Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozaikakak

Czy któras z Was kupiła swojemu dziecku tego kotka Lulu?

Polecane posty

Gość Zle myslales
W jakim wieku jest dziecko? I jak bardzo kocha koty? Mojej corce kupilam sporo tanszego ktory miauczal przebieral lapkami i mozna go bylo karmic kotem, mimo ze corka kocha koty to jednak zabawka dosc szybko jej sie znudzila. Wiec ponad dwoch stowek napewno bym nie dala za kota interaktywnego bo sa tansze

Gość Zle myslales
Karmic butelka nie kotem Wszystko zalezy od wieku dziecka mlodsze dzieci zadowola sie czyms tanzzym i nie musza wiedziec ze sa az takie wypasione zabawki

Gość ołłł czizes....
Ja miałam, kotek fajny, faktycznie się porusza jak przwdziwy, ale po chwili staje się nudny, bo nic nie robi tylko miauczy i się rusza... i brudzi się, mieliśmy białego. No i wkońcu zostal sprzedany na allegro... ;)

Tak,moja miala,dostala w prezencie 2 lata temu,kosztowal 40 Euro I wiecie co zrobila?jakis czas temu byla zachwycona jego mechanizmem, a pozniej wyjela baterie ,komputerek odlączyla i ma zwyklego kota ktory przypomina normalną zabawke za 40 zł :o

ołłł czizes..Moja ma identyczną swinke morką tylko ze bialą:) niestety spadla z gornej półki i mechanizm przestal dzialac, ale swietna jest,i urocza nawet gdy "nie dziala"

Gość Szkoda kasy
Moja corka go ma, lubi pieski kotki ale najlepiej zaykle pluszaczki, a ten to nprawde wyrzucone pieniadze, nawet go przytulic ciezko.

nie powinno się kupować dzieciom takich rzeczy. mogą stracić kontakt z rzeczywistością jak im potem zdechnie żywe zwierzątko to poproszą mamę o bateryjki :O najgorzej jest w Japonii pod tym względem :O:O:O