Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKF99GGGss

BLAGAM POMOZCIE MI JAK NAPISAC CV JAK SIE MA TAKA SYTUACJE ?BLAGAM...

Polecane posty

Gość KKF99GGGss

skonczylam 30 lat i jestem bez pracy od 27 roku zycia i mam taka luke w zyciorysie ze masakra.. nie wiem co robic bo nie moge napisac cv przez to i bledne kolo sie tworzy bo chce napisac a nie wiem jak jak mam taka luke a klamac sie nie da mialam depresje i inne rzeczy nieprzyjemne ze zdrowiem i dopiero teraz naprawde musze wstac z kolan i wziac sie za zycie bo zostane z niczym :( blagam co byscie zrobili jakbyscie mieli tak tragiczna sytuacje jak ja? co byscie napisali w cv? przeciez nie napisze o pracy na czarno gdzies tam za granica albo w pizzeri:( rycze tylko bo jak chce pisac to cv to mnie zatrzymuje ta luka i brak doswiadczenia :( boje sie ze zaden pracodawca mnie nie przyjmie:( mam tylko magistra zrobionego i jakis tytul technika szkoly policealnej i tylko staz polroczny w przedszkolu z bezrobocia i nic wiecej :( nie wiem co pisac i jak w cv:(

Gość napisze tyle....
ja mam podobną sytuację do Ciebie, a nawet dużo gorszą, większa dziura i ja w ogóle już pracy nie szukam, bo nie wierzę, że znajdę

Gość KKF99GGGss
nikt nie ma gorszej kochana bo ja w dodatku mam 30 lat juz wiec wiek to masakra a co dopiero fakt ze nie mam skladek w zusie do emerytury itd..

Gość KKF99GGGss
poza tym znam kobiety w tym wieku bez pracy od lat ale one maja wytlumaczenie bo maja meza i dzieci i to ich usprawiedliwia chociaz a ja jestem sama i nie planuje dzieci ani meza wiec siedze z niczym i nieprzydatna dla spoleczenstwa a do tego z fobia spoleczna i nerwica i depresja z ktorej jakos pomalu ale wychodze..

Gość KKF99GGGss
no a czemu nie pracowalas? i czy masz wyksztalcenie?

Gość małgoooo002
Podtrzymuję pytanie. Rok przerwy z powodu depresji:( Teraz staję na nogi. Kochani, jakieś mądre rady? Ktoś był w takiej sytuacji?

Gość napisze tyle....
Bo mam to samo co Ty: depresja, fobia, nerwica. Nieśmiałość.

Gość małgoooo002
dobrze wiedziec, że nie jestem sama..

Gość napisze tyle....
no nie jesteś, po co te rozpacze na forum? pełno takich ludzi teraz, przy takim bezrobociu.

Gość jhfhhg
nie chcesz to nie,pozdrawiam

Gość deszczowa piosenka 2555
Ja też mam podobne problemy, chodziłam na terapię, teraz kończy mi się staż, ale też mam różne momenty. napisze tyle....skoro już nawet nie zamierzasz szukać pracy, to z czego żyjesz? Życzę, żebyście w pełni wróciły do zdrowia, można to wyleczyć.

Gość napisze tyle....
no jak myslisz, z czego moge zyc?

Pomoc z MOPS-u pewnie. Autorko, nie martw się tym, uwierz, że bardzo wiele osób ma taką "lukę", a Ty masz wyższe wykształcenie, 30 lat to nie jest bardzo dużo, niektórzy dopiero wtedy kończą studia. Naprawdę nie jest tak źle.

napisze tylko...to chyba nie są duże pieniądze albo pomaga Ci rodzina? ja też się bałam szukać pracy, poszłam do pomocy społecznej, ale powiedzieli, że nic mi się nie należy, bo mieszkam z rodzicami, Ty mieszkasz sama?

Gość KKF99GGGss
a moze by napisac cv funkcjonalne

Gość Okulary bez bruneta
Napisz w CV, że miałaś roczną przerwę w pracy z powodów rodzinnych. Jeśli na rozmowie będą nalegali, byś wyjawiła te "powody rodzinne", to powiesz, że musiałaś się zaopiekować samotną chorą krewną, która już nie żyje, a ponieważ nie masz już żadnych obowiązków rodzinnych, chcesz ponownie podjąć pracę zawodową.

Gość worekodśmieci88
napisz że na czarno robiłaś

Gość napisze tyle....
nie z mopsu, mieszkam z rodzicami, oni mnie utrzymują niestety, choć trochę się dokładam pisząc różne artykuły przez neta, wykonując tłumaczenia na ang i z tego mam jakieś grosze.

Ja bym napisała przerwa z przyczyn osobistych albo zdrowotnych. Lepiej będzie jeszcze sezonowe prace dorywcze bo tu widać że chęć do pracy masz. Nie łam się, wiele osób tak ma i pracuje.