Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dasasetka

Orgazm-dlaczego kobiety wstydza sie mówić ....

Polecane posty

Gość Dasasetka

...o tym ,ze go często nie maja? Na jednym z portali czytałam wypowiedzi kobiet które wmawiają ,ze ich życie erotyczne jest tak udane .Dziwi mnie ze każda pisze ze mąż lub partner za każdym razem je zadowala. Jakoś nie chce mi sie wierzyć. Nawet z własnego doświadczenia Wiem,ze czasem sa takie dni które nie stwarzają warunkowy do zaspokojenia kobiety. np.stres lub pms.

Gość niopipj
bo nie ma się czym chwalić,to nie mówią

Gość Dasasetka
@niopipj własnie o to chodzi ,ze mówią...ale nie wierze ze aż tyle kobiet jest zaspokojona za każdym razem...

Gość Dasasetka
podnoszę...moze ktos sie wypowie.... moze sa tu takie kobiety...?

Gość magitka
Ja np jak byłam w poprzednim związku miałam tak, że seks z moim facetem był świetny, mnóstwo urozmaiceń itp, czułam się spełniona mimo, że naprawdę rzadko miałam orgazm poprzez stosunek, jedynie oralnie. Ale naprawdę mi to pasowało. Teraz jestem w innym związku i facet potrafi doprowadzić mnie do orgazmu, ale jest beznadziejny w łożku. Seks trwa max 3 minuty. Może nie zwracajcie aż tak uwagi na te orgazmy, tylko , żeby naprawde było nam dobrze. a jeśli już dajmy na to, nie osiągne szczytu, zawsze powiem o tym facetowi. niech wie, że zawinił :) dlaczego ma uważać , że jest świetny? Nie wiem po co ukrywać to co się myśli i czuuje.