Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TotalnieZszokowanaCoJest678

Oazalo sie ze ma dziewczyne i ona do mnie dzwoni!

Polecane posty

Jakis tydzien temu nagle zadzwonila do mnie kobieta, faceta z ktorym pisalam smsy, rozmawialam przez telefon, e-maile, wymiana fotek, mysli o wspolnym spotkaniu... az tu nagle dzwoni do mnie jego dziewczyna (o ktorej nie wiedzialam, mowil ze nie ma, ze jest samotny, itd.) i ona mnie sie pyta czy mnie cos z nim laczy? Mowie ze jetem w szoku ze nie, ze tylko ze soba pisalismy, itd. ale ze chcial sie ze mna spotkac i pisal namietne smsy. Ona mi o nim wszystko powiedziala, okazalo sie ze facet wcale nie ma 27 lat tylko 31 i wiele innych. Oczywiscie mnie zrozumiala, gadalysmy normalnie, bez zadnych zlosci. Napisalam do niego smsa po tym zdazeniu ze juz wiem itd. Nie odpisal, nawet nie chce zeby odpisal bo juz nie chce miec z tym facetem nic wspolnego. Wiem ze ta kobieta mu tego nie daruje, chce do mnie jeszcze zadzwonic zeby pogadac. Ok ale co ja mam jej powiedziec? Ja nie chce miec zadnych problemow bo to nie ja zawinilam, a co jak on sie bedzie na mnie mscil albo cos? Przeciez to nie ja zawinilam, nie moja wina ze mnie oklamywal. Co mam zrobic? Bo sama nie wiem.

Przepraszam za literowki ale jestem w szoku nadal.

zdarza się nie wiem skąd ten szok różni ludzie się zdarzają na necie:) nie przesadzaj

A jak on ma się niby na Tobie mścić?:D Chyba nie dałaś mu namiarów na Siebie po za mailem, nr. tel. i td?:o

I pomóż tej lasce. Ona doznała chyba jeszcze większego szoku. Skoro podeszła do Ciebie normalnie, to spotkaj sie z nią, pogadaj, powiedz jak było. To wszystko.

Oczywiscie ja jej napisalam ze nie ma sprawy ze moze do mnie zadzwonic kiedy chce, napisala ze napewno zadzwoni i ze dziekuje. Ja wiem ze ona jest w szoku, ale nie wiem czy ja powinnam sie w to mieszac?

w sumie fajnie się zachowałaś że zaproponowałaś wsparcie, ale jak niby mogłabyś jej pomóc?

Ona mi w ogole zaczela mowic ze oni planuja dziecko, a ja szok,i sie pytam czy w ciazy jest? a ona ze nie ze staraja sie i ze niedlugo maja, znaczy mieli jak to powiedziala, brac slub...

Dreszczyk emocji... i brak zainteresowania u mężczyzn. Masz duże szczęście, bo możesz dowiedzieć się więcej o mężczyznach, lecz... później zaprzeczysz, że znasz czyjegokolwiek męża. Bo to podnieca.

No wlasnie nie wiem jak sie zachowac w tej sytuacji, ja owszem moge z nia porozmawiac przez telefon jesli chce jeszczez rozmawiac ale ja nie wiem czy chce sie spotkac z ta kobieta jesli ona bedzie tego chciala...

Gość jak poznaliście się
i gdzie?

Gość hahahah123624823
Poznali sie na portalu dla geji po huj sie pytasz autorki o to

Gość allibaba....No....
Też jestem ciekawa jak się poznaliście...przecież jakoś ten kontakt z nim nawiązałaś ...podejrzewam, że przez neta, skoro piszesz, że planowaliście spotkanie...

Gość dno....
Też miałam taką akcje jak jego dziewczyna, tylko, że mój pisał tylko maile i słali sobie foty...do dziś nie wiem czy z nią nie spał...ona mieszka w sąsiednim mieście, a on tam pracuje:(

Gość :-X
Też miałam taką akcje jak jego dziewczyna, tylko, że mój pisał tylko maile i słali sobie foty...do dziś nie wiem czy z nią nie spał...ona mieszka w sąsiednim mieście, a on tam pracuje:(

Gość kjdjje9
najlepiej jakbyscie sie skumały i zrobiły coś, jakas akcje, zemste na frajerze :)

Gość skrzypce_Vanessy
hahah, ciekawe jak się dowiedziała o tych waszych smsach :D