Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriaaaaaaaa

Pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość kafeteriaaaaaaaa

witam, otóz mam problem, możliwe, ze wariuje, ale 5 dni temu uprawiałam z chlopakiem petting, w ruch poszla tylko palcowka, ale chlopak mial wytrysk, przed tym otarl rece o posciel i o spodnie, ale od razu dzien pozniej bolaly mnie jajniki, mialam bole w podbrzuszu, w sumie jestem na 98% pewna, ze to nie mozliwe, zebym byla w ciazy, ale strasznie panikuje, dodam, ze jestem dziewica, blony nie przebil raczej, przed calym zajsciem nie mialam okresu, zaledwie plamienie, ale nie mozliwe by bylo zebym wczesniej byla w ciazy, bo to byl piewszy od dluzszego czasu, jak dalismy sie tak poniesc emocjom. potraktujcie to prosze powaznie. Przeciez przez palcowke nie mozna zajsc w ciaze, tym bardziej, ze nie mial ewidentnie spermy na palcach, co robić? na test jeszcze za wcześnie, jeszcze przejmuje sie tym, ze nie mialam takiej samej jak zwykle miesiaczki. :(

Gość kafeobserwator
nie jestes w ciąży, wiecej orgazmów i nie bedzie bolało :D

Gość kupasmiechutu
Wybacz za smiech ale nie wiem po co sie schizujesz :D wrzuc na luz kobieto a plemniki nie sa jak superman ... W nieodpowiednich warunkach zaraz gina i poza tym jak mialy sie do Ciebie dostac mysle ze jestes mloda osoba i Twoj cykl sie dopiero reguluje ... Bez paniki kobieto :)