Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

dziewistwo jest wstydem??

Polecane posty

Gość smutna104

wczoraj gadalam z moim bylym chlopakiem i tak jakos wyszlo ze zaczal smiac z tego ze jestem dziewica bylismy ze soba kilka miesiecy wypytawal o to wiec mu powiedzialam a teraz jak sie rozstalismy to smieje sie... czy to az tak dziwne jest mam 22 lata:( wtedy zaczelam sie smiac zeby nie bylo ze sie tego wstydzę czy cos... i nie chcialam z nim tego robic bo nie czulam ze mu na mnie zalezy...jak mysliscie powinnam sie przejmowac czym takim czy po prostu sie do niego nie odzywac??

Gość zeejay
to raczej powód do dumy, dzisiaj kobiety nie szanują się

Gość smutna104
tyle ze mi to nei przeszkadza, bo nie spotkalam jeszcze takiego z ktorym chcialbmy wszystko jednak troche mi sie smutno zrobilo ze tak sie smial z tego...

Gość zeejay
olej go, frajera

Gość smutna104
zdalam sobie sprawe jak ja moglam byc z kims takim... tyle ze ja mam obnizone poczucie wartosci i dlatego wzielam to za bardzo do siebie ze raczej w dzisiajszych czasach to wychodzi na ot ze dziwolągiem jakism jestem..

Gość zeejay
nie myśl tak bo popadniesz w depresje dziewczyno, ja też miałem obniżone poczucie wartości, ale wyleczyłem się z tego, na pewno jesteś wartościowym człowiekiem

Gość smutna104
a jak sie z tego wyleczyles?? w jakis sposob?? bo ja szukam sposobow zeby wlasnei sie z tego wyleczyc...

Gość zeejay
ja zacząłem brać mega dawki B complex i magnezu, i w ogóle supelmentów, i teraz zero depresji czy niedowartościowania:)

Gość smutna104
takie leki Ci pomogly?? ja ot jzu o psychologu mysle... no ale dobra sprobuje tych witamin:P

Gość zeejay
spróbuj koniecznie, to lepsze niż wszelkie antydepresanty

Gość zeejay
ale podkreślam że w megadawkach

Gość cau
Ja tez mam dziewczyne dziewice chodzimy ze soba od 1,5roku i jeszcze mi nie dala i napewno nie da do slubu juz sie do tego przyzwyczailem

Gość smutna104
no ja nie wychodze z tego zalozenia ze tylko i wylacznie po slubie dopiero...

Gość smutna104
jednak troche mnie to zabolalo jak sobie zartowal ale nie powiedzialam mu tego zeby nie myslal ze sie wstydze..

Gość smutna104
najgorsze jest to ze nikt nie przypuszcza ze moge byc dziewica a on robi z tego sobie zarty tylko i to mnei boli bo przeciez nie powinno to nikogo interesowac??

Gość smutna104
????

Gość taktoznofuja
uf te komentarze mi troche pomogly, bo sama mam 20 lat i jestem dziewica. Wszyscy moi znajomi na tudiach mysla ze jestem bardzo doswiadczona, bo nie wstydze sie gadac o sexie, poza tym jestem ladna, szczupla, i wysportowana, a jak ktos dowiaduje sie ze jestem dziewica, to dziwnie reaguja... boje sie powiedziec o tym chlopakowi z ktorym teraz krece, moze pomyslec ze jestem dziwna..

Mi nie przeszkadzało to że jeszcze nie współżyłem do czasu kiedy to pewna niespełna 17 letnia dziewczyna, którą znałem połowę jej życia zaczęła się wyśmiewać ze mnie z tego powodu, bo ją zaczął pucować mój znajomy ze szkoły podstawowej i gimnazjum. Miałem wtedy 25 lat i przez to czuję jak jebane nic nie warte ścierwo.

Gość prawictwo pospolite121
JA jestem prawikiem i jestem z tego dumny ..

Właśnie Smutna! Powinnaś być duma z tego że mając 22 lata jesteś Dziewicą!! Dobrze się stało że zerwałaś z swoim byłym. Sama widzisz że nie był ciebie wart nawet złamanego grosza.

Gość smutna104
mnie to nie przeszkadza bo widocznie to jeszcze nie moj czas, ale jak on tka mowi to momentami sie zastanawiam co jest ze mna nie tak bo podobno ladna jestem

Gość smutna104
mnie to nie przeszkadza bo widocznie to jeszcze nie moj czas, ale jak on tka mowi to momentami sie zastanawiam co jest ze mna nie tak bo podobno ladna jestem

Gość mikajko
dziwne to jest kiedy dziewczyna czeka na nie wiadomo co. Najśmieszniejsze są te które czekają do ślubu i te które myślą że ten 1 raz jest wow bo tak widziały w filmach... Mając 22 lata, faceta od kilku miesięcy i dalej zastanawiać się nad pójściem do łóżka może być czymś dziwnym, ale jeśli facet od początku nalega dziwnym przestaje już być. A ty autorko na co czekasz?

Gość smutna104
nie czekam az do slubu..chcialbym tylko zeby czyms facet mi zaimponowal, zeby isc z kims do luzka musze byc przekonana ze mu na mnie zalezy i mi tez a nie tylko zeby sie przespac ze mna

Gość orzeszku
zamiast myśleć o łóżku pomyśl o słowniku

Gość smutna104
moze faktycznie jestem dziwna i sama nie wiem czego chce:(zamiast sie cieszyc zyciem szukam nie wiem czego;/ smutne to jest...

Gość smutna104
przepraszma za blad ale to z pospiechu tak napisalam łózko*