Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham małe piersi

podniecają mnie kobiety z małymi piersiami

Polecane posty

Gość Deska jakich malo
Ja nie mam w ogóle piersi, jestem płaska jak mała dziewczynka. Dałabym się pokroić za normalny biust i nikt mi nie przetłumaczy, że kobieta bez biustu może być seksi

Deska, może masz fajny tyłek albo ładną buzię, albo chociaż niezłe nogi?:)

Gość Deska jakich malo
Nogi mam zgrabne, twarz też nie najgorsza, stopy 37, więc nie za małe, tyłek też dość płaski, choć facetom się podoba

Gość Heine_BDL
Widać w mej naturze leży Medytacji mych powierzyć Treść każdemu co się stara By zagrała mu fujara W świecie w którym partyturę Zna już tylko parę k**** Tych co nawet z Tannhausera Relacyjkę gładką zdadzą Jeśli im dwa tysie wsadzą W dupę Uważajcie drodzy moi Na te co o cyckach swoich Małych, suchych, zwisających O motylach wystających Dupach płaskich i udziskach Wąsach, pieprzach i wypryskach Wciąż gadają Takie w cnotę ubierają Wstyd by kochankowi zdradzić W których miejscach ma nie gładzić Lecz ich cnota jeno ninie Trwa gdy powód dla niej zginie Ta co cycków nie pokarze Lecz jest całkiem niezła z twarzy Loda zrobi nawet chętnie Inna dupę ma fatalną Za to cipkę całkiem zgrabną Będziesz się zabawiał w mnicha Zoczysz bułę - reszta kicha Tu znów znamię jest ogromne Tuż nad p***** - nawet skromnie Nie poliżesz ladacznicy Nad przyjemność swojej p**** Ceni honor, no i zdrowie To psychiczne - nóż się dowie Jakiś kretyn na facebooku Pozostanie mi seppuku Lecz i dla was drogie Panie Mam ja radę, niech mi stanie Cześciej niż to dziś się dzieje Choć i to jest już za wiele Mimo wad waszych wszelakich Nie panuję nad swym ptakiem Gabinetów kosmetycznych I skalpeli chirurgicznych U nas też już dziś dostatek Więcej niźli dziennie dziatek W GUSu statystyki trafia Wyrywajcie sobie wąsy, Leczcie pieprze, oczopląsy Niech już nikt się nie oszuka, Że kobieta to nie s***

Gość Icoztego
Deska masz racje z tym że nie są sexy ;) nic dobrze nie wygląda na płaskich dziewczynach ;/

Gość poster
Jeju... jak ja uwielbiam małe piersi, powtarzam to zawsze wszystkim kolegom. Czasem faktycznie się dziwią, ale jak dla mnie mały biust jest cudowny. Oddałbym siebie całego za mały zgrabny biuścik. :) Jak jest jakaś właścicielka takowego chcąca pogadać to proszę dać znać. ;)

Gość Hellmuth
Zazwyczaj kobiety z malymi piersiami maja fajne odstajace "antenki", tez mi sie to baaaaaaaaardzo podoba

Gość jam jest deska tereska
ja tez jestem deka mam dokladnie takie piersi:( http://www.google.pl/imgres?q=male+piersi&start=97&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=uQKFA9yngHlh3M:&imgrefurl=http://www.we-dwoje.pl/zdjecia%3Bpieknych%3Bpiersi%3Bi%3Bstyl%3Bgwen%3Bstefani%3Bdziennik%3B2011-07-05,wydanie,252.html&docid=fVGIl2YY0gFA3M&imgurl=http://www.we-dwoje.pl/p/a/33/1/1/15329/c1/c1_pokochajmy_male_piersi___galeria.jpg&w=646&h=300&ei=5gqiULHtNcSGswawvoCICA&zoom=1&iact=rc&dur=897&sig=115134186333753540736&page=4&tbnh=122&tbnw=236&ndsp=36&ved=1t:429,r:24,s:100,i:76&tx=126&ty=81

Gość Hellmuth
To przeciez nie sa male piersi...sa piekne...!!!

male sa...:( bardzo male

jak ja bym chciala miec piekne duze jedrne piersi:(

Gość poster
Cudeńko. :) Dałbym wiele za taką Tereskę ;)

