Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatem

Do mam niemowląt.

Polecane posty

Gość Zatem

W jaki sposoób i ile w ciagu dnia czasu spędzają Wasi mężowie z dzieckiem? Cieżką mają pracę?

Gość MOJ maz.....
Pracuje od 8 rano do 18. W domu jest około 19. Wiec nie wiele tego czasu spędza z dzieckiem na tygodniu ale za to weekendy ma wolne i poświęca je cale rodzinie.

Gość Zetem
Podnosze.

moj pracuje 3 dni w tygodniu poza domem, reszte ma home office. w tym czasie siedzi z malym jak jak chce sobie wyjsc, bawi sie z nim w ciagu dnia ok 3 godzin lacznie i zawsze ze mna kapie. w nocy nie wstaje w ogole. generalnie jesli chodzi o pielegnacje to jest "na zawolanie". czyli jak poprosze zeby mi cos podal, podgrzal etc. teraz mam zapalenie pluc i spie w innym pokoju wiec maz spi z dzieckiem i w nocy calkiem sie nim zajmuje, w dzien karmi malego i pelegnuje. ja malego uspypiam. maz nigdy go nie uspypia bo brak mu cierpliwosci ale jak maly juz zasnie to chetnie spi obok niego :) nigdy nie byl z nim na spacerze, bo zawsze wtedy cos ogarnia w domu np odkurza.

Mój codziennie spędza z Małym ok 1,5 - 2 godzin na zabawie. Oprócz tego razem się kąpią , a po wieczornym cycu tata czyta Małemu bajkę przed zaśnięciem. W weekendy spędzają tego czasu razem więcej:-)

Córka ma 7 miesięcy. Odkąd wróciłam do pracy mąż zajmuje się dzieckiem kiedy mnie nie ma. Pracujemy oboje na zmiany więc wymieniamy się + 3h dziennie przychodzi niania byśmy mogli spokojnie wyjść do pracy. Mąż pracuje częściowo fizycznie a częściowo przed komputerem. W domu robi wszystko co akurat trzeba: sprząta, gotuje, robi zakupy.