Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny36

Znudzony codziennością fajny36latek pozna męzatkę.

Polecane posty

Gość Fajna30+++
Człowiek chce się trochę rozerwać, pożartować, a Wy od razu o zdradzaniu itd. może więcej luzu ;)

Gość 42latOna.
a może warto naprawić coś w związku.. czy już szans brak?

Gość pyskaty skurczybyk
luz ..jak w hip hopie ;) gdyby go nie było,to słowa by padły inne. fajna idziesz do tego parku?

Gość Fajna30+++
ja bym poszła, nawet na lody i w życiu nie nazwałbym tego zdradą :)

Gość kuszące ale NIE
Pyskaty weź fajna do parku na ... lody jakkolwiek to brzmi :P Fajnego zostawcie w spokoju ;)

Gość Fajna30+++
ja tam piszę o lodach bez podtesktów :P

Gość pyskaty skurczybyk
ech,ta kobieca logika ... "poszłabym na lody..." i to nie zdrada? O jakich lodach piszesz? Mniejsza o to :P Poczytaj początek tego tematu ..."samotna w związku" ..., ... "brak czułości" ... Czy idąc z kimś na lody musisz być samotna w związku ? Czy idąc na ten lody ,to tylko dlatego ,że brak Ci czułości?

Gość pyskaty skurczybyk
kuszące,ale NIE ,a Ty co tak bronisz fajnego? Też chcesz mężusiowi rogi doprawić?Ja mu chciałem tylko dać do zrozumienia,że moim zdaniem żle robi i co myslę o tej "fajności".

Gość Fajna30+++
lody odwołuję kategorycznie !! do głowy mi nawet nie przyszło, że tak się ich wszyscy czepną :( to nie erotyczny przecież :P ja tylko pisałam "znudzona codziennością" i ewentualnie niewinny spacer po parku w towarzystwie osoby z poczuciem humoru :(

Gość ciekawska, cholera
pytam z ciekawosci tylko, czemu faceci preferuja zajete kobiety?ze to wartosciowy towar bo ktos ja chcial, ze przetestowana, czy zeby moze poczuc adrenaline lub zapolowac? nie boj zaby, nie jestem wcale zainteresowna, a przde wszystkim nie jestem mezatką ani w zwiazku, bardziej mnie interesuje psychologia

Gość pyskaty skurczybyk
fajna ,no to pisałem o parku,a sama zmieniłaś na lody ;P Oprócz tego,że jestem brzydal ,głupi ,to nie mam poczucia humoru,więc ja odpadam.

Gość pyskaty skurczybyk
ciekawska cholerna,pozwolę sobie odpowiedzieć.Taki facet preferuje zajętą,bo wtedy ma większą pewność,że kobieta bedzie znała swe miejsce w szeregu,czyli jak mi się zachce bzykać to jest OK,a jak nie ,to się nie znamy.Zajęta kobieta nie bedzie ujawniała,że z kimś spała,bo nie powie ,że dała się wykorzystać.Poza tym taka kochanka nic nie kosztuje.Nie trzeba jej kupować jakiegoś pierścionka,bo może się dowiedzieć mąż. Sumując facet szuka takiej ,bo to najprostsza łatwizna.

Gość Fajna30+++
Głupi nie jesteś, poczucie humoru też masz :P ale spoko - aluzję rozumiem :( znam swoje miejsce :P

Gość pyskaty skurczybyk
fajna,a skąd wiesz? aluzja akurat nie była do Ciebie.Poza tym ,ja jestem wolny ,ale nie wszedłbym nigdy w taki układ,więc możesz być spokojna o swoja nietykalność.

Gość Fajna30+++
ale ja cały czas z uporem maniaka twierdzę, że pójście do parku to jeszcze żaden układ :P

Gość pyskaty skurczybyk
A ja się obawiam ,bo spodoba Ci się moja głupota lub brzydota i będziesz chciała czegoś więcej ;) Poza tym znając życie ,nasze parki dzieli wiele kilometrów.

Gość Fajna30+++
coś więcej to ja ma w domu ;) nie martw się :D w moim parku można słyszeć szum morskich fal ;)

Gość pyskaty skurczybyk
Fajna, masz w domu ,ale czy to "coś więcej" używasz ,czy tylko tak już z przyzwyczajenia. Wiesz jako to jest ... nowa miotła zawsze lepiej zamiata. Do mojego parku masz jakieś 500 kilometrów.

Gość Fajna30+++
nie wiem jak zamiata nowa, nie próbowałam dotąd zmieniać :P póki co używam starej i robię co mogę, żeby cokolwiek jeszcze zamieść choć od święta :D tyle samo Ty masz do mojego :P znam większość stolicowych parków i moje fajniejsze ;) ostatnio byłam na wirtualnej wycieczce po muzeum, może i do takiego wirtualnego parku bym poszła ;)

Gość pyskaty skurczybyk
Tak,tak szanuj miotłę swoją ,aby nie zrobić z niej drapaka ;) Mój park to delikatna północ od stolicy Górnego Śląska. Wirtualna park? Eee,to nie dla mnie, to takie lizanie (nie kojarz tego lizania ;) ) czekolady za szybą. Dobra ,ja znikam, uważaj w tym parku na ... "nowe ,spragnione miotły" ;)

Gość Fajna30+++
I tak fajnie się bawiłam ;) czasami nawet do parku nie trzeba iśc :D

Gość justa28
Praca dodatkowa dla każdego. 15 zł/h. Wprowadzanie danych na stronach www,wypełnianie ankiet internetowych. 3-5 godzin dziennie. Krótkie CV proszę kierować pod adres mailowy: agnescio@wp.pl