Gość Hellmuth
Powiem Ci Teresko ze Twoje mi sie bardzo podobaja...o ile wygladaja tak jak na tej fotce....przepiekne

Gość Deska jakich malo
Deska Tereska, Ty chyba nie wiesz, jak wyglądają prawdziwe deski :) żadne z piersi, ktore pokazałaś nie są małe. Masz zajebisty biust i narzekasz, zamień się ze mną, to przekonasz się, co to deska

Gość Engelsborn
ja też uwielbiam małe piersi zawsze mnie interesowało ilu facetów tak ma i mogę spokojnie powiedzieć że 20% lubi duże cycki 40% lubi nieduże piersi i 40% szleje za super małymi cycuszkami i takimi które minimalnie wystają i takimi których prawie nie ma. KOCHAM MAŁE PIERSI :)

Gość kocham małe piersi
No proszę, nie wiedziałem że zakładając topic zrobi się tu poetycko. Jestem fanem małych piersi. Wiem że kobieta by chciała mieć większe, symetryczne i jędrne bez rozstępów. No ale cóż faceci też mogą mieć podobne problemy, np za mały, nie staje, krzywy, za duży za gruby, mała torba lub wielka itp Mnie się podobają małe piersi i powiem szczerze że takie laski mnie bardzo kręcą.

Zawsze będzie tak że ten co ma małego to che większego zaś ta co ma większe będzie chciała mniejsze. Osoba co ma grubego partnera będzie szła za szczupłym zaś Ci co mają blondynów chcą brunetów. to się nazywa życie.

Gość laffajetka
a ja ciumkałam cipciora

Gość małe to mniodzio
Małe piersi bym pieścił, zaś ich właścicielkę na rękach nosił wszędzie.

Gość petite1980
ale sie normalnie dowartosiowalam !!! dzieki chlopaki . Ja ma male B i nie powiem troche mnie wkurza ten fakt, jednak jako ze ma duzy fajny tylek i wszystko inne na miejscu, uznalam ze tak zachlanna nie moge byc :)

Gość small biust28
ja mam piersi w rozmairze 80B strasznie małe do moje budowy ciała, nie jestem gruba, ale szeroka w ramionach i klatce i dlatego wyglądaja na małe cos w rodzaju zdjecia z pod linka i moze nawet lekko mniejsze http://www.google.pl/imgres?q=ma%C5%82e+piersi&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1280&bih=705&tbm=isch&tbnid=2P3xnwHijBKlkM:&imgrefurl=http://www.se.pl/piersi,3337/%3Fpage%3D4&docid=JjYx8bsoSlvntM&imgurl=http://cdn18.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/111230/male_jest_piekne_267x165_crop.jpg&w=267&h=165&ei=eCepUK2cA8aC4gS3m4DoBg&zoom=1&iact=rc&dur=3&sig=104400934715241268904&page=3&tbnh=132&tbnw=213&start=67&ndsp=27&ved=1t:429,r:79,s:0,i:309&tx=101&ty=119 mam męża od kilku lat a łącznie jestesmy 10 lat razem gdy sie poznalismy bylismy gówniarzami, wiec wtedy jakikolwiek kawałek cycka go zachwycał. po latach niby zawzemowi ze mam ładne piersi, ze mu sie podbaja ale tylko gdy go o to spytam , nigdy sam z siebie tego nie powiedział. Mąz ma luzny jezyk juz po 2 piwkach, wiec spytałam sie go czy kręcą go duże piersi i powiedział ze TAK od tamtej pory czuje sie fatalnie. wstydze sie, zgubiłam gdzies swoja atarkcyjnosc i pewnosc siebie choc jestem ładna, zgrabną, modną i zadbaną kobietą. noszę dodatkowo staniki typu push-up przez co moje piersi wygladaja proporcjonalnie do sylwetki na klatce i przede wszytskim okazale ale wiem ze pod tym stanikiem kryje sie gąbka fajnie poczytac ze ejst ktos kto sie tak zachwyca małym biustem. napewno wówczas byłabym bardziej smiała otwarta w łozku i atrakcyjniesza nawet dla samej siebie