci też palicie w domu? Przecież to powolna śmierć dla nich...

Proszę o radę. Razem z mężem palimy. Moja córka jest w ciąży i powiedziała mi, że przez nas pali. Problem jest w tym, że nienarodzone dziecko cierpi przez tą sytuację a cała wina spada szczególnie na mnie. Jestem zdesperowana. Istnieje instrukcja jak rzucić palenie? Może być drastyczna ale niech będzie skuteczna…

Gość gość
Tabletki Tabex albo te drugie nazwy zapomniałam- ale przede wszystkim silna wola. To nie jest tak że weżmiesz tabletkę i już po sprawie. To nałóg. zawsze będziesz pamiętać jak smakuje kawa i papieros. Zawsze będziesz walczyć z ochotą zapalenia.

Gość gość
Palę od lat ale nigdy w domu.Wychodzę na dwór w zimie też. Palenie w domu to smród który zostaje , śmierdzą ciuchy śmierdzi wszystko. Ludzie którzy palą w domu śmierdzą jak menele.

Gość gość

Wszystkim osobom palącym papierosy polecam zajrzeć na stronę https://trafikajoker.pl/ Jest to ciekawy sklep posiadający szeroką ofertę akcesoriów tytoniowych. Jeżeli chcecie zakupić fajkę, popielniczkę, bongo czy inne tego typu akcesoria to polecam wam się z nimi skontaktować.