Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowaniec

Laska poznana na Czacie, 21 lat ale bardzo mega brzydka truje mi na FB

Polecane posty

Śmieszne te wpisy, gdzie pytają autora, czy on sam model i bozyszcze :D To znaczy, ze nie można wybierać, mieć jakiś typ ulubionej urody, wymagania? Trzeba brać pierwsza lepsza. Ogarnijcie sie :O Usun ja Z fb.

Gość ale.......
Wiki ona sie tak denerwuje bo pewnie sama wyglada podobnie;)

Gość solver_666
takimi mitami i gadaniem, że 'wygląd nie jest ważny, liczy się wnętrze' (to jaka jestes itp.) robi się tylko krzywdę tym kaszalotom, które żyją w ułudzie, że tak jest naprawdę i myślą, że tylko trafiają na złych ludzi, co to nie chcą 'dostrzec ich pięknego wnętrza' i w związku z tym nic z sobą nie robią, aby poprawić swój wygląd, zadbać o siebie bardziej...

Solver666 ma racje. Ja osobiście zawsze uważałam, ze wygląd jest ważny. Nie dam szansy grubasowi/brzydkiemu, bo sie go najzwyczajniej brzydze. Ale jak to mówią, każda potwora znajdzie swojego amatora. Co kto lubi ;-)

Gość zeby tez wami tak sie ludzie
brzydzili :D

Może tez być i tak. Przecież nie każdy musi mnie lubić, nie każdemu muszę sie podobać. To jest normalne. Nie będę sie zmuszala do randkowania z kimś, kto mnie obrzydza.

Gość ale.......
dokaldnie hahaha, potencjal moze miec ale co z tego skoro wyglada ochydnie. ja nie pojmuje kobiet, ktore sa tak zaniedbane. Luster nie maja w domu?

Gość niewierna sucz...
Gdyby swinia miala skrzydla to by mogla latac...

Gość sjkhnjdbhebcdfhvbfcghrvb
ładna sciemna, ta dziweczyne mozna znależź w google na jakims forum o kwiatach i jest meżatka.

Jeśli się odezwie nastęnym razem napisz jej żeby zamiast siedzieć na czacie poszła lepiej do frycka, na siłownię itd. Po czymś takim się juz raczej nie odezwie, a i jej pomożesz :)

Gość gnojek ale taki prawdziwy
straszna.... czy ktoś taki naprawdę nie zdaje sobie sprawy, że może budzić niesmak i odrazę... bleeee

Gość ./.,,,
ona ma wasy!!

No więc czytam i czytam i widzę że w waszych oczach wszystkie dziewczyny powyżej rozm. 38 to dla was tzw. "pasztety". Życie jest okrutne i sama dobrze o tym wiem. Kiedy byłam szczupła to miałam mnóstwo znajomych. Potem, gdy się zaniedbałam to nosząc rozm. 48 miałam ich tylu, że na palcach jednej ręki można było liczyć. Dbałam o siebie, bo fryzjer, kosmetyczka, maniciure, solarium od czasu do czasu. Nic to nie pomogło w zwiększeniu liczby znajomych. I nagle w ciągu 3tyg schudłam do rozm. 42/44 (fakt jest taki że byłam chora i nikt nie wiedział co mi jest). I nawet bez makijażu się za mną oglądali:) A teraz jestem w ciąży z pierwszym dzieckiem i znowu rozm. 48, a mimo to czuje się wspaniale:) głównie wszystko idzie mi w brzuch. W biodra i cycki prawie nic. I będę mieć motywację żeby po porodzie jak najszybciej schudnąć, oczywiście w zdrowy sposób. I choć nigdy nie będę wyglądać jak modelka to będę się w swoim ciele czuć lepiej jeśli będę ważyć mniej:)a do swojego wyglądu nic nie mam, wiem że jak coś chcę to to osiągnę:)