Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalenstwo? pomocy

Od dziecka wiem, ze mam dar widzenia przyszlosci. Nie smiejcie sie..

Polecane posty

Gość oasucio
pomozesz mi ?

Gość Enigma6
Autorko a spod jakiego jestes znaku?

sama mam czasem sytuacje w ktorych cos przeczuwam, a jak umrze ktos z rodziny to przeszywa mne intensywna mysl o nim. mysle ze kazdy tak ma. ja np sie zastanawiam jak nie potrafie sobie czegos wyobrazic, to znak ze tego czegos moze nie byc no zycia za 10 lat

Gość oasucio
powiedz mi co bedzie ze mna .

Gość szalenstwo? pomocy
Enigmo, jestem spod znaku Ryb

Gość Listek na drzewie
Kontynuujecie topik? Przyznam, że ten temat i mnie mocno dał do myślenia... :(

Gość Listek na drzewie
Psstt... Jest tu kto?

Gość szalenstwo? pomocy
Jestem ja, przelecialam topik jeszcze raz i wychodzi na to, ze sporo osob odczuwa cos podobnego do mnie lub ma pewne zdolnosci, to bardzo ciekawe. Nigdy nie myslalam, zeby to w sobie rozwinac, bo balam sie, ze mnie to pochlonie i ze nie bede w stanie zyc normalnie. Zastanawiam sie nad hipnoza, moze to jakies rozwiazanie, o ile to dziala, bo wbrew pozorom ciezko mi wierzyc w rzeczy 'paranormalne' i tym podobne

Gość Listek na drzewie
Może gdybyś próbowała to rozwinąć, to mogłabyś to jakoś pożytecznie wykorzystywać albo nauczyć się nad tym panować. Zawsze można spróbować tej hipnozy, ale właściwie czego po niej oczekujesz?

Gość Listek na drzewie
podnoszę

Gość szalenstwo? pomocy
czego oczekuje? nie wiem. Moze odpowiedzi na pytanie skad te 'wizje', czy to napewno przyszlosc, a nie przeszlosc widze. Moze przeszlam jakas traume okoloporodowa, moze to jakies inne zaburzenia. Moze jako niemowle widzialam w tv film i cos mi z tego zostalo, choc malo prawdopodobne, ze takie male dziecko rozumie to co widzi. Z wczesnego dziecinstwa pamietam dobrze jak to wygladalo, ciagle powtarzalam 'mamusiu kiedys nie bedziemy tu mieszkac, kaza nam uciekac szybko, zabiora nam dom.', 'mamusiu dlaczego nie bedziemy mogly tu zostac, czy nie mozemy teraz sie schowac zeby nas nie bili?'' 'mamo schowajmy jedzenie zeby nam nie zabrali bo potem przyjda ludzie i nam wszystko zabiora', 'boje sie, mamo nie chce byc duza, jak bede duza to bedziemy uciekac, wszyscy sasiedzi beda musieli i beda plakac' i tak w kolko, matka tylko krzyczala, zebym przestala takie glupoty wygadywac, co za dziecko jakies glupie. :( ja nie rozumialam wtedy pojec wojna, wojsko i tym podobne, dopiero z czasem jakby te przeswiadczenia o ucieczce, przemocy wobec nas, sasiadow, ludzi zaczely nabierac szczegolow. Pamietam szczegolowo miejsca, w ktorych nie bylam, ulice, budynki, mosty, czasem wnetrza, takie jak pokoj z jasnozielonymi scianami, zaslonami w kolka brazowe, stal w nim maly okragly stolik ze zdjeciem, i takie male smieszne kolorowe filizanki, stol mial ciezkie rzezbione w drewnie nogi, bardzo ozdobne. Od dziecka pytalam rodziny, czy bylismy kiedys u kogos w takim pomieszczeniu, ale twierdza, ze nie.

Ja bym poszła na hipnozę, albo do psychiatry :P W sumie ciekawe, ale moim zdaniem, wszystko można wytłumaczyć reakcjami chemicznymi w mózgu czy jakimiś mikrourazami. Zwidy, halucynacje to wszystko zaburzenia pracy mózgu, podobne jak te przy wysokiej gorączce.

Gość ghgvg h
a czy wasza data urodzenia nie daje czasem liczby mistrzowskiej? np. 11 22 33?

