Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piję margaritę

brzydkie się bardziej starają

Polecane posty

Gość piję margaritę

nie uważacie, że brzydkie dziewuchy lepiej np. robią loda, sa bardziej aktywne w łóżku itp? jeśli chcecie mieć dobra kochankę to tylko ta potencjalnie uznawana za brzydką!!!

Przecież to od dawna wiadomo. Zresztą to się tyczy również mężczyzn - ci mniej "z obrazka" lepiej się sprawdzają w łóżku.

Gość piję margaritę
pamietajcie zona moze byc ladna ale kochanka ma byc brzydka

Dobre Zielona, "daję z siebie wszystko" :D :D I tak zawsze dostajesz trójkę z plusem. Ten plus, pewnie za aktywność. :D :D Ale o tym niech lepiej rozpisuje się Twój partner, bo chyba wie lepiej. :D Jedyne czym możesz się teraz obronić Zielona, to fotełłe

Gość cxcxcx
to samo jest z facetami. tez mi odkrycie

To popraw grzywkę Arni, zobaczymy jakie Ty masz uszy i o jakich miseczkach będzie mowa :D :D 🖐️ Zielona mnie tak interesuje, jak sytuacja na kosmodromie na Bajkonurze. :O

Dlatego o prowokacji mowy być nie może. Mi w zupełności wystarczy świadomość że dziewczyna "robi wszystko", by ten Jej seks, jak tako wyglądał. :D :D :D :D :D :D No i facet był zadowolony

tak moje, dziękuję:) bardzo bym chciała zobaczyć jak wyglądają twoje, w ogóle jak wyglądasz:D to niestety moja okropna cecha charakteru czyli- bycie ciekawską, jest tu spora grupa stałych bywalców i jestem za odtajnienie ich wizerunku, przynajmniej częściowo;)