Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fejdharrrag

stylizacja na ślub - bez białej sukni

Polecane posty

Gość fejdharrrag

Mam pytanie, co myślicie o podobnej stylizacji (na zdjęciu z lewej) http://tnij.org/s7dl http://tnij.org/s7dn Myślałam o podobnej sukni, wygląda cudnie, zwiewnie, tylko trochę inny dekolt bo w takim jest mi niekoniecznie dobrze. Ślub biorę cywilny, kościelnego nie mam w planach. W bieli wyglądam źle i generalnie nie mam ciśnienia na typową suknie ślubną.

Gość bfvirwgjive
piękne te suknie, uwazam ze idealne na ślub zreszta nie tylko cywilny spokojnie i na koscielny by sie nadaly ja tez biore slub cywilny tylko i zastanawiam sie caly czas nad kreacja, tylko ja bym chciala cos krotkiego coby mi tancowac bylo wygodnie :)

Gość Renkaaa
Jak najbardziej :) Ta z zielonymi elementami jest taka sobie, ale ta druga jest świetna! :)

Gość bardzo ładna
ta suknia. A w jakim miesiącu bierzesz ślub?

Gość fejdharrrag
Ślub w maju. Chodziło mi oczywiście o tę suknię z lewej. Ta z zielonymi kwiatami nieszczególnie mi się podoba. Zastanawiam się teraz jak wykombinować taką sukienkę, bo to dzieło jakiegoś projektanta...Ja na suknie mam spory budżet, ale nie aż tak duży :)

Gość bardzo ładna
myślę, że na maj pasuje idealnie. Jest taka zwiewna, śliczna po prostu :) Nie ma sensu wydawać kasy na suknię "z metką", bo na pewno masz więcej wydatków, a dobra krawcowa jak pokażesz jej fotkę na pewno wyczaruje dla Ciebie takie cudo. Najważniejsze teraz znaleźć dobrą krawcową i to szybko :)

Gość ergthhgn
a czemu niby nie biała ?bbrzuch pod nosem ? - kolejna zkurwiona przed ołtarz

Gość fejdharrrag
Nie , no proszę, może czytaj ze zrozumieniem. Nie mam dzieci, nie zamierzam mieć, nie biorę kościelnego bo ani ja ani partner nie jesteśmy wierzącymi. Ta polska mentalność, tylko o brzuchach i ołtarzach...aż się za przeproszeniem rzygać chce czytając takie komentarze.

Gość ergthhgn
to tylko slub cywilny? ee to żaden ślub, żadna uroczystośc - kup w lumpeksie jaką łache i po sprawie

Gość bardzo ładna
każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale Autorka zapytała co sądzimy o sukniach które przedstawiła, a nie o jej życiu prywatnym, które tak chętnie oceniacie! do ergthhgn - już dawno skończyły się czasy z "wpadkami" więc zmień to swoje zaściankowe myślenie.

Gość fgfgfg56565
zależy jaki masz typ urody- taka beżowa kiecka, to może skutecznie zgasić nawet wielką urodę i będziesz wyglądać "niewyraźnie"

Gość Renkaaa
Ja nie wiem czemu na tym forum wiecznie można przeczytać, że ślub cywilny to żaden ślub. Ale oczywiście, jak ślub to tylko w kościele, w białej bezie, na 200 osób. To nic, że młodzi niewierzący, ślub w kościele ma być i już. Co za naród :/ Autorko, ja bym popytała po znajomych czy ktoś nie zna dobrej krawcowej, raczej nie sugerowała się internetowymi forami. A suknia na majowy ślub idealna o ile faktycznie pasują Ci takie kolory.

Gość fejdharrrag
Obawiam się właśnie trochę o kolor. Ona mi wygląda na taki pudrowy róż....ja jestem typ zimowy, niebieskie oczy, bardzo ciemne włosy, jasna karnacja (ale jakimś cudem w bieli mi kiepsko...). Najlepiej mi w zdecydowanych kolorach, czarnym, czerwonym, również dobrze w fioletach...ale zawsze głębokich kolorach....inaczej jestem, jakby to ująć , rozmazana.. Wyglądam świetnie w czerwonym, nawet myślałam o takiej stylizacji, trochę z pazurem...ale wydaje mi się to trochę takie tandetne, a ta sukienka wygląda idealnie majowo. Druga sprawa...gdzie ja znajdę taki materiał...nie mam zielonego pojęcia. Nie chcę tafty ani nic świecącego, ani tiulu bo jestem raczej niższą osobą i za żadne skarby nie zrobię ze siebie śnieżnej kuli. Macie jakieś pomysły? Może widziałyście gdzieś propozycje fajnych sukien niebanalnych an majowy ślub, ale i nie kiczowatych jak morze tafty i gorsecik...?

Bardzo ładna suknia, ciekawy pomysł na kreacje do ślubu cywilnego czy kościelnego. Podoba mi się to, ze coraz więcej dziewczyn nie wybiera typowych sukien ślubnych a takie bardziej fantazyjne. Suknia naprawdę ładna.

Gość Anka938
Skoro idziesz tym niekonwencjonalnym tropem, polecam biżuterię Yvon - jest sztuczna, chociaż bardzo przypomina prawdziwą. Zaoszczędzisz pieniądze, a i tak będziesz lśnić!