Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalenstwo? pomocy

Od dziecka wiem, ze mam dar widzenia przyszlosci. Nie smiejcie sie..

Polecane posty

Gość daadddadkkkkkkkkkk
No juz polacy szykujcie sie do swiata niebieskiego bo wasze aksamitne serca tylko na to czekaja

Gość zxderr
A skąd wiesz, że chodzę do jakiegokolwiek kościoła? Tak sie akurat składa że nie chodze:) A KK nie znoszę, za to jak przekręcili wiarę chrześcijańską...o KK jest zresztą mowa w Apokalipsie i wcale niepochlebna...

Gość Clodija
jestem chora na schizofrenie mialam przeczucie w trakcie tej choroby o tym ze nasz koniec jest blisko chcialam dzwonic do rodzinyt i mowic im zeby sie nawracali.. teraz biore leki i traktuje to jako objaw choroby chociaz cos moze w tym byc.. ja ci wierze

Były Parapsycholog. Przeszedłem na czarny link, dużo zboczeńców się pojawiło. Nie zwracajcie na nich uwagi, niech sobie piszą.

Gość daadddadkkkkkkkkkk
sory ale do mnie jakos nie przepowidaja te bajki pisane wieki temu

Gość zxderr
hamster idz stąd,jestes jakis zboczony

Gość daadddadkkkkkkkkkk
Byly parapsycholog-i czego ty oczekujesz?

Gość daadddadkkkkkkkkkk
na moje nagie fotki nie licz zboku

Gość cg
chyba jestes jasnowidzem

Gość cg
nie tylko ty tak myslisz

Gość cg
pragnę cię

Gość szalenstwo? pomocy
Clodija, boje sie, ze lekarz stwierdzi chorobe, przepisze jakies leki, ktore mnie otepia czy cos. Nie chce sie wciagac w proszki, bo wtedy juz nie bede soba. Z drugiej strony moze sie okazac, ze po lekach lepiej sie poczuje, spokojniej lub w ogole zapomne.

Gość eruiowet
no, raacja, wszyscy umrzemy choć każdy sam

Autorko, ja bym z tym też nie poszedł ani do lekarza ani psychiatry, bo jeszcze Ci wmówią, że masz fioła. Problem leży na innej płaszczyźnie. Jak chcesz się tego pozbyć to napisz do mnie.

Gość Enigma6
Ja tez mam cos takiego podobnego do autorki- jako dziecko myslalam ze wszysy tak maja, jako nastolatka nie zwracalam na to uwagi, teraz od kilku lat wszystko mi sie uklada w glowie- staram sie panowac nad tym co czuje, przeczuwam, przewiduje. Nikomu prawie o tym nie mowilam bo reakcje moga byc takie jak na tym forum. Ale wiem duzo wiecej i widze duzo wiecej niz inni.

Gość szalenstwo? pomocy
Enigma, a mozesz powiedziec tylko, czy widzialas cos podobnego do tego co opisalam?

Autorko jeszcze raz przeczytałem wszystkie twoje wpisy. Na pierwszy rzut oka, może ta być: karma, dar, przeznaczenie a najprawdopodobniej to forma opętania, ale nie przez diabła jak głosi kościół a przez duchy błądzące, które jeszcze nie przeszły do światła. Mój kolega z klubu który się takimi sprawami zajmuje, nazywa je posoźytami astralnymi i uwalnia ludzi od tej udręki. Gdybyś miała ochotę to skontaktuję Cię z nim.

Gość Enigma6
Ja raczej nie miewam powiedzmy 'wizji' dotyczacych ogółu- kraju, świata, sytuacji politycznych. Moje przeczucia dotycza mnie, mojego zycia, ludzi znanych mi z mojego otoczenia ale niekoniecznie tych ktorych dobrze znam. jednak kiedy napisalas o tym ze idzie cos zlego, moze wojna, cos mi mowi ze to jest prawda niestety...moze tez gdzies tam to przeczuwam-. Autorko a miewasz sny, przeczucia, wiesz co sie stanie w twoim zyciu?

Gość singielka800
co widzisz u mnie ?

Gość cg
mam zle przeczucia

Duchy mają dar jasnowidzenia. Ale takie które mówią o katastrofach, śmierci, wybuchach, to duchy ze złą intencją. Radziłbym jak najszybciej pozbyć się tych właściwości. Są i dobre duchy które ostrzegają przed niebezpieczeństwem lub dają dobrą radę.

