Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjhjghyyyyyikhj

musze zagadac do byłej żony i nie wiem jak

Polecane posty

Gość gjhjghyyyyyikhj

Nie rozmawialiśmy 12 lat,po rozwodzie wszystkie sprawy załatwiała przez córkę Gdy jest jakaś uroczystość i musimy być razem, po prostu jesteśmy jak obcy ludzie, najwyżej gdy ja coś mówię to się nie odzywa i odwrotnie,tak samo na ulicy ani cześć ani spierdalaj. Tak samo było w sobotę wesele córki dziś już 27letniej, na początku siedziała koło mnie bo tak wypadało,gdy imprezka się rozkręciła miejsce koło mnie zajął jej fagas, myśłaem,że jakoś z nią pogadam zagadam,może zatańczymy nichuja, nie było okazji A potrzebuje pożyczyć pare złotych a przez córe nie chce Pomocy jak do niej zagadać? telefonicznie nie mam numeru czy złozyć wizyte

Gość Oł maj!!!
jesteś żałosny:O

Gość 74125896300
na pewno Ci nie pożyczy... nawet nie chce poozmawiać, popproś córkę o pożyczkę NA PEWNO nie da, a będzie opowiadać wszystkim, jaki tupet masz...

Gość sdfghjk
Chcesz zwracać się o pożyczkę do byłej żony, z którą nie rozmawiasz? Przecież ona prędzej się utopi, niż ty zobaczysz tę forsę...

Gość zaśpiewaj jej jakąś weselną
przyśpiewkę, to ją rozczuli i wyskoczy z kasy, tylko weź kapelusz

Gość gjhjghyyyyyikhj
Ale nic jej nie zrobiłem nigdy, nie bylo jakiś większych ekscesów przy rozwodzie i ogólnie jak mi lepiej szło a jej gorzej to pomagałem co prawda,przez córke,że niby na córkę ale np chodziło o kredyt to pożyczyłem a wiem,że teraz jej nie brakuje a mi wręcz przeciwnie i mam kłopoty

Gość serniczek
daj sobie spokoj i lepiej zaciagnij pozyczke... bo jak na moje to marne szanse, zeby Ci pozyczyla... ja bym sie na Twoim msc nie pytala... chyba, ze to juz ostatnia deska ratunku

Gość To mezalians dla
Oj spróbować moze Ale powiedz córce żeby ja spytała moze ?