Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Pilna głodówka na jeden dzień + wasze wsparcie.

Polecane posty

Poszukuję dziewczyn na jeden dzień "głodówki oczyszczającej", same soki, woda herbata, ewentualnie lekkie śniadanie, ale lepiej nie :). Jestem na diecie już dość długi czas lecz dziś dopada mnie chwila zwątpienia, mam ochotę rzucić się na jedzenie dlatego jutro muszę zrobić dzień głodowy:( Pomoże ktoś?:) PS: Głodówka tak na mnie działa że mi minie, a nie że się rzucę na jedzenie to tak na zapas gdy by ktoś chciał mi napisać że po się rzucę :) Dołączy ktoś na ten jeden dzień, pomożecie?:) Z góry dziękuję :)

Gość lecęc-i
jesteś?

Gość to ja Wajola
kiedy chcesz glodowac ? :D

to ja Wajola Dziś, i własnie zaczynam :P Na śniadanko kawka potem tylko herbata Yerba :) mam nadzieję że wytrzymam, dziś mam sporo nauki to może zapomnę:) która dziś dołączy?

Gość no nie!!!!!!!!!!!!
na głodowce nie pije sie kawy tylko wode

no nie!!!!!!!!!!!! ja w ogóle nie pije kawy, ale aby dziś funkcjonować ( a muszę się uczyć) to muszę ta ohydna kawę wypić :o Ostatnio nic mi sie nie chce :o nie mam już siły na diete, uczyc to mi sie nic a nic nie chce po prostu nie mam na nic siły :o

Gość wrrrrrrrrrr
no kawe sobie bym dzis odpuscila 1 dzien na głodowce ale bez kawy a kawe jutro wypijesz ale zrobisz jak chcesz powodzenia

Gość palllka
zjedz cos a nie głodowke na nic nie masz sily a na glodowke masz paranoja jakas

Kiwi, może zrób jednodniową dietę owsianą, przynajmniej energii będziesz miała więcej. I też organizm oczyszcza. No i głodna nie chodzisz. A jeśli masz dość swojej diety, to zmień na inną, która bardziej będzie ci odpowiadać.

Gość kredkkaa
ja nie moge zrzucic brzucha co polecacie oprocz cwiczen jaka diete

Gość kredkkaa
ile mozna zrzucic w 1 dzien

Gość Nina z Loyda
jaką dietę stosujesz? jak zrzuciłaś te kilogramy?

Nina z Loyda Rozsądną dietą MŻ czyli 1000/1200kcl:) i ograniczenie nie zdrowych produktów. Startowałam w lipcu od 102kg:)

Gość kredkkaa
halooo odpowiecie mi ?

Gość kredkkaa
tak ale ja juz w tym roku mialam chyba ze 6 diet haha i czy taka dieta mi zadziała?

Gość kredkkaa
moze kopenhaska? jak ci sie zdaje

kredkkaa Nie wiem, ja nie wierze w te diety "cud" chociaż w akcie desperacji zastanawiam sie własnie na SB bo juz muszę coś innego zrobić bo nie wyrabiam a szkoda mi zaprzepaścić dietę, musze sie ogarnąć i zmotywować na nowo bo jak tak dalej pójdzie to za dzień, dwa wyląduje w lodówce :o

Gość kredkkaa
to sb to tez nie ma prawie nikogo, zeby ktos byl to moze bym zrobiła a tu zaraz uciekaja i nie koncza diety i nie ma wsparcia , a mysle tez o occie jabłkowym

Gość herbatka z cytrynką 2012
kiwi ja dzis jestem tylko na plynach - dzis dobry dzień na oczyszczenie i zgubienie do 1,5kg - 0,5 potem wraca ale zawsze kilo mniej - co 2 tygodnie tak robie - jest to zwiazane z fazami ksiezyca - wiadomo potem sie nie obzeram i pomalutku mi spada - z 70 mam obecnie 64 - do konca roku mysle ze bedzie 60. Dzis jestem po herbacie z cytryna - 0,33 l multiwitamina- 0,6 l przede mna jeszce herbata owocowa - 0,33 l kawa - pół lyzeczki cuku do kawy a reszta bez cukru - 0,33 l sok pomidorowy - 1l herbata mietowa - 0,33l melisa-0,33l i moze ze szklanke wody z cytryna

Gość kredkkaa
ja piłam pare dni potem zapominam i tak w kolo

Gość szsszaaaaaaaaa
a mozna pic sok z buraka lub marchwi taki 1 dniowy bedac na plynach?

Gość herbatka z cytrynką 2012
ja jak robie ten dzień płynny to tylko owocowych sokow nie tykam , a tak czy wielowarzywny czy tak jak dzis pomidorowy to bez roznicy - aby plyn - takze spokojnie buraczany moze byc

szsszaaaaaaaaa jasne że tak:) bynajmniej ja pije :) chodzi o to aby nie jeśc pokarmów stałych i cięzkich :) herbatka z cytrynką 2012 o co chodzi z tym księżycem?:D kredkkaa a ile schudłas na tych wszystkich dietach?

Gość szsszaaaaaaaaa
ile \mozna w 1 dzien zrzucic