Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh66666666666

Co Wy byscie zrobili...

Polecane posty

Gość ehhh66666666666

gadalam z pewna osoba..sama poprosila mnie o nr na forum gdzie sie poznalismy..naprawde nigdy tak dobrze mi sie z nikim nie rozmawialo..ona zreszta to samo mowila..ciagle pierwsza pisala i wogole chociaz to bylo tylko pare rozmow bo sie nie dawno poznalismy..potrafilismy siedziec po 5 godzin do rana i rozmawiac o wszystkim..ale niedawo zablokowala mnie..dlaczego? nie mam pojecia..ostatnia rozmowa tez byla super i wogole pisala " do nastepnego" itd itp..Pierwszy raz w zyciu tak mam nie jestem z tych osob co wierza w jjakies porzyjaznie milosci itd przez neta ale mowie Wam nie spotkalam jeszcze takiej osoby o prawie identycznych pogladach na wiele spraw..Przykro mi ze tak to sie potoczylo nie wiadomo co bylo przyczyna jak swietnie sie dogadywalismy..Tylko ze ciagle mnie to dreczy..Powiedzcie mi co moglo sie stac...Czy to logiczne :( Mogla napsiac ze nie chce pisac czy cos pozegnac sie a tutaj taki ze tak powiem cios..zabolalo mnie to troche no ale..Prosze niech kto sie wypowie co moglo byc tego przyczyna Waszym zdaniem bo to okropnie dziwne..Nie wiem czy napisac z innego nr i sie poprostu pozegnac zeby miec jasnosc ze na pewno nie chce pisac czy co..Co ja mma robic..

Gość ehhh66666666666
tak ja jestem dziewczyna on chlopakiem mowie Ci nie rozmawialismy o jakis takich rzeczach wiesz jakich tylko o zyciou poprostu o zyciu...strasznie nam sie dobrze rozmawialo nie bylo zadnych ze tak powiem zboczonych rozmow tylko zycie..strasznie mi z tym zle bo on sam tak chcial pisac mowil ze mam prawie takie same poglady itd..nie rozumiem pnapisac z innego nr pozegnac sie czy zapomniec..ehh ja nie wierze w takie rzeczy no ale to ..nie moge jakos sobie z tym poradzic

Gość ehhh66666666666
ale tak szybka decyzja pisac czy nie pisac ..?dal sobie spokoj co sie moglo stac moze ktos mu kazal usunac nr..chociaz moze znudzilo mu sie nie wiem..no ale nie wierze kurcze w to sam ciagle mnie na gg zagadywal..kur*a czego ja mam takiego pecha

Gość Bananaaa
Miałam taką sytuację, okazało się, że zablokowała mnie była laska faceta, która złamała jego hasło. Przedtem napisała (niby on pisał) że nie chce mnie znać i inne bzdety. Zadzwoniłam, zapytałam o co chodzi, a on że nic nie wie, bo nie ma dostępu do kompa i że to na pewno nie on napisał :D

Gość ehhh66666666666
hmmm jeju naprawde ja juz nie wiem kurcze to rzeczywiscie mialas ciezka sytuacje..bo mowie Wam naprawde naprawde nie wierze w takie "znajomosci" nigdy sie nie "przywiazuje" no ale ten czlowiek kurcze tkai sam tok myslenia gadalismy kilka godzin do raniutka..nie znajac siebie i to tylko O ZYCIU najnormalniejsze tematy..jak myslicie napisac z innego nr pozegnac sie czy poprostu sobie odpuscic bo to moze "jego " decyzja i nie ma co sie narzucac?

Gość Bananaaa
nie masz jego nr tel albo namiarów na fb?

Gość ehhh66666666666
nie bardzo..mam tylko nr gg..ale jakbym zrobila drugie konto i napisala..?Tylko tak sie miotam czy wogole napisac czy nie zapomniec o tym nie chce wyjsc na desperatke..

Gość Bananaaa
wiesz, jeśli ktoś się włamał na jego konto gg to usunie wiadomość od Ciebie i do niego nic nie dotrze. Ale spróbuj napisać z innego nr w czasie, kiedy zazwyczaj pisaliście, może się uda

Gość ehhh66666666666
no tak wiem poza tym od wczoraj sobie zaktualizowalam gg i wiesz mam jakies takie nowe no i tam jest wiecej opcji i wogole chyba jak ktos nie ma mnie w kontaktach a ja go mam to jjest taka wyblakła nazwa jego nr a te osoby co mnie maja i z nimi pisze to sa normalnie czarna czcionka..tka chyba zrobie poczekam pare dni czy cos i poprostu napisze z innego nr nawet glupie jakies zegnam czy cos on i tak jak napisze slowo to sie domysli..ehh mam nadzieje ze dobrze robie a nie zawracam mu glowy skoro to on mnie usunal..chociaz mam nadzieje ze nie..no ale zobaczymy a Tobie bardzo dziekuje za wypowiedzi:)