Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam 24 lata

Lubię facetów po 30. ale nie chcę jeszcze seksu.

Polecane posty

//dziewczyno skądś ty się urwała????????????????????// Dobre pytanie... z mojego idealnego świadka. Wiem, jestem ekcentryczna. :) Ale dlatego właśnie chciałabym dla siebie podobnego ekscentryka, anormalsa. :) Bo z normalnym się nie dogadam :D. //facet w tym wieku mam swoje potrzeby i to duże// Wiem, że taki jest stereotyp.... a jak jest naprawdę? Cóż, jakieś 98% mężczyzn ma podobnie. Ale gdzieś jest ten MARGINES NORMY. Ja sama przecież na nim jestem... no bo co byś powiedziała o 24 letnich dziewczynach ? Że są już nieźle rozgrzane i wyćwiczone. A tu oto ja -wyjątek! Chciałabym spotkać jakiegoś podobnego do mnie ... z tych 2% społeczeństwa :). //po 30stce facet jest jak porsche szybki i perfekcyjny( aż się dziwie że nie chcesz tego wykorzystać)// Szybki?! A to dobra cecha w łóżku?! Chyba nie...? Ale że perfekcyjny... i jak sobie jeszcze wyobrażę tego konkretnego... to przyznam że to jest bardzo podniecające i urocze. A czemu nie chcę tego wykorzystać... bo wiesz, dla mnie to jest takie zwierzęce... przyjemności zmysłowe nie mają dla mnie aż tak wielkiej wartości... //a po drugie nie chcesz seksu bo nie wiesz jak to jest, nigdy tego nie doświadczyłaś, radzę spróbować a poznasz swoje potrzeby// To prawda, nie doświadczyłam... ale dla mnie potrzeby ciała nie grają pierwszej roli. Przystojny chłopak , jak już pisałam, proponował mi seks po krótkiej znajomości, chwalił się, że ma dużego... :/ ale jak mogłabym to wykorzystać?! A gdzie uczucia?!!! nie mój styl totalnie, nie potrafię tak "tylko cieleśnie" .... jeśli nic nie czuję do mężczyzny. //a jeżeli chodzi o wygląd to daj spokój nikt nie jest idealny, sama mam maleństwa i jakoś nie narzekam ani mój facet też// ale nie wiem czy jemu by w ogóle za przeproszeniem stanął, gdyby zobaczył rozmiar 0 :(((

A czemu to miałaby być prowokacja? Naprawdę masz aż taki ciasny móżdżek, że nie pojmujesz, że można żyć inaczej niż wg złotych rad Joya, Cosmopolitana i Playboya dając dupy byle komu "bo seks jest fajny" a "dziewice to psycholki" ? Ja pierdolę, co za ludziska. Róbcie co chcecie, ale trochę kurwa otwartości na odmienność by wam się przydało! Nikt jeszcze poza użytkownikiem o nicku "Doskonale rozumiem, chociaż..." nie napisał niczego tolerancyjnego, nie wykazał się zrozumieniem. Co z wami ?!!!!!!

Gość ŻALLLLLLLLL
no cóż to twoje życie, moje jest o 360 stopni inne, życzę Ci tylko żebyś trafiła na faceta który Cię zrozumie bo ja nie mogę

Gość ŻALLLLLLLLL
no cóż to twoje życie, moje jest o 360 stopni inne, życzę Ci tylko żebyś trafiła na faceta który Cię zrozumie bo ja nie mogę

Ja sobie też tego życzę, by trafić na takiego. :) Dziękuję za błogosławieństwo. Bardzo bym chciała seksu ale z mężczyzną którego szczerze pokocham. Na kafeterii większość to żałosne odpady społeczne (nie Ty, droga poprzedniczko :*, mam na myśli jełopa który nazwał mnie "zjebaną" oraz tego który nazwał mnie "idiotką" - bo myślę inaczej niż wszyscy...). Prostackie ruchadła, odrażające stworzenia, fuj. Mam tu na myśli nietolerancyjne gnioty które nie panują nad swoim popędem a nie ludzi którzy uprawiają seks. W porządku że uprawiają, to świetna sprawa.

Gość jasne jasne jasne
Sluchaj no, rozpieszczona, leniwa kretynko. Sama jesteś odpadem społecznym i chamką obrażając innych i nazywając ich ruchadłami. Jesteś żałosną, durną cipą, która nie wie nic o zyciu, a jak się dowiesz, to wywalisz te swoje brzydkie gały ze zdziwienia.

Gość ŻALLLLLLLLL
no cóż większość ludzi jest popapranych(zwłaszcza na forach) uwielbiają krytykować i wytykać błędy innych nie widząc swoich tacy wszyscy święci, żaaaaaaaaaaal

Gość ŻALLLLLLLLL
właśnie dlatego wole iść po poradę do psychologa niż, czytać odp jakichś durni,po co się denerwować

Ale to jest przerażające, nie Żaluuu ? :( Ty jesteś porządna, uprzejma, kulturalna. Nie zgadzasz się z moim poglądem a poinformowałaś mnie o tym normalnie, kulturalnie. Tak jak rozmawiają między sobą ludzie. :) A oni?! Widzisz te wyzwiska... straszne... i najgorsze jest to, że jest ich wiele. Te posty i obraźliwe treści nie są generowane automatycznie, tylko piszą je żywi ludzie ! I ci sami ludzie wychodzą na ulice, żyją, mijają mnie na ulicy... ! Co się dzieje?! Swiat się stacza do rynsztoku czy ludzie zawsze tacy byli nieokrzesani ale nie dawali upustu swojemu chamstwu bo nie było forów? ehhh tragiczne! Pozdrawiam Cię serdecznie, chociaż jedna porządna osoba :))).

