Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

seks ankieta

Polecane posty

Gość do autor
piedestał:0 co na miałeś na myśli w pytaniu 7 seks imprezowy? sprecyzuj?

Gość Xenomorph
Dziwisz się, że 6 partnerów? Takie czasy, taka moda.

A może ona jest starsza i już zdążyła mieć więcej partnerów?? Nie pomyśleliście? (Chyba, że wiecie, ile ona ma lat :P )

Gość rgrf
1. W jakim wieku miał miejsce Twój pierwszy raz? 17 2. Ilu miałaś dotąd partnerów seksualnych 2 3. Jaka jest Twoja ulubiona pozycja? od tylu i na boku 4. Jak często uprawiasz seks? 3 razy w tygodniu 5. Czy lubisz seks oralny? bardzo 6. Czy uprawiałaś kiedyś anal? nie 7. Czy uprawiałaś tzw seks imprezowy? nie 8. W jakich miejscach publicznych uprawiałaś seks? w biurze 9. Kto zwykle inicjuje zbliżenie: Ty czy partner na zmiane 10. Czy masz za sobą jakieś praktyki femdom/bdsm? nie

Gość hiehiehiehieheie
piedestał przecież pytanie nie brzmiało "ile masz TERAZ lat" tylko "w jakim wieku byl Twój PIERWSZY raz", może ona już jest po 30stce ;)

hiehie: sorry, już sam zapomniałem, jakie pisałem pytania :) w biurze to było z kolegą, partnerem?

Gość rgrf
8. W jakich miejscach publicznych uprawiałaś seks? w biurze i jeszcze nad morzem

Odpowiedzi mogą być krótkie albo trochę dłuższe 1. W jakim wieku miał miejsce Twój pierwszy raz? 16 2. Ilu miałaś dotąd partnerów seksualnych 3 3. Jaka jest Twoja ulubiona pozycja? piesek 4. Jak często uprawiasz seks? codziennie 5. Czy lubisz seks oralny? tak 6. Czy uprawiałaś kiedyś anal? nie 7. Czy uprawiałaś tzw seks imprezowy? nie 8. W jakich miejscach publicznych uprawiałaś seks? cmentarz, pub, za figura matki boskiej w trkcie procesji, park, pole, las, samochod i wiele. by tu mozna wymienic 9. Kto zwykle inicjuje zbliżenie: Ty czy partner zalezy 10. Czy masz za sobą jakieś praktyki femdom/bdsm? mam

te miejsca to dość dziwne, by nie powiedzieć... za figurą MB w trakcie procesji... Jasne!!! Napiszesz jakie te praktyki femdom/bdsm?

staram się być tolerancyjny, ale... sorry, że to napiszę: żeby uprawiać seks na cmentarzu to trzeba mieć naprawdę nierówno pod sufitem...

Gość ale jaja hahahahahaha
:D:D:D

1. W jakim wieku miał miejsce Twój pierwszy raz? prawie 16, na pralce :D 2. Ilu miałaś dotąd partnerów seksualnych? do tego nigdy w zyciu sie tu nie przyznam :D 3. Jaka jest Twoja ulubiona pozycja? od tylu i po bozemu 4. Jak często uprawiasz seks? ostatnio rzadko :( 5. Czy lubisz seks oralny? lubie robic loda ;) z polykiem tez :D 6. Czy uprawiałaś kiedyś anal? tak, lubie. 7. Czy uprawiałaś tzw seks imprezowy? co to jest sex imprezowy? 8. W jakich miejscach publicznych uprawiałaś seks? w wielu, nie chce mi sie wymieniac. 9. Kto zwykle inicjuje zbliżenie: Ty czy partner: roznie, zalezy od nastroju 10. Czy masz za sobą jakieś praktyki femdom/bdsm? lubie lekka przemoc w lozku ;)

Gość Samotna Tereska
Toż swiństwo jest:(

seks imprezowy to seks na imprezie. Może jednak wymienisz te miejsca? Anal: trzeba się do tego jakoś specjalnie przygotować?

Gość sfsdgdfhtjyiuoiulkjljkljk
Odpowiedzi mogą być krótkie albo trochę dłuższe 1. W jakim wieku miał miejsce Twój pierwszy raz? 18 2. Ilu miałaś dotąd partnerów seksualnych 1 3. Jaka jest Twoja ulubiona pozycja? NA ŁYŻECZKĘ, na stojąco 4. Jak często uprawiasz seks? 4 razy w tygodniu 5. Czy lubisz seks oralny? tak 6. Czy uprawiałaś kiedyś anal? tak 7. Czy uprawiałaś tzw seks imprezowy? nie 8. W jakich miejscach publicznych uprawiałaś seks? las, plaża, pociąg 9. Kto zwykle inicjuje zbliżenie: Ty czy partner po równo 10. Czy masz za sobą jakieś praktyki femdom/bdsm? nie

seks imprezowy to seks na imprezie - sexu nie, ale robilam dobrze facetowi reka pod stolem, a on mi ;) Liczy sie? I Może jednak wymienisz te miejsca? na parkingu w aucie, na drzwiach kosciola (to calkiem niedawno), pole namiotowe, w kiblach (knajpy i stacja benzynowa), w lesie na masce samochodu, w hotelu na parapecie (mialam widzow, dodatkowo mnie to podkrecalo), na pomoscie nad jeziorem (przechodzilo kilka osob), w jacuzzi, w basenie, w jeziorze, na klatce schodowej (nie moglismy dojsc do meiszkania, i zaczelismy na klatce a skonczylismy na podlodze w przedpokoju). Nie pamietam juz, ale kreci mnie to, na dodatek lubie spontany wiec czesto mi sie zdarzaja takie sytuacje ;) I Anal: trzeba się do tego jakoś specjalnie przygotować? jak chcesz, ja sie wole przygotowywac ;)

fajnie, że lubisz spontany, mam nadzieję, że Twój partner też. na imprezie: pewnie że się liczy. Robiłaś to swojemu facetowi czy obcemu?

Gość asfggtag
Odpowiedzi mogą być krótkie albo trochę dłuższe 1. 14 l. :-) 2. 5 3. zależy na co mam ochotę. 4. prawie codziennie 5. czasami. 6. tak 7. tak 8. łąka, las, plaża 9. różnie to bywa 10. nie