Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam 24 lata

Lubię facetów po 30. ale nie chcę jeszcze seksu.

Polecane posty

Gość a moze sa tu jacys
są tu jacyś katolicy? Ja mam ogromną ochotę na seks, ale wiara mnie powstrzymuje

Gość a ja mam 27;;;;
a ja mam 27 lat i jestem dziewicą i też lubię facetów po 30tce tylko jakoś żadnego normalnego nie mogę spotkac...

Gość Pedro21
Po prostu źle szukasz faceta, a może masz za duże wymagania, ten wartościowy facet nie jest wcale w internecie czy klubie tylko mieszka ulice dalej. Ja też bym chciał przeżyć miłość, czasami czuje, że w życiu czegoś mi brakuje, seks ma być uzupełnieniem zwiazku. Niestety chyba się mijamy może codziennie idąc do pracy czy do szkoły, bo nikt nie ma odwagi zagadać, a życie ucieka... Lublin to duże miasto, dziewczyn też dużo, a jednak brak odwagi.

Rozumiem, że nie jesteś aż tak egoistyczna by zabraniać facetowi, który ma swe potrzeby sypiać z innymi kobietami? (w końcu miłość to nie tylko seks, a seks jest mało ważny)

Gość ////////////////
Marne prowo nastepnym razem postaraj sie berdziej I jeszcze te znaczki ////////////// zerzniete od egoiste :P :D:D

Gość w dodatku ci się
popierdoliło o 19.42 i napisałeś jako facet, z nicku "założycielki wątku" :D:D:D

Nie, Kaliban. Skoro ja żyję teraz bez seksu, to mój mężczyzna też powinien. Pedro21 "//Po prostu źle szukasz faceta, a może masz za duże wymagania, ten wartościowy facet nie jest wcale w internecie czy klubie tylko mieszka ulice dalej. Ja też bym chciał przeżyć miłość, czasami czuje, że w życiu czegoś mi brakuje, seks ma być uzupełnieniem zwiazku. Niestety chyba się mijamy może codziennie idąc do pracy czy do szkoły, bo nikt nie ma odwagi zagadać, a życie ucieka... Lublin to duże miasto, dziewczyn też dużo, a jednak brak odwagi."// Bardzo ładnie to napisałeś :) Ja nie szukam ani w internecie ani w życiu... wcale nie szukam, unikam ludzi. A ja jestem z Krakowa. Też duże miasto :).

Gość jesteś transem?
19:42 [zgłoś do usunięcia] a ja mam 24 lata cieszę się że napisałaś! wreszcie ktoś podobny do mnie! A i tacy faceci jak my są na pewno! Fajni i kulturalni :D:D:D

Kaliban, nie to, że chciałabym powiedzieć rozbuchanemu 30latkowi "szklanka wody zamiast albo spieprzaj z mojego życia" Nie nie... Po prostu chciałabym trafić na takiego NIETYPOWEGO jak ja. Skoro ja nie uprawiam teraz seksu, a u 24 latki to ewenement to mniemam że istnieją też tacy faceci. Po 30 a bez seksu. Playboy niektórym wyżarł rozsądek...

Gość jesteś transem?
jak sie kłamie to trzeba miec głowe na karku a nie mylić nicki :D:D:D

Gość to prowo jak nic
cnotki nie siedza o 4 rano przed kompem

Może i (czysto teoretycznie) by się trafił taki cierpliwy,ale ponieważ to ewidentna prowokacja,więc nie ma co się zastanawiać.