Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Pilna głodówka na jeden dzień + wasze wsparcie.

Polecane posty

Gość tyhtfg
herbatko bzdura. Sok z kiszonej kapusty nie podrażnia żołądka. Głupi stereotyp.

Gość szsszaaaaaaaaa
musze wpasc w rytm jakiejs diety a potem te pyny w sumie to ja rano pojadłam krowek wiec nie sa to płyny i do tego # dzis i wszystko na kupe

o 12 ide na godzinke sie pouczyc, moje maleństwo zasnie wtedy pewnie, musze się zebrac bo 19tego egzamin:D

Gość mnie sie wydaje, ze
mozna nim włosy plukac po myciu

Gość ololoanaz
czy [picie plynow to głodowka? chodzi mi o picie sokow

Gość herbatka z cytrynką 2012
kiwi ale tobie i tak super idzie ja w 3 miesiace 6kilo zgubilam a ty 15. Tyle że ja w niedziele robie sobie taki dzien dobroci - chyba ze wypadaja plyny no to w sobote i wtedy jem i chleb i jakiegos batonika i obiad z dwoch dan - i wtedy czekam znowu tydzien zeby cos dobrego pojesc:)

Gość do kiwi
brak słów, ostrzegałam cie już parę razy że na twoim kretyńskim odchudzaniu daleko nie zajedziesz:O A ta pseudo głodówka to Twój kolejny gwóźdź do trumny Człowiek się odchudza po to żeby pozostać szczupłym a nie po to żeby szybko zbić kilka kilogramów WAGI (nie mylić z tłuszczem) Tobie bardzo ciężko będzie wyjść z tej spirali... A kretynka która nie pije po 19, bo płyny też swoje ważą to już położyła mnie na łopatki:):):):) Skoro ci tak zależy żeby mieć mniej na wadze to upierdol sobie może nogę, na pewno ładnych parę kilogramów ci spadnie:):):) Odchudzanie to redukcja tkanki tłuszczowej, a nie utrata wagi, debilki!!!!!

do kiwi dziękuję za wypowiedz, ale wyzywanie mnie od debili mogłas sobie darowac :) herbatka z cytrynką 2012 nie no ja tak nie mam :) ale ostatnio a to był mąz, a to goście a to my w gościach i tak sie przewijało "zwykłe" jedzonko i teraz mnie strasznie do niego ciągnie :(

Moja przyjaciolka schudla 30 kilo....jak ja zobaczylam nie moglam uwierzyc. Wziela sie za siebie, poszla na silownie i pod okiem trenera, on tez jej powiedzial co i jak jesc, schudla. chodzila 3-4 razy w tygodniu, na 2-3 godz cwiczen. I jadla , ale inaczej i mniej. Jak mi opowiadala to wlasnie ta silownia najwiecej pomaga. Pozdrawiam i powodzenia

a ty se kolezanko "do kiwi" licz ze slowami bo dla mnie zaden problem wyciągnąc z jakiego kompa piszesz i potem niezbyt mile sa konsekwencje. Kazdy odchudza sie po swojemu i uwazam że wazne ze sie cos robi i krytyka czasem potrzebna ale daruj obrazanie bo po co ci klopoty

Gość do kiwi
No dawaj, wyciągaj!!!!

Gość szsszaaaaaaaaa
siedze i wcinam krowki chyba ponad pol kilo zjadam stres robi swoje\\ m,am jeszcze pol kilo i pewnije wszamie apotem pomysle po co mi to byo tez tak macie?

ja dziewczynki musze wyjśc na miasto, wcale mi się nie chce :( aaa i jeszcze mam zarąbiste fioletowe palce, super wyglądam :P

Gość Twoja głodówka
....Kiwi, spowoduje jedynie tyle, ze od jutra począwszy Twój wystraszony głodem organizm będzie magazynował wszystko co mu zapodasz Głupich nie sieją :o

kiwi ja tez sie trzymam- chociaz jak robiłam mizerie dla dziecka to sie zapomnialam i ze dwa plasterki ogorka zjadlam. Głodu nie czuję, teraz juz tylko sok pomidorowy tak jak mowilam do 19.00 bede pic. A te co tak sie mądrzą to pewnie same grubaski i zazdroscicie że innym sie udaje zejsc z wagi. Zgubienie 15 kg tak jak w przypadku kiwi powiem ze jest naprawde nie lada wyczynem, a że potem gorzej spada to nie ma w tym nic zlego że czlowiek probuje inaczej. Mi ta płynna dietka co 2 tygodnie bardzo pomaga bo są szybsze efekty. Nie rzucam sie na zarcie, na drugi dzien po plynach tez sie bardzo ograniczam - na jutro mam zaplanowany jogurt naturalny z otrebami, jablko, filet z kurczaka na grilowanej patelni, salatka z pekinki i tez duzo picia

ja jutro chyba cały dzień owsianka :) a teraz uciekam sie uczyc 100pyt dzis muszę wkuć :D ciężko będzie bo młodsza nie spi starsza rozrabia :P do 18tej kuje do bólu, ospuściłam i nic juz nie pamietam buuuu

Gość gyrkasa
kiwi co jesc zeby do swiat schudnac 5 kg napisz co jadłas i ile razy

gyrkasa Ja dośc drastycznie sie traktowałam :) Nie słodzę nie jem słodyczy musli sama robię jem owsianki obiady na parze, potem jakieś zupy zero soli, przyprawy sama komponuję tylko zielona herbata i yerba soki tylko wyciskane ( sama) owoce raz dziennie pieczywo chrupkie graham zero potraw mącznych i td:) dużo warzyw duzo nabiału ( chudego) to tak z grubsza :) to tak z grubsza

Gość gyrkasa
kiwi dziekuje , tzn zupy nic a nic niczym nie doprawailas nawet ziołami suszonymi,? one sa dozwolone chyba zeby schudnac

gyrkasa na poczatku w ogóle nie jadłam zup:) tylko ryba/pierś na parze z warzywami, teraz jem np leczo na piersi, krewetki i tp:) ale teraz kupuję taka specjalną vegetę :) znaczy taka jaka mogę stosować :)

Gość gyrkasa
a mozesz zdradzic jaka ta wegeta?

a przyprawy to zrobiłam: zioła, pieprz cytrynowy, papryka, czosnek, curry i już nie pamiętam co jeszcze, zmieszałam wszystko i z tym jadłam ryby i pierś :)

Gość gyrkasa
dzieki jeszcze raz a lizcyąłs kalorie? sorki ze tak pytam ale pieknie schudlas gratuluje

Gość gyrkasa
a co myslisz o tej 13 dniowej?

gyrkasa jesli jadłam cos co miało na opakowaniu kalorie to liczyłam a to co nie miało to tak z grubsza obliczałam:)

Gość gyrkasa
no a do ilu tak liczylas?