Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalenstwo? pomocy

Od dziecka wiem, ze mam dar widzenia przyszlosci. Nie smiejcie sie..

Polecane posty

Gość daadddadkkkkkkkkkk
Parapsycholog-ja tez przeczytalam te same ksiazki co ty i tez mogla bym to wszystko tu wypisywac o przewodniku duchowym itd

Gość Parapsycholog to oszust!
wszedzie podaje tego maila iw yłudza od ludzi informacje!!!

Gość Parapsycholog
nie jestem oszustem,jestem magiem

Gość szalenstwo? pomocy
ja nie przepowiadam konca swiata, zrozumcie. ja wiem tylko tyle, ze za jakis czas zycie wielu osob na ziemi zmieni sie z powodu rozprzestrzeniajacego sie na wielka skale konfliktu zbrojnego.

Gość zxderr
Nie zaskoczyłaś mnie autorko - ja jestem wierząca i wiem, że już niedlugo stanie się coś bardzo złego, co być może zakończy istniejący świat. Wszystko zbliża sie do końca...nie wiem, czy czytasz Biblię - ja czytam i proroctwa się spełniają po kolei...z jednej strony mnie to cieszy bo zbawienie jest blisko ale też i smuci bo wiem że czekają nas straszne chwile Pewnie dla Ciebie brzmie jak lekko nawiedzona;) no cóż...ja wiem że mam rację i wiem co czujesz. Wizji nie mam ale zaniepokojona i smutna też często bywam...

Gość Parapsycholog
jestem magiem! a gołe kobiety są potrzebne do wejścia w inny wymiar

Gość szalenstwo? pomocy
Nie, nie jestem wierzaca. nie mysle, o tym, jako o jakims bozym planie czy cos. Nie mieszkam w poblizu zadnego lotniska, kiedy musialam poleciec pierwszy raz samolotem bałam sie panicznie, prawie zrobilam przedstawienie na lotnisku.

Gość Parapsycholog
jeśli wyslecie mi swoje fotki mogę odpowiedzieć jakie czeka was zycie

Gość daadddadkkkkkkkkkk
Powiem wam co ja widzialam.ten swiat w ktorym teraz zyjemy bedzie istnial jescze kilkadziesiat lat.raz bedzie gorzej raz lepiej,ale nie beda to jakies drastyczne zmiany.

Gość daadddadkkkkkkkkkk
baby będą chodzić bez majtek,a chłopy ze sobą na goło leżeć

Gość daadddadkkkkkkkkkk
za jakieś 50 lat coś silnie pierdolnie na północy

Gość zxderr
Szkoda, że nie wierzysz. Polecam lekturę Apokalipsy św. Jana i Księgi Daniela ze Starego Testamentu...co prawda napisane bardzo skomplikowanym jezykiem, zwłaszcza Apokalipsa, ale po przeanalizowaniu bardzo wiele się rozjaśnia i można się domyślic o co chodzi. Np. znak bestii na czole lub ręce bez którego nie będzie można kupić i sprzedać - moim zdaniem chodzi o chipy w kierunku których idziemy...także koniec się zbliża.

Gość Parapsycholog
Wszystkie wpisy pod tym nickiem po 20.38 to prymitywny podszywacz bez kultury i skrupułów. Po jego pisanie poznacie, że to nie ja a człowiek który potrafi się cieszyć z cudzego nieszczęścia. Nie zwracajcie uwagi na jego wpisy.

Gość daadddadkkkkkkkkkk
zgadza się,miałam wizję,ze odkolorowali telewizję

Apokalipsę przypniesz do każdych czasów. Skończcie mącić i do normalnej roboty się weźcie🖐️

Gość daadddadkkkkkkkkkk
Nie musicie sie podszywac,ja robie sobie jaja i wypisuje te bzdury zeby pokazac wierzacym inaczej jakie to chore straszyc ludzi.

Gość boleje nad tym
a co jeszcze z tych przepowiedni biblijnych sie sprawdzilo?? czipy mozna tak interpretowac, ale mi sie to np. kojarzy z sytuacja Zydow podczas wojny, musieli na ramieniu nosic opaske ze znakiem, takie skojarznie

Gość daadddadkkkkkkkkkk
ten ktory tego nie zauwazyl to burak

Gość daadddadkkkkkkkkkk
parapsycholog jak chcesz to wyślę ci fotke mojego krocza w zwodzie

Gość daadddadkkkkkkkkkk
Mnie rowniez kojarzy sie z zydami w czasie drugiej wojny sw

Gość zxderr
Do każdych czasów? O, ciekawe. To poproszę średniowiecze:) Nie wiem jak trzeba być ślepym, żeby nie widzieć coraz większego upadku ludzkości i rośniecia w siłe elit, które maja w swoich rękach cały świat i będą robiły wszystko żeby go sobie podporządkować. Naprawde nie widzicie że jesteśmy coraz bardziej kontrolowani? Kamery, chipy, podsłuchy, kryzys...zastanówcie sie:)

Gość daadddadkkkkkkkkkk
To jest normalne swiat sie zmienia

Gość GINGGONG
parapsycholog- fiutkowy 92 - spieprzaj gowniarzu niewyzyty pochwal sie mamusi cholerny zboku co na forach wypisujesz to ci pasa na dupe zasadzi

Gość daadddadkkkkkkkkkk
zxderr-zebys sie nie zdziwila jak po drugiej str nie zobaczysz tago samego boga ktorego widzisz na codzien w swoim kosciele

Gość zxderr
No zmienia. Na gorsze. Ale poczekajmy, zobaczymy...przypomnicie sobie ten temat i moje słowa...przy okazji gratuluję dobrego samopoczucia:)

Gość GINGGONG
parapsycholog- fiutkowy 92 - spieprzaj gowniarzu niewyzyty pochwal sie mamusi cholerny zboku co na forach wypisujesz to ci pasa na dupe zasadzi

Gość daadddadkkkkkkkkkk
zxderr-zebys sie nie zdziwila jak po drugiej str nie zobaczysz tago samego boga ktorego widzisz na codzien w swoim kosciele

Gość boleje nad tym
w sredniowieczu ludzmi rzadzil krol i jego swita i kosciol, podporzadkowali sobie narod, zbierali ofiary, datki, a ludzie byli biedni, glodni, bez praw do czegokolwiek, glowy scinano bez pytania, wieszano, palono cale wsie, razem z dziecmi, gwalcono, okradano bez konsekwencji. czy ja wiem czy teraz jest gorzej...?