Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulka2011

cavi-lipo - najlepsza metoda wyszczuplania?

Polecane posty

Gość nicca
czesc ja nawet bylam na zabiegu 1 na podbrodek i jak na razie efektow spektakularnych nie widze, ale zdaje sobie sprawe ze po 1 zabiegu raczej ich nie zobacze dlatego pewnie wezme jeszcze 2 lub 3 a zabieg sam w sobie bardzo przyjemny, nic nie boli nic nie parzy takze mozna lezec i releksowac sie:-) pozdrawiam p.s. zopbacze na podbrodku jakie to przyniesie efekty a pozniej jak okaze sie ok to pewnie brzuch i nogi pojda do roboty

Gość gość
najlepszy to jest icoone, próbowała wcześniej z różnymi zabiegami ale niewiele to dawało. zapisałam się na 5 zabiegów icoone w pięności dnia i problem szybko zniknął.... aż się nie spodziewałam, że to może takie rezultaty przynieść....

Gość gość
Cavi lipo i icoone wydają grubą kasę na reklamy, po to aby większość ludzi uwierzyła, że tylko ich sprzęt jest skuteczny. Prawda jest taka, że przez to zakup sprzętu jest drogi, a tym samym ostateczny klient musi zapłacić więcej za zabiegi. Wybierajcie salony, które pracują na polskim sprzęcie.

Gość Ariel222
Ale to nie tylko kwestia reklamy, to cavi lipo to akurat dobre urządzenie. Ja byłam na kilku zabiegach w Częstochowie, w derma clinic i serio zauważyłam różnicę. Centymetr z resztą też ją zauważa ;) Nie wiem, jak na inne obszary, ale na uda naprawdę pomaga.