Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupie pytanieee

co naprawde wart kupic w rossmanie? ktore produkty ?

Polecane posty

Gość glupie pytanieee

otwieraja u nie rossmana w miescie w poniedzialek i w zwiazku z tym bedzie jeszcze taniej niz zwykle.. na ogol wpadalam do rossmanna bralam waciki i uciekalam bp myslalam, ze tanie kosmetyki to tandeta.. ale teraz widze na roznych blogach szal na te kosmetyki bo sa niektore naprawde bardzo dobre

Gość AJtamOjtam
rosman ma te same kosmetyki co inne drogerie,zaden szal;p

Gość Ania G.iiu
tanie kosmetyki ? a co są warte te drogie, ładnie podane, opakowanie , ładne zabarwią i cena za krem 350 zł a składowo niczym się nie różni od witaminy A z jajkiem, wit A w tubce w aptece kosztuje 5 zł i jajko no ale niektóre mają satysfakcję że krem za 350 zł uratuje ich urode, hahahaha

Gość kasienka_kasienka
Przecież w rossmannie masz mnóstwo kosmetyków normalnych marek, nie ma tam samych kosmetyków marki ROSSMANN... Z tych kosmetyków marki rossmann to warto kupować wg mnie mydło w płynie

Gość azza
Ja lubię niektóre produkty z serii Alterra -seria naturalnych kosmetyków. Używam szamponów, żeli pod prysznic i do mycia twarzy z tej serii. Porażka jak dla mnie są chusteczki do demakijażu -strasznie mokre. Lubię tez peeling Alterra Zurawina i figa.

Gość fiopl;'
no cóż. niektórzy lubią dawać się wykorzystawać i z trochę pachnącej substancji w słoiku płacić krocie... przemysł kosmetyczny ma te swoje triki i triczki, które tak łatwo działają na osoby niemyślące

papier toaletowy Alouette - 10 rolek kosztuje 11 zł ale to najwydajniejszy papier jaki znam Ostatnio co raz częściej kupuje kosmetyki marki własnej i muszę przyznać, że są całkiem spoko. Poza tym pilnuję promocji na swoje stałe kosmetyki i kupuje więcej na zapas.

Gość gdahgda
super jest zmywacz do paznokci isana naprawde swietny, poczytaj na forach. szampony i odzywki do wlosow isany rowniez fajne. naturalne kosmetyki z alterry - fajne, choc zapach nie kazdemu sie spodoba. super eyeliner z wibo i lakiery do paznokci wibo expres growth :)

O tak, papier aluette jest rewwlacyjny, jeszcze zaden na tak dlugo mi nie wystarczyl. pomoadka Isana tez super- mam ta rozowa. Fajny tez jest krem do rak Isana o zapachu pomaranczy.

Gość gdahgda
jeszcze blyszczyki chlodzace z wibo, fajny efekt wizualny i sensualny - milo mrowi usta :)