Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara bywalczyni....

czy 28 latek mieszkajacy z matką jest normalny

Polecane posty

Gość stara bywalczyni....

..

Gość kikijanka
A co powiesz na 38 latka?? :O

Gość ooems
Tylko na podstawie tego, czy mieszka z matką mam stwierdzić, czy jest normalny?

Gość aajsdfoap f
to raczej mało prawdopodobne. chociaż nie niemożliwe 🖐️

Gość kikijanka
Zaraz sie zleca obroncy nieudacznicy i prawicy :O

Gość kikijanka
Zalezy co jest tego przyczyna. Bo znam kolesia niedojde,ktory do dzis mieszka ze starymi ..bleeee

Gość sądzisz, że nienormalny
Ja mam 30 lat i również mieszkam z rodzicami, co w tym złego?

Gość prawictwo pospolite121
bez prawików to forum by nie istniało .

Gość dziewczyna zimowa
Oczywiście, że normalny. Mój chłopak ma 27 lat, mieszka z rodzicami, nie musi płacić za rachunki, ma codziennie obiadek. Z jakiej racji miałby mieszkać sam? Żeby jakaś baba z kafe nie nazwała go nienormalnym? A Ty byś chciała mieszkać sama? Jak jesteś jakimś samotnikiiem, to tak. Ja bym sama nie wytrzymała.

Gość prawictwo pospolite121
dla mnie dziwniejsze jest mieszkanie samemu niz z rodzicami .. Jesli singiel mieszka sam , to z kim rozmawia w ciagu dnia albo po przyjsciu z pracy ? Z odbiciem w lustrze . Ja nawet jakbym mial pieniadze na mieszkanie to sie nie wyprowadze nigdy od rodziców , bo nie lubie jak w mieszkaniu jest grobowa cisza .

Gość kikijanka
Dziewczyna zimowa A pozniej ty zastapisz jego matke buhahahaha

Gość Juliusz tomaszefki
JA PlERDOLĘ. BO INACZEJ NIE MOŻNA NAPISAĆ.JESTEŚMY TAK BOGATYM SPOŁECZEŃSTWEM, ŻE KAŻDEGO STAĆ NA ZAKUP WŁASNEGO MIESZKANIA, ALBO CHOCIAŻ NA WYNAJEM ZA 1500 PLN + OPŁATY. JEŻELI GO NIE STAĆ, TO ZNACZY, ŻE JEST NIEUDACZNIKIEM, TAK? NIECH KTOŚ PIERDOLNIE SIĘ W CZÓŁKO. ZWŁASZCZA kikijanka. TO CHORE, CHORE. CÓŻ, MOŻNA TAK PRZYJĄĆ, ŻE SKORO KTOŚ ZARABIA 1500 ZŁ NA RĘKĘ TO TRUDNO OCZEKIWAĆ ŻEBY BYŁO GO STAĆ NAWET NA WYNAJEM POKOJU A ZRESZTĄ PO CO? JEZU CO ZA CHORE SPOŁECZEŃSTWO, TO LEPIEJ ŁAZIĆ Z KĄTA W KĄT CIĄGLE U KOGOŚ NIŻ WE WŁASNYM DOMU, TAK? PO PROSTU KURTYNA

To zależy od tego, czy taki pan mieszka z nimi z lenistwa czy z potrzeby. Inny jest mężczyzna mieszkający z rodzicami z wygody. Przyzwyczajony, że obiad się zrobi, zakupy też, pranie jak wyżej. Pieniądze w większości dla siebie, bo przecież rodzicom odpalił grosze na utrzymanie i żył. Inny typ to mężczyźni, którzy mieszkają np. z matką, która potrzebuje ich pomocy -także finansowej. Choć nie wyprowadzili się, nauczyli się odpowiedzialności.

Gość facet taki.....
ja przez 4 lata mieszkałem osobno a teraz powróciłem do rodziców i czasem brakuje mi tej nawet wynajmowanej stancji...

Gość mmmmmmn
normalne. ja uwielbiam swoją rodzine i nie zamierzam narazie ich opuszczac pomimo 25lat:):)

Gość a jjaaaa
to może dodam jeszcze jeden typ o którym się nie pamięta . Są jeszcze duże rodzinne domy , gdzie mieszkańcy mogą się w nim chować . Według Was taki facet też jest nienormalny , że nie opuscił ogromnego domu rodzinnego . Czytając wasze wpisy mam wrażenie , że tu są sami mieszkańcy blokowisk i tych malutkich ciasnych mieszkanek

Gość sądzisz, że nienormalny
Ja,ani z lenistwa, ani z potrzeby a jedynie ze zdrowego rozsądku. Dom duży, rodzice jeszcze pracują,umiem zadbać o siebie. Nie mam najmniejszego zamiaru wynajmować mieszkania, o kredycie w ogóle nie ma mowy. Wolę te pieniądze przeznaczyć na inne cele.

Gość Marcin_wwaaa
ja mieszkam z matką bo tak juz wyszło. Zakupy ja robię i nawet za nie płacę, do rachunków sie dokladam. Mieszkalem wczesniej z dziewczyną na wynajętym ale nam nie wyszło to co mialem sam mieszkac? Jak znajdę godną partnerkę to znowu się wyprowadzę,inna sprawa ze specjalnie nie szukam bo kobiety stwarzają masę kłopotów...