Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dolarowa

Praca na kamerkach - strona prawna

Polecane posty

Go艣膰 dolarowa

Witam serdecznie Zainteresowala mnie praca na kamerkach ( czatach)internetowych. Interesuje mnie sposob rozliczania podatku od tego typu pracy. Staralam sie poszukac informacji na ten temat ale jak to jest kazdy ma inne zdanie.. Czesc mowi ze DG powinna byc a czesc ze nie, tylko dochody wpisane w PIT na koniec roku w rubryce INNE DOCHODY, a inni odradzaja jakiekolwiek rozliczenia z US... Nikogo nie potepiam.. ale ja jestem za strachliwa na cos takiego :) Nie mam pojecia jak ugryzc ten temat . Pieniazki za taka prace wplywaja na konto bankowe , czy np. wyciag bankowy starczy do rozliczen?? i wtedy od tego rozliczac podatek?? Praca jest z w Polsce ale czaty sa zagraniczne np. w Wielkiej Brytanii czy USA, czy w takim razie jak mieszkam w Polsce rozliczam sie TYLKO w Polsce czy jakos inaczej?? Bardzo prosze o pomoc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fhdhgs
dziwki sie nie rozliczaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 assdddsdsd
to jest kurestwo, a wiec nielegalne i chyba sie nie rozliczasz, tak samo jakbys dupy dawala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgty67arash to pers -qa nie
wylkuzuj ja pracuje juz 5l mam konto zagraniczne i karte tez.. wiec omijam podatki nie sjuzuj sie i nie nakrecaj. tylko polskiego konta nie podawaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poszukuj臋 dziewczyny do pracy na zagranicznych czatach towarzyskich. Pomog臋 za艂o偶y膰 profile oraz udost臋pni臋 sprz臋t do pracy w zamian za podzielenie si臋 ze mn膮 na p贸艂 rachunkami i czynszem za pok贸j. GG 6828319

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesli chodzi o zagraniczne serwisy to p艂acisz co miesiac podatek na konto swojego urzedu skarbowego. Dziewczyny je艣li znacie dobrze angielski ( tak aby swobodnie rozmawia膰 ) to lepiej zatrudni膰 si臋 bezpo艣rednio w ameryka艅skiej firmie. Tam zarobki to 1500 -5000 ale dolar贸w $ ! Wyp艂ata na konto payoneer ( koszt utrzymania konta to 30 $ rocznie) Agencja z kt贸ra wsp贸lpracuje to http://www.internetmodeling.com/20333

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny je艣li kt贸ra艣 z was chce zacz膮膰 tak zarabia膰 to ch臋tnie pomog臋 przy pierwszych krokach :) Nie jestem z 偶adnego studia. Sama w艂a艣nie w ten spos贸b zarabiam i dobrze pami臋tam, 偶e pocz膮tki by艂y dla mnie trudne. Teraz jestem samodzielna i zadowolona z 偶ycia :) Zarobi膰 mo偶na sporo a przynajmniej nikt nas nie "dyma" za 1300z艂 jak to robi wi臋kszo艣膰 pracodawc贸w :) Kontakt ze mn膮 mail slimnhot@onet.pl gg 51616484

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
obrzydliwe k***wki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 pracuj臋 na kamerkach w Coyotecam w Szczecinie (www.coyotecam.com) i nie zmieni艂abym tej pracy na 偶adn膮 inn膮 :) studiuj臋 dwa kierunki wi臋c to dla mnie idealne rozwi膮zanie nikt nie ingeruje w m贸j czas pracy a wyp艂ata jak na studentk臋 jest mega :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie pakujcie sie dziewczyny do 偶adnych biur oskubia was z zarobk贸w i nic wi臋cej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annkhu
youtube.com/watch?v=P--lVHNmY14 Na tej stronie Youtube znajdziecie informacje i krok po kroku proces rejestracji na portalu w j臋zyku polskim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prosz臋 o kontakt dziewczyny kt贸re pracuja na kamerkach. potrzebuje porady.. :) magdamikotka@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
otwar艂a si臋 nowa polska strona do takiego w艂asnie zarabiania:) jesli chcecie piszcie a podam adres:) sekstacja@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FanMariaPage
Odprowadzanie podatku to kwestia podpisanej umowy z biurem, w kt贸rym pracujesz. Je偶eli Agencja jest uczciwa i w spos贸b legalny prowadzi interes to nie powinna艣 si臋 tym martwi膰. Sama pracuj臋 w Agencji, mam umow臋 zlecenie, dostaj臋 wyp艂at臋 got贸wkow膮 (w ten spos贸b nie odnotowuj臋 ile naprawd臋 zarabiam), podatki odprowadza za mnie Agencja. Jest to 艂atwa, przyjemna praca zw艂aszcza kiedy nie ma si臋 czasu na to by chodzi膰 do pracy w ci膮gu dnia i zarabia膰 1200z艂 :/ Mog臋 pom贸c dosta膰 si臋 do mojej Agencji na rozmow臋 kwalifikacyjn膮. M贸j prywatny mail fanmariapage@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katarzynanina
czy sa tu dziewczyny z Rzeszowa, ktore tak pracuja? jesli tak to prosze o pozostawienie jakichs namiarow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja jestem z okolic,kiedys pracowa艂am w ten spos贸b.ale matka mnie nakry艂a i odchorowa艂a to ci臋zko,da艂am sobie spok贸j,zabawa cipk膮 to nie 偶arty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katarzynanina
Czy na kamerkach pracuje sie tylko rozbierajac sie?

