Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowaniec

Laska poznana na Czacie, 21 lat ale bardzo mega brzydka truje mi na FB

Polecane posty

Gość zdegustowaniec

Aż żałuję że podałem jej kontakt na Facebooku. Gdy tylko jestem dostępny, to od razu zaczyna mi truć... a ja ilekroć widzę jej ikonkę piszącą do mnie, jestem nerwowy. Żeby taki pasztet mi truł, muszę coś z tym zrobić. Wiem, wiem, wygląd nie jest najważniejszy, ale na litość boską, ona nawet pisać nie umie, sami zobaczcie jakie teksty do mnie wali: oj no nunek uuu

Gość tak i owaka
haha nunek nie denerwuj sie

Gość oj ignoruj dziewczę
A nie możesz jej zablokować? Było zaczynać? :D

Gość tak i owaka
ho ho no niby wygląd sie nie liczy ale co zrobić jak obrzydza? nidyrydy

Gość zdegustowaniec
No laska może się nie podobać, być neutralna, ale ta po prostu jest paskudna!! Wkurza mnie gdy mnie zaczepia na Facebooku i jeszcze żeby miała jakąś sprawę, to nie... od czapy wali. Napisałem jej ostatnio że jestem zajęty i żeby mnie nie męczyła, to ona że już się więcej nie odezwie, ale boję się że dalej będzie truć. Gdy tylko wejdę na Facebooka i widzę że ona włazi, to aż odechciewa mi się tam być :(

Gość retro6554
nie brzydka tylko gruba!

Gość vfdv fdvfv
HAHAHAHA nunek

Gość vfdv fdvfv
nieładna ale swoją drogą nie powinieneś tu wrzucać jej zdjęcia

Gość przecież na fejsie
można zmienić ustawienia czata tak, żebyś był widoczny dla wszystkich poza nią...

Gość nunek..nie daruje ci
tej nocy! nanana na :D

Gość ikede
nunek a ze mna się umówisz?👄

Gość płacić tyle kasy za psa
palant z ciebie i tyle teraz męcz sie, nunek 🖐️

No naprawde kaszalot straszny...i ten tombak ahaha wspolczuje,ja bym zablokowala to to albo napisala spadaj i tyle,co to za problem

następna głupia 🖐️ dziewczyna z fb ma potencjał - ładne oczy, brwi, usta. tylko jest za gruba. gdyby o siebie zadbała, zmieniła fryzurę, schudła inaczej byście gadali, a nuniek ślinił by się tak, że musiałby zakładać podczas rozmowy z Nią śliniaczek

Glupia to ty jestes sama to pokazując, oceniasz mnie nie znajac... A co do tej dziewczyny moim zdaniem jest oblesna i tyle...

Wiki ja nie jestem głupia, bo nie oceniam ludzi po wyglądzie :) a ty tak właśnie zrobiłaś oceniłam cie po twojej wypowiedzi

Gość Layla201212
wiki ciebie mozna ocenic po samych twoich wpisach i ja rowniez stwierdzam ze puste z ciebie kurwiszcze :P a dziewczyna ze zdjecia gruba ale ma ladna twarz i wystarczy zrobic jej porzadny makijaz, zajac sie jej sylwetka i bedzie super. a ty to takie bozyszcze ze uwazasz ze zaraz na ciebie leci? moze uwaza cie za dobrego kumpla itp a ze ty jestes pustym skurwielem dla ktorego tylko wyglad sie liczy to tego juz ona nie wie :D i nie jestem gruba ani brzydka ale mam wsrod swoich przyjaciolek rowniez osoby nieurodziwe czy otyle i nie oceniam ich po wygladzie bo sa wspanialymi ludzmi i raza mnie takie opinie pustych skurwieli i kurw na temat drugiego czlowieka. nie boicie sie kiedys ze karma wroci i wasze potomstwo bedzie grube/brzydkie i odtracane?

Gość Layla201212
a i wiki uwazaj oraz autorze skurwysynie :) bo los nie rychliwy ale sprawiedliwy... jak padnie wam tarczyca (co moze zdarzyc sie kazdemu) to bedziecie wpieprzac takie leki po ktorych bedziecie wieksi niz ta dziewczyna. albo jak zachorujecie na raka lub bedziecie miec wypadek.... radze sie opanowac za wczasu

Ej sory ale kazdy ma prawo do wlasnego zdania a wy chyba o tym zapominacie...nie oceniam jej po wygladzie kretynko tylko ocenilam jej wyglad

skoro, jak twierdzisz, ptasi móżdżku, że każdy ma prawo do oceny, to tym bardziej ja i Layla możemy ocenić ciebie, czyż nie??? :)

Layla, kurwiszcze to cie robilo i nie wychowało...a teraz zegnam nie bede psuc sobie humoru z rana przez zyciowe kaleki...bye

Tak, tak Wiki. Idź polansuj swoją cudną buźkę po wsi. Tylko się broń boże nie odzywaj, bo cały urok pryśnie :)

Gość solver_666
pewnie to, że podałeś jej fb odebrała, że jesteś chętny na rozmowy z nią - i się tego uczepiła, jak tonący brzytwy, bo pewnie rzadko zadarza jej się żeby ktoś - w dodatku zakładam pewnie dobrze wyglądający - dał jej kontakt na fb... ale niepotrzebnie się emocjonujesz, myślę, że z nią nieraz zrywano kontakt i wie, że jak zaczynasz przejawiać "brak czasu" itp. to znaczy, że nie chcesz słuchać/czytać jej ględzenia... choć fakt, rozumiem, że może być choroba-tarczyca itp. (choć takich otyłych z tego powodu to jest pewnie jakiś promil), ale nie rozumiem czemu tego typu baby jak ta tutaj mają taką nachalną osobowość, graniczącą z taką bezczelnością... zresztą z tym związane też jest ich olewanie własnego sadła - one nie są estetkami... wręcz przeciwnie, więc nie będą na takimi 'drobiazgami' zawracać sobie głowy...

Gość ale.......
brzydka..... ona chyba samej siebie nie kocha ze tak wyglada. Gdyby sie kochaja to zrobila cos z soba. Schudlaby, umalowalaby sie i do fryzjera by poszla. Ona jest strasznie zaniedbana. Czasami dziewczyna nie jest pieknoscia ale wystarczy ze jest zadbana to juz inaczej wyglada.

Gość gnojek ale taki prawdziwy
strach taką spotkać nocą w ciemnej alejce

Gość ale.......
noi uwazam, ze dziewczyna powinna byc szczupla, nie szkielet ale wygladac normalnie a nie jak wieloryb. A z choroba tez da sie powalczyc i schudnac, moze nie do rozmiaru 34/26 ale 38...... a ona ma chyba z 44 albo 46. W tym wieku!!!!!

Gość ale.......
34/36 mialo byc

Gość ale.......
placic tyle kasy za psa i co z tego ze ma potencjal jak nic z tym nie robi i wyglada tak jak wyglada. Ktos moze miec potencjal zebyz zarabiac 10tys a zarabia 1 tys.

ale... Szkoda dyskutowac z nia to jakas narwana pannica i nawet zeby mlotem walic tak nic nie wkujesz do tedo zakutego lba