Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość undless

Czy wasi faceci też nie lubią kontaktu przez telefon?

Polecane posty

Gość undless
jesteśmy trzy lata razem, mieszkamy pod Poznaniem i chcemy za rok , dwa przenieść się do centrum... Trwa to pół roku.. Jest mily jesli jest miedzy nami ok, sugerujesz, ze mam odpuscic ?

Gość undless
jesteśmy trzy lata razem, mieszkamy pod Poznaniem i chcemy za rok , dwa przenieść się do centrum... Trwa to pół roku.. Jest mily jesli jest miedzy nami ok, sugerujesz, ze mam odpuscic ?

Nie, sugeruję żebyś pomyślała czy warto pogrzebać wszelkie nadzieje przez własne widzimisie.

Wątpię żeby ktoś był w stanie wytrzymać taką presję - przynajmniej ja nie wytrzymałem. Oczywiście on też nie jest bez winy... Nie będę się wypowiadać, chciałem tylko dodać to że nie warto poświęcać wszystkiego dla własnych humorów.

Gość undless
A jaki miałeś problem z dziewczyną i czy nadal z nia jestes ?

kiedy sie nie widzimy, rozmawiamy nawet po 8 godzin zarywajac noce (wiem to wariactwo, ale coz...) i piszemy mnostwo sms-ow w ciagu dnia, przyznam, ze wszystko z jego inicjatywy, jak twierdzi "wciaz mu mnie malo" i - w sumie na szczescie - nie ulega to zmianie na przestrzeni czasu :D Z jednej strony czesto udaje, ze mam cos do zrobienia, lub nie moge rozmawiac, albo jestem poootwornie zmeczona, z drugiej cieszy mnie, ze jest tak samo jak na poczatku - a nawet lepiej - i ze sie mna nie nudzi, ze zawsze mamy setki tematow do rozmow i nie mozemy sie nagadac, to jednak dla mnie wazne, gdyby nie chcial rozmawiac... chyba byloby mi przykro, choc sporadycznie to ja wychodze z inicjatywa.

Gość undless
niestety schrzaniłam sprawe... dzis skonczylismy ze soba.. poszło o taka pierdole.. zaproponowałam mu pomoc i chciałam , zeby mnie odwiózł.. A on z takim lekcewazeniem , ze nie, bo nie... Tak jakbym była nic warta..