Udost臋pnij ten post

Ja pracuj臋 na kamerkach w Poznaniu. Waha艂am si臋 czy zaczyna膰 tak膮 prac臋 ale w ko艅cu kumpela mnie nam贸wi艂a. Jestem mega zadowolona, atmosfera, zgrana ekipa i przede wszystkim uczciwo艣膰. S艂ysza艂am r贸偶ne opinie, 偶e ka偶膮 podpisywa膰 dziewczynom jakie艣 papiery i potem jak kto艣 chce zrezygnowa膰 to dostaje kary do zap艂aty itd. Ja nie podpisywa艂am 偶adnych takich bzdur a mam umowe zlecenie wi臋c p艂ac膮 podatki. Wyp艂at臋 mam raz w miesi膮cu i powiem szczerze, 偶e nie zamieni艂abym ju偶 mojej agencji bo jaka dziewczyna maj膮c 20 lat zarabia 8.000 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 camgirl
Cze艣膰, jesli zarabiasz pieniazki w dolarach, byc moze pracujesz na amerykanskich czatach to mozesz zalozyc sobie darmowe konto payoneer :) za rejestracje otrzymasz zarowno Ty jak i ja po 25 dolar贸w :) sprawdzilam dzia艂a :) pozdrawiam w razie pytan jestem do dyspozycjiu :) https://share.payoneer-affiliates.com/micro/english?e=ed452@wp.pl&f=Magdalena&refid=9995196

Udost臋pnij ten post

Tak pracuj臋 na ameryka艅skich czatach, i przynajmniej mam pewno艣膰 偶e jestem anonimowa. A po co mam zak艂ada膰 to konto? Pracuj膮c w Agencji zawsze wiem ile zarabiam i cz臋sto dostaj臋 wi臋cej ni偶 50% zysku :) Nie mam zamiaru zmienia膰 mojej pracy bo uwa偶am, 偶e bardzo uczciwie trafi艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam.MamCZY jest jakas solidna firma w ktorej wystarczy podac numer konta i zaczac prace nie ujawniajac danych nawet wlascicielom zalezy mi na anonimowosci a tam tez nie wiadomo CZY kris znajomy nie siedzi.Prosze o pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam.MamCZY jest jakas solidna firma w ktorej wystarczy podac numer konta i zaczac prace nie ujawniajac danych nawet wlascicielom zalezy mi na anonimowosci a tam tez nie wiadomo CZY kris znajomy nie siedzi.Prosze o pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FanMariaPage
Je偶eli chodzi o solidn膮 firm臋 to ja mog臋 poleci膰 moj膮, s艂ysza艂am du偶o negatywnych opinii na temat Intercam, u nas takie rzeczy si臋 nie zdarzaj膮. Mimo tego, 偶e masz podpisan膮 umow臋 to masz zapewnion膮 pe艂n膮 anonimowo艣膰!!! 呕aden kris tu nie siedzi ;) Zapraszam na priv: fanmariapage@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam. Dziewczyny mam pytanie znacie jakie艣 dobre ameryka艅skie czaty w kt贸rych pracujesz w domu czy gdzie chcesz a podajesz naprzykrza膰 angielskie konto na kt贸re oni wp艂acaj膮 pieni膮dze czy w banku widza ze to zarobek z takich czat贸w i czy angielski musi by膰 prefekt,komunikatywny czy mo偶e kto艣 za ciebie prowadzi膰 konwersacje mimo ze nie pracujesz w biurze i mo偶e znacie jakie艣 kamerki godne polecenia najlepiej bez pokazywania twarzy"

Udost臋pnij ten post

Moja Agencja pracuje na ameryka艅skich czatach, nie musisz pokazywa膰 twarzy je偶eli nie chcesz. Kamerk臋 ustawiasz sobie sama. Angielski wystarczy komunikatywny, mo偶esz pomaga膰 sobie przez translator :) Firma zarejestrowana jest w Stanach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jaka to agencja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co powiecie o firmie cams???i czy tez maja siedzib臋 w pl.czy np. W stanach tylko,jak sie z nimi rozlicza musi by膰 konto np.zalozone w USA?i jakie s膮 wynagrodzenia?

Udost臋pnij ten post

Zapraszam do zapoznania si臋 ze stron膮 internetow膮 Agencji www.vm-a.pl. W razie pyta艅 艣mia艂o piszcie na mojego prywatnego maila: fanmariapage@wp.pl

Udost臋pnij ten post