Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GrzecznaAga27

okres spóźnia mi się 2 tygodnie jakie badania hormonalne wykonać?

Polecane posty

cześć dziewczyny , mam pytanie to Was, wiec: okres spóźnia mi się 2 tygodnie, robiłam test surowicy krwi Beta HCG i wyszedł negatywnie, miałam też wczoraj USG tarczycy - i wszystko jest w porządku. Jakie musiałabym zrobić badania hormonalne z krwi: prolaktyna, progesteron czy testosteron?

Gość azza
A co ci gin powiedział?

A może by tak iść do ginekologa. Jeśli to jednorazowa sprawa to po luteina wystarczy. Dopiero jeśli sytuacja będzie się powtarzać to trzeba zrobić badania hormonalne. A jakie to już stwierdzi lekarz na podstawie badania i wywiadu lekarskiego.

JA JESTEM UMÓWIONA NA 15 LISTOPADA...tylko że ja żadnych hormonów nie mogę brać, bo przeszłam udar mózgu...a Luteina to hormon...

Gość MłodaPaniDomu
Umówiona, czyli do NFZ, tak? Wyrejestruj się i idź prywatnie do jakiegoś sprawdzonego. Bezpieczniej.

Gość landrynaxxxxxxx
hahah, będziesz miała bękarta, będziesz wiedziała, że nie warto bździć się po krzakach z byle kim :D

Gość 135465464646+
zrob sobie przeciwciala tarczycy - sa dwa rodzaja - koszt ok. 80zl to badanie z krwi. sprawdz tez czy nie masz czegos z jajnikami usa narzadow polecam

Miałam USG tarczycy - i wyszło badanie książkowo - jak powiedział lekarz... to musze jeszcze TSH zrobić? dodam że okres mi się spóźnia już 16 dni...