Gość Do <:3 )
Tyle że wizje autorki rzekomo się SPRAWDZAJĄ (ta z placem zabaw i huśtawką). Więc jesli to prawda, cięzko to zrzucić na urojenia. Zaczynam się bać :P

Gość Wigga Z
Kurwa, boję się :(

Gość mama karolinki i jasia
No nie jestescie same, ja mam od dawna przeswiadczenie, ze ludzkosc sama siebie wykonczy i to juz niedlugo. Myslicie, ze po co ten nuklearny wyscig zbrojen?? Jak sie czujecie myslac, ze jakis Iran czy Korea sa w stanie zmiesc kraj z mapy swiata? Wystarczy, ze jakis oszolom w koncu dojdzie do wladzy i bedzie po nas.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
10.11.2012] 19:43 [zgłoś do usunięcia] szalenstwo? pomocy Nie mam przeczuc co do spraw, jedynie to mocne przekonanie, ze juz niewiele zycia mi/nam zostalo, i ze swiat jest juz bardzo blisko poczatku konca. I ze to bedzie konflikt miedzynarodowy, wojna. Zacznie sie od jakiegos wydarzenia, nie wiem, moze ktos gdzies dokona zamachu, albo odpali rakiete, moze pojdzie o rope.. Wiem, ze cos sie wydarzy wkrotce. Mozliwe, ze jestem psychicznie chora, tego nie wykluczam. To wrazenie oslablo jak bylam nastolatka, ale teraz silnie wraca.---------- ----------------------------tu nie trzeba byc jasnowidzem, kazdy widzi co sie swieci na swiecie, siedzimy wszyscy jak na bombie i czekamy kto pierwszy odpali, a ze to wrazenie silnie ci powraca bo 20 lat temu nie bylo jeszcze tak goraco na swiecie jak dzisiaj, wiec spi spokojnie autorko bo nie znamy dnia ani godziny

Gość kub
świry to nie świry to sie dzieje naprawde zadzwoncie do papieza lup kogoś w tym rodzaju ktoś moze widzieć twoją pszysłość czyli bedzie o krok pszet tobą lipa jednym zdaniem wariaci odmułka bo ktoś bez kitu natym sie wzbogaci to jest prawda sam niewiem co mam robić jestem zrudłem tego widzą co bedzie i razem z kobietą to roskminiamy bo sumy pieniedzy są jusz milionowe w setkach to niejest śmieszne poczebuje pomocy czwele w jakiś sposup czytają moje całe zycie ide coś wyjebać sam to wiedzą lecz byłem sam prubują mnie wjebać do psyhiatry lecz jak byłem wy wiezieniu napisałem jedno słowo w liście szeptuha wypuscili mnie odrazu zwała wiem lecz zrobiło sie naprawde goroco i kazdy ma wyjebane niedługo ktoś bedzie eskobarem miliony w miliardy a ja tylko pacze to niesą świry pomocy naprawde bo kamery w oku niemam raczej co nie

Gość gość
Masz wizję przyszłości, najprawdopodobniej w twoich korzeniach były osoby, które w niegdyś zajmowały się okultyzmem, bądź jakaś inną magią. Co z pokolenia na pokolenie przechodziło i słabło. Jednak jest alternatywa. Jeżeli się zdrowo odzywiasz, nie palisz, nie używasz fluoru do mycia zębów, dużo przebywasz na słońcu, to twoja szyszynka jest od 4 do 7% sprawniejsza, dlatego widzisz coś, co będzie :) Ja mam znów coś innego, od małego miałem tak jakby 6 zmysł. Czułem, gdy ktoś się zbliżał nawet jak miałem słuchawki na uszach, albo stałem na balkonie, i nagle dopadło mnie uczucie, że mama będę wchodzić do pokoju. Jednak jest ciemna strona tego,"daru" gdyż czasami czuję jakaś obecność nawet jak nikogo nie ma w domu, im jest bliżej mnie, tym w uszach i w głowie czuję taki narastający "ucisk" Niegdyś moce naszych przodków były naprawdę ogromne, lecz padł tego kres, a niektórzy z nas dostali resztę co popłynęła wraz z krwią...

Gość gość
A masz jakieś realne dowody na potwierdzenie swoich wizji? Bo gadanie typu cos się stanie może za rok może za 20 to każdy głupi potrafi. Rodzina żyje? To nie są żadne wizje. To raczej lubowanie się w wizjach katastroficznych.

Gość Amimka
Witaj ja mam.to samo. Od dziecka sny które się sprawdzają, wszystko wszystko się sprawdza. Jak to możliwe ze mamy to samo?

Gość gość
Co ciekawego widzisz w swoich snach?

Gość Cheburashka
Cieszę się ze nie tylko ja mam takie wizje. Nasz świat się kończy. To prawda. Ale ja Wam powiem wiecej. To nie bedzie ostateczny koniec a wszystko zacznie się od nowa.

Gość gość
ciekawe