Gość szalenstwo? pomocy
Nie miewam konkretnych wizji, ale generalnie w zyciu wszystko ulozylo mi sie - jak by to ujac - po mojej mysli. Rozumiem to jako cos podobnego do mechanizmu samospelniajacego sie proroctwa. Zobaczylam kiedys mojego chlopaka na uczelni, wyobrazalam sobie ze jestesmy razem i dzis jestesmy razem 5 lat. Chcialam odnowic kontakt z kims z kim poklocilam sie wiele lat temu, wyobrazalam to sobie, spotkalysmy sie i bylo dokladnie tak jak to sobie wyobrazilam, choc nadzieje byly male, ze mi wybaczy. Teraz sie przyjaznimy. Jak bylam mala wyobrazilam sobie, ze caluje mnie chlopak na dyskotece, nie znalam go ale mi sie podobal. Na dyskotece szkolnej poprosil mnie do tanca i pocalowal, nie mowiac ani slowa. Potem juz sie nie odzywal. Nosilam okulary jako dziecko, nienawidzilam ich, po paru latach okulista stwierdzil, ze juz nie musze i wyrzucilam (wada byla niewielka, nie jakis cud). Mnostwo takich przykladow moge podac, codziennych i w sumie malo istotnych, lubie sobie tak wyobrazac. Ostatnio mialam faze, ze myslalam o tym jak w nowej pracy mnie doceniaja i dostaje awans. W zeszlym tygodniu szef mi powiedzial, ze jest bardzo zadowolony ze mnie i da mi nowe zajecie.

Gość Enigma6
Ja juz nie wiem- moze u mnie to bardzo wyostrzona intuicja. Ja wiem wiele rzeczy-malych i tych znaczacych. Wiedzialam ze chlopak z ktorym bylam, a ktory szalal na moim punkcie i byl mega zakochany wreszcie mnie zostawi- wiedzialam to w momencie jak szlismy na druga randke, chociaz nic na to nie wskazywalo absolutnie bo bardzo sie we mnie zakochal. Pamietam czesto sobie myslalam zeby cieszyc sie chwila bo i tak sie rozstaniemy /zeby nie bylo, miedzy nami bylo naprawde wtedy super/. Bylam z nim dwa i pol roku i nagle, ni stad ni zowad mnie po prostu zostawil i w 20min sie wyprowadzil. Wiedzialam ze osoba z mojego otoczenia o ktorej nic prawie nie wiedzialam bedzie miec konflikty z prawem, mialam sen w ktorym go aresztowali- dokladnie tak bylo. Wiedzialam ze spotkam mojego ukochanego bo mialam taki sen...Wiedzialam ze bede miec pieniadze w zyciu bo czuje co jest mi pisane a co nie- zeby nie bylo, pochcodze z niezbyt majetnego domu.Wiem coludzieo mnie mysla, znam ich kompleksy chociaz o nich nie mowia. I takie tam rozne...Ale zycie nie uklada mi sie tak jak sobie wymarze- ja raczej nie mam samospelniajacych sie przepowiedni- czyli cos na zasadzie wizualizacji, u mnie to jest raczej jakby z gory zaklepane- czy dobrze czy zle i tak sie wydarzy. Hamster- a jakie sa twoje umiejetnosci? Powiedz cos wiecej o sobie.

Gość Enigma6
Umiem od 1 minuty spotkania z danym czlowiekiem powiedziec czy jest dobry czy zly, czy ma problemy emocjonalne, czy jest szczery, czy szczesliwy czy udaje, czy jest zawistny itd. A wiadomo w pierwszej minucie rozmowy ludzie nie pokazuja za wiele, najczesciej sa mili i normalnie sie zachowuja.

Gość no to powiedz proszę, jak
widzisz jutzrejszy dzin , demonstracje, ofiary, jakies nagle wydrzenie?

Gość oasucio
mam wielka prosbe czy jestem chora od kilku lat jezdze po lekarzach ale nikt nie moze mi pomoc . nie mam rowniez przyjaciol . czy moglabys mi powiedziec czy to sie kiedys zmieni ?

Gość szalenstwo? pomocy
Enigma - ja mam to samo, jesli chodzi o ocene ludzi, od razu wiem jacy sa. Dlatego szybko 'wybrałam' mojego chlopaka na partnera zyciowego, potem 'wyobrazilam' sobie ten zwiazek, a od pierwszej rozmowy bylismy para, choc ludzie sie ze mnie smiali. Po prostu bylam pewna, jest on moim pierwszym chlopakiem w zyciu. Wiedzialam jacy sa faceci mojej siostry, miala jednego co do ktorego bylam pewna, ze da jej szczescie, ale go zostawila i do tej pory nie ulozyla sobie zycia, teraz jest z kims kto ja oszukuje i gra, ale ona nie wierzy, a ja to wiem. Falsz wyczuje z kilometra, ale dobre intencje tez.

Gość njhuikl
I tak sie stresujesz przez całe zycie ? A teraz tez nie wiesz czy zgniniesz za rok czy za 10 lat ? Super . I mamy srać w gacie razem z tobą ? Dziękuję