Caryca łabędzica 499 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Dzisiaj jeszcze mi wystarczy maść nagietkowa (starego nie ma), jutro kupię ten kefir. Jestem mocno zaskoczona swoim wyglądem. Wczoraj było zachmurzone niebo, wiał wiatr, nawet 5 minut trochę deszczyk kropił. Nie pierwszy raz w tym roku byłam nad wodą, miałam balsam z filtrem ochronnym, a na sobie krótkie spodnie i top. Jak się rozebrałam w domu do kąpieli... Haha, to ja 3 lata temu w Kruszwicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: A złodzieje nie kradną tylko przejmują przedmiot w użytkowanie bez wiedzy właściciela. W dzisiejszych czasach nie ma grzeszników dlatego musi nastąpić koniec świata Dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 747 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, afekafe napisał: Dzisiaj jeszcze mi wystarczy maść nagietkowa (starego nie ma), jutro kupię ten kefir. Jestem mocno zaskoczona swoim wyglądem. Wczoraj było zachmurzone niebo, wiał wiatr, nawet 5 minut trochę deszczyk kropił. Nie pierwszy raz w tym roku byłam nad wodą, miałam balsam z filtrem ochronnym, a na sobie krótkie spodnie i top. Jak się rozebrałam w domu do kąpieli... taki dobry wstęp... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 619 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Dzisiaj jeszcze mi wystarczy maść nagietkowa (starego nie ma), jutro kupię ten kefir. Jestem mocno zaskoczona swoim wyglądem. Wczoraj było zachmurzone niebo, wiał wiatr, nawet 5 minut trochę deszczyk kropił. Nie pierwszy raz w tym roku byłam nad wodą, miałam balsam z filtrem ochronnym, a na sobie krótkie spodnie i top. Jak się rozebrałam w domu do kąpieli... ja miałam taki zonk w egipcie po kilku godzinach pod parasolem. Okazało sie że parasol przepuszcza slońce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: zahacza o kazirodztwo Wołać widmoka, niech skrinuje kompromy. Jeszcze się jakąś wannę dopisze w paincie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 291 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Po maślankę. Kefir, maślanka, a co macie do jogurtu greckiego? Tyż kwaśny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 619 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: zahacza o kazirodztwo Dokładnie! To bedzie moje wytłumaczenie nastepnym razem jak Januszowi sie zbierze na amory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 619 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Kefir, maślanka, a co macie do jogurtu greckiego? Tyż kwaśny sprawdź zawartość cukru, cukier może pogorszyć sprawe (wg wujka Google) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: a co macie do jogurtu greckiego? Sałatę, sól, cukier, kwasek cytrynowy, pieprz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 291 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: panthenol I popić to kefirem i maślanką 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: A złodzieje nie kradną tylko przejmują przedmiot w użytkowanie bez wiedzy właściciela. W dzisiejszych czasach nie ma grzeszników dlatego musi nastąpić koniec świata Dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1911 Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, Caryca łabędzica napisał: Co 5 lat co innego jest zdrowe w zależności od tego który producent zamawia badania Ja nie cierpię smażonego smalcu. Raz w roku na dożynkach zjem pajdę chleba ze smalcem, ale takim z cebulką, jabłkami i majerankiem. Oficjalne zalecenia nie zmieniły się zbytnio odkąd pamiętam. Raczej sensacyjne artykuły i samozwańczy eksperci wyciągają wnioski na podstawie poszczególnego badania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Oficjalne zalecenia nie zmieniły się zbytnio odkąd pamiętam. Raczej sensacyjne artykuły i samozwańczy eksperci wyciągają wnioski na podstawie poszczególnego badania. To jakie teraz obowiązują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: Dokładnie! To bedzie moje wytłumaczenie nastepnym razem jak Januszowi sie zbierze na amory Podobno asem jestes od jakiegoś czasu. Pjoter poleca smalec na wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 619 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Podobno asem jestes od jakiegoś czasu. Pjoter poleca smalec na wszystko. dla Janusza? Kiedyś była rada "szklanka wody zamiast" to ja mu zapodam szklanke smalcu zamiast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 291 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Haha, to ja 3 lata temu w Kruszwicy Ja dzisiaj dostaję od tego kur...szwicy... na ramionach wilgotny ręcznik, na twarzy maść i nabiał z lodówki. To Pikuś, czekam kiedy będę łaskę zrzucać Plus taki, że zeszłoroczne blizny po upadku zakryte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: dla Janusza? Kiedyś była rada "szklanka wody zamiast" to ja mu zapodam szklanke smalcu zamiast To ma sens. Naczynia mu zapchasz, impotencja murowana. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: dla Janusza? Kiedyś była rada "szklanka wody zamiast" to ja mu zapodam szklanke smalcu zamiast Ale to czeba siebie wysmarować. Takim ze skwarkami z knura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Ale to czeba siebie wysmarować. Takim ze skwarkami z knura. Aż mi się przypomniało jak jeździliśmy po nasienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Aż mi się przypomniało jak jeździliśmy po nasienie Nie proszę. Wszedzie będę widzieć knury teraz. Naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 619 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Ale to czeba siebie wysmarować. Takim ze skwarkami z knura. ale że tam na dole? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: ale że tam na dole? Fifofa 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Nie proszę. Wszedzie będę widzieć knury teraz. Naprawdę Chrum chrum, uii uii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Chrum chrum, uii uii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 291 Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, Qwerty88 napisał: sprawdź zawartość cukru, cukier może pogorszyć sprawe (wg wujka Google) Ma, już zmyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 747 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Aż mi się przypomniało jak jeździliśmy po nasienie grasica, cynaderki, ikra no człowiek wszystko zje - ale żeby aż tak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 11 godzin temu Bo ludzie to świnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1911 Napisano 11 godzin temu 21 minut temu, Qwerty88 napisał: janusz to nie konkubent, prawie jak rodzina Po tylu latach to już kazirodztwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 170 Napisano 11 godzin temu 18 minut temu, Caryca łabędzica napisał: To ja chyba poczytam ten program tylko nie wiem w sumie który, bo konfederacja to jest zlepek różnych partyjek od krwiożerczych kapitalistów po oszołomów religijnych. Straszaki - wprowadzenie małżeństw jest możliwe a za tym pójdzie forsowanie adopcji. Piszę co jest na dzień dzisiejszy. Co mamy dzisiaj co jest krokiem do państwa wyznaniowego. Aborcję? Jest i będzie dopuszczalna w sytuacjach skrajnych. Pieprz, manipulujesz jak Ewa kiedy się ze mną kłóci, a wie, że jej wina Np wprowadzenie małżeństw par homoseksualnych jest możliwe, a za tym na pewno pójdzie forsowanie adopcji. Dowody? Bo tak gdzies przeczytałam, obejrzałam, itd. Wprowadzenie nacjonalistyczno- religijnych praktyk nie jest możliwe. Dowody? Bo nie słyszałam o tym, nie czytam i nie oglądam i na pewno tak nie będzie. To są Twoje twarde dowody. Dobrze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 291 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Bo ludzie to świnie. U nas powiadają: człowiek nie świnia, wszystko zje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach