Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoooda

Facet zaproponowal spotkanie

Polecane posty

niespotykaj się ,niepowinnas wracac do przeszłosci,takie moje zdanie decyzja nalezy do ciebie,daj nam znac jesli się spotkasz lub nie.

ja bym jednak sie odwazyla, tym bardziej ze wciaz nie jest ci obojetny. niektorzy biora drugi raz slub. rozne rzeczy sie zdarzaja. bedziesz moze potem cale zycie zalowac. po jednym spotkaniu nic sie nie zmieni. to co mialo wrocic, wrocilo juz teraz.

Gość jagoooda
on wiedzial,ze mam kogos przez te lata.

Gość jagoooda
LaVita I znowu masz racje,ze to juz wrocilo. Kiedys probowal mnie szukac i spotkalismy sie,ale ja bylam w zwiazku,mieszkalam z innym. I wtedy on sie wycofal. Ja nie zrobilam nic,by to zmienic. I dzis znowu podobna sytuacja.

Gość jagoooda
LaVita I znowu masz racje,ze to juz wrocilo. Kiedys probowal mnie szukac i spotkalismy sie,ale ja bylam w zwiazku,mieszkalam z innym. I wtedy on sie wycofal. Ja nie zrobilam nic,by to zmienic. I dzis znowu podobna sytuacja.

Gość TAKKKKKKKKK
"gdyby on cię kochał, nie byłby "byłym". I nie milczałby przez 8 lat."

Gość jagoooda
Byc moze za duzo sobie wyobrazam,byc moze jednak nie znalazlam tego,czego szukalam u innych,ze wciaz mysle o tamtym. Nie wiem.

Gość jagoooda
Ale co mial zrobic, skoro ja nie wykazywalam checi na zmiane i wciaz bylam z innym?? Do tego urodzilam dziecko. Mial mnie porwac? Moze nie chcial burzyc najzwyczajniej mojego zycia??

Gość daria:)
ale gdyby nie przypomniał o sobie,to bys nie myslała o nim teraz

Gość daria:)
"nie chcial burzyc najzwyczajniej mojego zycia??" A teraz chce?

Gość jagoooda
Tylko,ze po tych latach,zadne z nas nie zyje tak,jakby chcialo. Ja w zwiazku,z ktorego juz raz sie wyrwalam,ale wrocilam ze wzgledu na dziecko. A on tez stworzyl jeden krotki,ktory sie rozpadl dosc dawno.

Gość jagoooda
Teraz to ja sama je zburzylam,jeszcze zanim sie odezwal. Zostawilam faceta,z ktorym bylam i nagle bum,odzywa sie tamten.

Gość jagoooda
Zawsze o nim myslalam,ale zylam tym co mam,a nie tym,co mialam.

Gość jagoooda
W porzadku. Nie nakrecam sie. Jest jak jest i co ma byc,to bedzie.

jestes teraz w innej sytuacji i jestes sama. nic nie tracisz, mozesz jedynie zyskac, jesli faktycznie to nie jest pierwsza jego proba nawiazania z toba kontaktu. do odwaznych swiat nalezy a zycie mamy tylko jedno. nie rozmyslaj tyle. spotkaj sie i koniec. moze akurat sie w koncu na powaznie dogadacie. zycie to jedna wielka niespodzianka...ale niestety nie koncert zyczen, wiec sobie za wiele nie obiecuj. lepeij tak, niz zawiesc sie ze nic z tego nie wyszlo. jesli jednak teraz nic z tego nie wyjdzie...to trzeciej proby nie podejmuj, widocznie nie jestescie sobie pisani.

Gość jagoooda
Ok. Pojade sie z nim spotkac. Raz kozie smierc :)

Gość jagoooda
Dopiero na poczatku grudnia.

Nie mieliscie kontaktu przez 8 lat? Zadnego? Jesli nie, to spotkanie moze byc niezlym szokiem. Istnieje prawodpodobienstwo, ze spotkasz zupelnie inna osobe niz spodziewasz sie. Nie czytalam niestety calego tematu. Laczylo Was kiedys uczucie gorace i namietne?

Gość jagoooda
Widzialam go 3 razy w ciagu tego okresu. Tak,to byla obustronna milosc.

Rozumiem, ze u niego cos sie zmienilo, jakis zyciowy zakret, jakas nostalgia... i stad ta chec?

Gość jagoooda
No wlasnie nie wiem. Z tego co mowil,to jest,jak rok,dwa lata temu. Nie wiem skad ten nagly kontakt i wracanie do przeszlosci.

Gość jagoooda
Czy rozmowa byla chwilowa nostalgia,czy sama nie wiem co. Najgorsze,ze wszedl mi w glowe.

Gość jagoooda
A moze to ten jedyny? :) zawsze o nim tak myslalam. Szkoda,ze tyle musze czekac,by sie dowiedziec. No i jesli okaze sie,ze nic z tego nie wyjdzie.

Gość kxkxkxkx
Wyluzuj i pierdol go!!!!!

a dlaczego taki dlugoterminowy plan? mieszka gdzies daleko? wykonczysz sie tym czekaniem albo on sie rozmysli. takie rzeczy to najlepeij z biegu robic.

Nie jestescie w zwiazkach? Widze, ze sie nakrecasz, chyba przedwczesnie.

Gość jagoooda
Nie nakrecam, mam jeszcze dosc zdrowego rozsadku :) On nie jest,moj sie sypie,posypal. Niestety okolicznosci teraz nie sprzyjaja spotkaniu no i odleglosc spora,bo mieszka na drugim koncu polski.

Aha. Czyli w zasadzie on "wiedzial" kiedy pojawic sie, skoro twoj zwiazek sypie sie. Dzieki temu odnowionemu kontaktowi moze posypac sie juz konkretnie, nie? Nie mow, ze nie wiazesz gdzies tam w glebi duszy pewnych nadziei z tym spotkaniem, z nim?

Gość skadi
Moze najpierw kilka pytan zasadniczych. Piszesz, ze byliscie kiedys razem i byla to milosc z obu stron. Jak dlugo byliscie wtedy razem? Czy jak on ci zaproponowal to spotkanie w grudniu to zapytalas dlaczego chce sie spotkac tak nagle? Byloby to pierwsze co bym zrobila. No bo co innego jak facet mieszka pare ulic dalej a co innego jak trzeba gdzies tam jechac. Moze pojedziesz przez pol Polski (nie wiem) a on chce o pogodzie pogadac, haha. Zawsze mnie dziwi jak dorosli ludzie ze soba rozmawiaja. Jak male dzieci. Niby rozmawiaja ale nic z tego nie wynika i zadna ze stron nie wie nic konkretnie.