Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ncdjjjdjdjdj

schudłam 30kg i jestem załamana:(:(

Polecane posty

Gość ncdjjjdjdjdj

dziewczyny jestem załamana dosłownie.Chociaż wyglądam teraz o niebo lepiej,bo zeszłam z rozmiaru 44 na 36 to jest tak naprawdę tragicznie.Przez cały ten okres chodziłam w dresach i adidasach-wiadomo,adidasy się zawiąże i się trzymają dresy wymieniłam 2 razy na mniejsze,bo elastyczne-staniki nosiłam też sportowe,bo wygodne i też elastyczne,majtek mam też może ze 3 pary dobrych-bo na początku odchudzania stwierdziłam,że jak schudnę to sobie kupie KILKA nowych ubrań-ale wszystkie buty są za duże o 2 ROZMIARY,majtki,staniki takie normalne,bluzki spodnie wszystko!!,a, tylko te jedne dresy,adidasy,stanik i 3 pary majtek-a na wydatki związane z ubraniem siebie nie mam,po prostu nie mam kasy,aby kupić to wszystko w jeden miesiąc tym bardziej nie przed świętami.

Gość ujhui
to oddaj cichy do krawcowej?

Gość jdhjdjdfjh
kup kilka rzeczy w lumpie, nie wszytskoo musisz miec odrazu

Gość eeeeeeeeeee+-
to kup se dużo chipsów, przytyjesz i nie będziesz musiała nic kupować :) jaka oszczędność:) zadowolona z rady? takiej oczekiwałaś?

Gość jamototu.
a jak schudłaś jesli mozna wiedzieć?

Gość khjgcxv bn
rozmiar butow o 2 ? dziwne

Gość nie trzeba wydawac fortuny
zeby dobrze wygladac. Poluj na allegro i w ciucholandach. Ostatnio kupilam sobie swietna sukienke z Promodu za 15 zl, zakiet za 30, sukienke z kappahla za 40 druga za 15 zl. Wszystko na topie,modne.

Gość na cała noc
za stosunek analny i głebokie falliatto ubiore cie calutka.

Gość porannarosaaa
to kupuj po trochu co za problem? tez jak schudłam 18 kg musialam cała garderobe zmieniac a nie miała od razu kasy... wiec w pierwszej kolejnosci kupiłam na targu 2 pary spodni za 100 zł (po 50 kazde) i kilka bluzek w lumpeksie (razem wydałam 20 zł) Przy takim deficycie ubran miałam gdzies jakkosc, byle rozmiar sie zgadzał ;p a potem co miesiac po trochu.

Gość jamototu.
podziel sie w jaki sposób udało Ci sie tak schudnąć....??????

Gość Kochanie Ty NIE moje
Gratuuje Ci :) po woli, ja schudłam 20 kg i tez nie miałam w czym chodzic. Kup cos w second handzie, a stare ciuchy wystaw na allegro ktos zawsze kupi a Ty mozesz za te pieniadze kupic 36

Gość no wlasnie :)
buty to chyba na szerokosc a nie na dlugosc

Gość trele morele30
ciekawe jak ty schudlas w stopie:)

Gość ncdjjjdjdjdj
dieta 1300-1500kcal i codziennie biegam po 1h albo ćwiczę w domu dla ciekawskich leczyłam się na depresję i źle zdiagnozowaną padaczkę i pod wpływem leków dużo przytyłam.

Gość ncdjjjdjdjdj
bo nogi i stopy były też grube i spuchnięte.

Gość no wlasnie :)
jak schudals z tej stopy

Gość ncdjjjdjdjdj
widocznie jakoś schudłam jeżeli z rozmiaru 40 wchodzę w 38 i są dobre a 39 za luźne

Gość qloloq
pewnie ci zepszczuplała i dlatego ale fakt az o 2 rozmiary 1 rozmiar to bym sie nie zdziwila jeszcze

Gość ololoanaz
ja bym przytyła na tylu kaloriach

Gość ja miałam ten sam problem
schudłam 14kg po ciąży i oszalałam jak weszłam do sklepu z radości że znowu mam rozmiar 38 i wszystko ładnie leży ;) ja mam chwilowo gorszą sytuacje finansową i oczywiście całą garderobę do wymiany bo od czasu ciąży nic w mniejszym niż 40 rozmiarze nie kupowałam, majtki staniki spodnie wszystko do wymiany, ja sobie na początek kupiłam kilka bluzek bo więcej jak 100zł na miesiąc nie mam na ciuchy, chodzę w jednych dopasowanych jeansach jeszcze z przed ciąży a po domu mam większe i dresy, kupuję co miesiąc po trochu głównie na allegro nowe ciuchy ale tanie z gorszej jakości materiału, zamiast sweterka w galerii za minimum 70zł kupię spokojnie za 27zł szt na allegro, po dyskontach odzieżowych nie mam możliwości teraz chodzić ale tam też można się ubrać tanio i dobrze. Kup sobie spodnie i jakieś bluzki na wyjścia z domu i na początek wystarczy a w domu możesz sobie dalej chodzić w dresach i spokojnie co miesiąc uzupełnisz garderobę na nowo. Sprzedaj coś może jak masz i kasa wpadnie.

Gość piergolisz
szczupla dziewczyna wyglada lepiej w tanim t shircie i obcislych dzinach niz wielka w kostiumie mega drogim. Jak ktos powiedzial jesli to taki problem przytyj i o sprawie