Gość sBIG simian raticus 666 HHAH
Wierzchnia czaszka ze szkła na zawiasach starych zardzewiałych i skrzypiących by mózg posolić und popieprzyć and spałaszować mocnym wgryzem! Parasites from the forrest in the brain! Gdy mózg zdrowy to żyć się chce! Mózgownica musi działać dobrze! Trzaski i zgrzyty w głowie, wiercenie oraz utrata świadomości! Zapachy rafinerii rakotwórcze i uzależniające! Ciągotki do niuchania benzyny! To zapachy najlepsze! Fire in the hands! Smoked stench of burned bodies! Fascynacja ogniem to nie jest choroba! Podpalać trzeba! Zawinili inni, że inni podpalili! Przed podpalaczami tezeba się zabezpieczać! Nie dawajcie szans podpalaczom! Nieuwaga and nierozwaga and brak rozsądku podpalacza uaktywnia! Samozapłon istnieje! Fizyka do piachu! Nieskończoności nie ma! Matematyka do piachu!

Gość ŻALLLLLLLLL
nie powinno się wyzywać ludzi za to że mają inne przekonania i się tego trzymają łatwiej jest obrażać kogoś kogo się nie widzi twarzą w twarz ps. nie jestem taka porządna:) również pozdrawiam

Gość ŻALLLLLLLLL
a na przyszłość radzę nie słuchać osób o mentalności rozgniecionego jajka i z glutem zamiast mózgu

Gość ale ona juz takich posluchala
a byli to jej rodzice...

Tak wiem.... ale nie ma z kim porozmawiać.... w sumie nie mam nic do stracenia, mam nadzieję, że ten trzydziestolatek o którym myślę, to porządny (WG MOJEJ DEFINICJI) i dobry człowiek z wartościami. I nie żonaty! Życz mi proszę żeby mi się udało z kimś fajnym i podobnym do mnie :)))

Gość to prowo od egoist31
a ja mam 24 lata to ten zjeb od egoist I nie wiem po chooja sie tu udzielasz ale twoj wybor zjebie :O

Gość Egoisteeee
Zdemaskowaliście nas. :(

Gość ŻALLLLLLLLL
życzę szczęścia, przyda Ci się ale życie jest brutalne ja w każdym bądź razie straciłam wszystkie złudzenia co do dzisiejszego świata, pewne wydarzenia a zarazem doświadczenia wyrobiły mi niekorzystny światopogląd dlatego postanowiłam skupić się na sobie i mieć na wszystko wyyebane

Bardzo dobra decyzja :) Skupić się na sobie i mieć na wszystko wyjebane. Też dochodzę do takich wniosków. I zadawać się z wartościowymi ludźmi (nie z taką hołotą jak tu- przerażające, że takie stworzenia istnieją!!!). I wiesz jak tak czytam te ich gówniane komentarze, to naprawdę jeszcze bardziej rośnie moje pragnienie posiadania wartościowego, porządnego mężczyzny.... przecież te zera też mają po pindolu ... :/ i pomyśleć, że mogłabym się w realu związać z taką patologią... trzeba starannie dobierać znajomych... dzięki tym miernotom z kafeterii nabieram szacunku i doceniam Prawdziwych Mężczyzn.

Gość ŻALLLLLLLLL
gdzieś tam wyjątkowi faceci (i resztka normalnych ludzi) są, bo trudno by mi było uwierzyć że świat nie stoczył się ku zagładzie z tymi zachłannymi świętoszkowatymi piraniami, które wiedzą wszystko najlepiej a jak przyjdzie co do czego to są żałosnymi pozbawionymi wyobraźni tchórzami

Gość ŻALLLLLLLLL
nie da się wymagać kultury od osób które jej nie mają wcale ale może chociaż dobrej woli i nie zapuszczaniu się w polską łacine

Gość TO PROWOKACJA ZJEBOW OD EGOIST
31🖐️

Gość valentinaaa
prowokacja nie ma tak glupich ludzi

Gość ŻALLLLLLLLL
szkoda że to prowo (głupota ludzka nie zna granic)

Gość tutaj pisali
02:16 [zgłoś do usunięcia] czang chang podobno jakis egoist tez robi to z matką, siostrą i bratem.czy to prawda ? 02:30 [zgłoś do usunięcia] ...K... czy Wy jestescie normalni? 02:39 [zgłoś do usunięcia] czang chang nie martwcie sie na zapas,nikt sie nie dowie. 03:24 [zgłoś do usunięcia] ach ii ech u egoist 31 wszystko możliwe 04:02 [zgłoś do usunięcia] Bggggtghhh Poje.balo cie kur.wo albo to prowokacja.

Gość DO TYCH POWYŻEJ
Nie wiem kto założył ten temat ale z dlaeka czuć pojebanym prowo, w stylu //egoiste// , dno i wodorosty.

Gość DO TYCH POWYŻEJ
*daleka

Gość a ja mam 24 Iata
czemu nikt mnie nie chce? :(

Gość linz
ten topik to bełkot a autorka sama nie wie czego chce