Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ToksycznaKobita

Moja córka jutro grabi liscie po lekcj.Obrazila sie ,że sie za nią nie wstawiłam

Polecane posty

głupiaś :) stwierdziłam ,ze jesteś trolem jak zaczęłaś gubić szczegóły o dzieciach :)

whedif "-- no coz, nie mam cieprliwosci do ludzich chorych psychicznie, a tym bardziej jeszce do takich ,ktorzy nieprawdziwe tutaj swoje osądy pisza tak jak Ty nie czytając tamtego tematu, zarzucając mi ze kiedys dziecko z przedszkola odebralam przed czasem,a tego nie bylo :) Przykro mi, jakbym u mojego dziecka widziala ze ma jakies urojenia jakie tymasz whedif to bym jak najszybciej na leczenie wyslala a nie wyplakiwala sie tutaj na kafe "ze nie che isc do psychiatry" co tutaj odwalasz gwiazdo kafe :D Mnie to poprostu smieszy co tu odpierniczasz i zalosnice z siebie robisz :D :D

Gość ile córka ma lat
Reasumując, bo szkoda mi z Tobą rozmawiać. Moje dziecko i ja wyznaczam mu karę!!!!!!!! Rozmawiam z nim, dlaczego, po co i na co!! Żadna niezadowolona nauczycielka z życia, nieżyciowa!! Jebnięta do bólu, mająca problemy ze sobą!! Ja jako rodzic, kochająca moje dziecko, wierząca, poprzez rozmowy i dająca mu odczuć, że ja jako matka jestem dla niego jedyną ostoją i dająca mu poczucie bezpieczeństwa i osoby, która jej nigdy nie zawiedzie!!! Dużo więcej na tym zyskasz!!!Osoby, na którek zawsze może polegać!!

NIGDY sie nie gubilam w szczegołach jesli chodzi o moje dzieci, i w to nie uwierze co ty aliuum piszesz.W zyciu jakis sytuacji nie bylo abym kiedys przeciwstawne wywody napisala :)Tego to juz mi nie wmowisz ,bo jestem stala w swoich wypowiedziachj :)

ToksycznaKobita - ho ho nasz mamusiowy projekcik odważny :-P gwiazda kafe:) chyba Cię troszkę pojebało jak tak Cię podnieca czytanie o czyim nieszczęściu, nie wiesz co robić, gardzić czy podziwiać mnie:) gdybym była Twoim dzieckiem wątpię czy cokolwiek by mi pomogło:(

Gość byla (cale szczescie)
nauczycielka. Zasady typu zakaz opuszczania terenu są podyktowane faktem, że dzieciaki są pod opieką szkoły w czasie zajęć szkolnych i w razie wypadku to nauczyciel może zostać pociągnięty do odpowiedzialności za "nie dopilnowanie" ucznia, Inna sprawa, że egzekwowanie takiego prawa jest niesamowicie ciężkim zadaniem, biorąc pod uwagę, jak dorosle czują się t dzieciaki. Kara była uzasadniona, brawa dla konsekwentnej matki.

"whedif " moje starsze dzieci wiedz o tym ze jak kiedys bylo "cos nie tak" i widzialam ze jest powazna z czyms sytuacja, mialy problemy powazne, to odrazu reagowalam,nie lecialy na kafe sie wyplakiwac jak whedif to robisz z byle pierdolą wyplakujesz sie w zalozonych przez siebie tematach jakie masz problemy z soba.Od tego sa specjalisci a nie forum,forum przyjaciol ci nie da ani pomocy tylko konsultacje z psychologiem czy psychiaytrą i to zaden wstyd

starsze dzieci ? :D to ile tym razem maja twoje dzieci ? ty nie prowadzisz też projektu " matacz " który raz ma 56 lat a za 2 dni - 26 ?:D

Gość byla (cale szczescie)
Do rozwrzeszczanej mamy... Każda instytucja ma swój kodeks i powinna raczej postępować według niego. Czy jeżeli Twoja córka zacznie pracować w sklepie i kraść drobne monety, to Ty będziesz ustalać kary dla niej? Szkoła jest namiastką dorosłego życia, powinna uczyć zasad funkcjonowania w społeczeństwie, gdzie obowiązują pewne zasady, których wiekszosc ludzi trzyma się. Reszta stosuje metodę "widzimisię" i dlatego jest jak jest w naszej kochanej Polsce.

Hahah, Ne no nie moge, trzymajcie mnie bo umre ze smiechu! To ze corka ma grabic liscie po szkole to znaczy ,że jestem prowodorka,?? a to dobre!!! no popatrz, raptownie mlodziakom do glowy nie przyjdzie ze za zlamanie regulaminu są wyciagane konsekwencje,w postaci grabienia,,a to dopiero jest cos niebywalego w waszych malutkich umyslach No padlam, no ale jak osobie z problemami psychcznymi mozna udowodnic, ze tak bywa czy ci sie to podba czy nie? Chyba nie da sie Dla ciebie moge byc nawet kosmitka z Melmaku, dla mnie ty jestes projektem whedif z zaburzeniami,ktore powinny sie leczyc a nie na kafetrei szukac pomocy

1/ nie masz dzieci, ściemniaro więc co możesz o nich wiedzieć? XD 2/ "byle pierdołą" nazwij to że Ci się Twój wyimaginowany przedszkolak zesra w majty , nie czyjeś poważneproblemy:O hamuj, żałosny projekcie 3/ skoro Ty uważasz że czegoś nie wypada pisać na forum a wypada powiedzieć komuś wyznaczonemu to sobie tak postępuj. a żenujące prowo wypada założyć? :O:O:O

allium "-- oj cos zabardzo w te projekty twojej glowce sie zakodowaly.Ja mam jedne staly nik i to mi wystarczy Takiego kogos jak matacza nawet nie jarze :) A czy mozesz powiedziec konkretnie czy wymienic choc jedno lub dwa wpisy kiedy twoim zdaniem zobaczylas nieslisoscisci w szcesgolach w moich dzieiach? bo ja sobie autentycznie nie przypominam ani razy aby taka sytuacja zaistniala ,i smiem twierdzic ze to sobie wyssalals z palca ze kiedys tam zaczelam sie gubic w szczegolach o dzieciach

dzieci trzeba dobrze obmyślić :-P spisz sobie na kartce wiek, wygląd itd

Whediif, dziecko z zaburzeniem psychicznym, dla ciebie moja osoba jest projektem bo napisalam ze corka ma za kare po szkole grabic liscie?? Normalnie nie wytrzymam ze smiechu co tutaj dajesz No tak, przeciez dla ciebie to jest kosmos , jak to molziwe ze szkola ustalila taka kare, no faktycznie cos niemozliwego Swietne wnioski wyciagnelas mianując mnie projektem z powodu tego, ze dziecko czeka granienie lisci Hahhaha :D :D Innej argumentacji nie wyczytalam

słoneczko w dupie mam Twoje prowo czy tam projekt i jak mu się wiedzie to Ty zaczęłaś robić personalne wycieczki. wyżywasz się na słabszym bo tak łatwiej pozdrawiam i przepisz sobie do swojego notesika moją ocenę;)

jeszcze czego :D jeszcze by tego brakowało , żebym kopała po kafie zeby twoje wypowiedzi ściągać :) nie pochlebiaj sobie kobito ...:D